Pudotusajot Helsingin velolla 16.8.2012

19 ilmottautunutta pelkässä fb-ryhmässä (jos kaikki ajaa) ja siihen sitten vielä muut osallistujat päälle. Hjuva! Itsellä sama tavote kuin tnts:llä, hikine iltapäevä tiedossa!

Ei vit… Joutuu ajamaan pitkän kaavan mukaan. :smiley:

jos kyseessä onkin “jokamieslähtö” tarkoittaen pääasiallisesti lisenssittömiä kuskeja, lasken jokamieheksi myös lisenssillisen ajajan joka ei normaalisti aja ratalähtöjä.

fb:ssa ilmoittautuneet eivät varmastikaan kaikki aja. toivottavasti väkeä saapuu runsaasti sekä radalle että katsomoon niin järkätään jatkossa lisää.

itse asiassa tulevaisuutta varten on jo suunnitelmia eräälle toisellekin kilpailutyypille… en sano tässä vaiheessa enempää kuin että henkilökohtaisesti nimitän sitä toisinaan “ratapyöräilyn musikaaliksi”.

jes KEIRIN!

Tavoite saavutettu! ASB voitti.

Ekat veloajot takana ja ekana tipuin, katuvälitys ei oikein riitä kun ajetaan kovaa velolla. Kivaa menoa se silti oli joten voisihan tänne velolle tulla useammin ajelemaan.

Monta ajajaa oli mukana?

Ykstoista.

Mäkin oisin halunnu tulla ihan vaikka vaan siks ettei kenenkään teijän ois tarvinnu tippua ekana. nimim. eroon veloneitsyydestä?

^tässähän on vielä hyvin aikaa ennen velon sulkeutumista! Jos vaikka ensi viikolla joku aamu saisi taas riittävästi jengiä paikalle.

Ekaa kertaa velolla, katsomossa toki ettei ajamassa. On se vaan kaunis laitos vaikkakin huonossa kunnossa. Pudotusajossa ois saanu olla enemmän ajajia, pisteajoa en jaksanut jäädä odottelemaan kun 500:ssa tuntui kestävän.

Veloneitsyys menetetty, ei kapassa tosin. Samalla voi todeta, että angiina ei ole vielä parantunut… on se niin vaikeeta ajaa hitaasti :confused: lääh puuh

Kiitos munkin puolesta järjestäjille. Todella hauskaa oli!
Nyt rata-ajo kuume kasvaa entisestään kun lomaa vielä viikko jäljellä. Huomenna uusiksi jos kelit sallii.

Hyvät ajelut oli, kiitos vaan. Taktiikkalaji, jaloissa ois ollut menohaluja lisäkierroksille, mutta asb pussitti tyylipuhtaasti voittajan tatsilla. Alkuperäinen tavoite täyttyi kuitenkin. Nyt You2b auki ja taktiikkapalaverin paikka. Ensi viikolla haalitaan joku aamu +10 kuskia paikalle.

Kiitos osallistuneille ja katsoneille. Kilpailu saatiin ajettua ja maltti pysyi mukana, tästä erityiset kiitokset kuljettajille.

Onko kuvia?

http://i97.photobucket.com/albums/l223/bulvaani78/160820122272.jpg

Hauskaa oli! Harmi että jää ratamusikaali loman takia väliin, mut 2013. Kiitos kaikille osallistuneille!


Lisempää

WaterBoy - 18:40, 16.8.2012 » Ekat veloajot takana ja ekana tipuin, katuvälitys ei oikein riitä kun ajetaan kovaa velolla.
Kukaan ei halunnut pudota ekana, niin kaikki vetivät heti startista ihan täysillä.

Neutraalikierros oli jo yllättävän kovavauhtinen ja sit kun perä joutui kirimään porukan kokoon, niin startissa ajettiinkin jo aika täysii.