Keskiöt

kid_scientifik - 17:56, 20.1.2015 » btw. luulen ymmärtäväni näistä asioista huomattavasti enemmän kuin sinä juttujesi pohjalta esim. yhteiskunnallisista rakenteista.
Tämä on tärkeä pointti hei. Keskiöt, katsokaas. Plz jatkakaa.
kid_scientifik - 18:20, 20.1.2015 » voin aivan hyvin olla myös väärässä.
Eihitto mun täytyy herätä.

Haluisin kyl tietää mikä oikeesti on paras keskiöratkaisu. Ulkoset kupit vaikuttaa kovilta, koska lähes kaikki maantiekuskit käyttää sitä, ja uskon että maantiepyörien osien kehittelyyn käytetään enemmän aikaa ja parempia tietäjiä koska suurempi marketti ja enemmän harrastajia kuin muissa pyöräilyhommissa. Nyt kyl vissiin pressfitti alkaa yleistyä, joten miksi siitä ei ole vielä puhuttu fiksikäytössä sen kummemmin? vai onko?

pressfit ei enää yleisty vaan se on ainoa käytössä oleva standardi uustuotannon suhteen ainakin maantie- ja maastopuolella

kai se 42mm ketjulinjakin on jo historiaa. Tarkistin just että noissa Mavicin ja Zippin ratalevyissäkin on 44mm ketjulinja. Lookin Zed crankseistä en nopeasti löytänutkään mainintaa ketjulinjasta.(. Maantieversioissa ainakin 44mm, tosin noissahan on joku oma patenttinsa.) Pressfithän tuo vissiin on. SRM:n taasen saa 7710 kammillekin. Itse olen vaan tottunut noissa leimameiningeissä siihen että kaikki istuu paikoilleen kuin nakutettu ja mitään ei tarvitse säätää

Edit: oisi tän voinut tietenkin laittaa myös kampilankaan.

Npertj - 18:08, 20.1.2015 » millon tulee ekat pressfit-laakerit fixyeraameihin?
GT Pulse 2011(?) ja BB86. Näköjään ei ole vielä tullut keulittua tällä aiheella liikaa. ;)

käsi ylös jotka on ajanu octalink keskiön loppuun

mannine - 0:47, 21.1.2015 » käsi ylös jotka on ajanu octalink keskiön loppuun
Hands down. Itellä n. 15 vuotta vanha Octalink 6500. En tiedä tarkkoja kilometrejä. Smooth.
mannine - 0:47, 21.1.2015 » käsi ylös jotka on ajanu octalink keskiön loppuun
Käsi.

Ajoin vuoden maastoa single/fixy.
Ei klapannut, mutta oli erittäin karhea.

105 tai ultegra niin teit hyvin

on toi 105 ainaki niin herkkä pyöritellä että väkiselläki suojauksista pois.

http://www.bikyle.com/images/Parts/Campagnolo_bottom_bracket_Veloce.jpg

entäs onko kukaan paskonu campan veloce keskiöö, seki pyörii tosi herkästi

onko octalink tulossa muotiin? onneks on yks 5500 jemmassa

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10945850_931467646870894_6161007277143466704_o.jpg

sustainable manufacturing

Kingin pajalla katottu Saarioisen mainoksia :slight_smile:

“Meidän mutsi tekee teidän skidien navat.”

mites tuo sisältöpuoli, mitä jäbät on mieltä?

Hyvää mieltä. Jäbä vaikuttaa vähän herkkikseltä, kaikki hyvin?

kuis? oikein hyvin on, kiitoksia kysymästä. juuri lounaalle suuntaamassa ja aurinkokin pilkahtelee pitkästä aikaa :slight_smile:

Hyvä näin.

Koska aistin (ehkä aiheellisesti, ehkä aiheettomasti) tuossa aiemmassa tiedustelussa vastausta omiin oletettuihin asenteisiini (joo, nyt ollaan aika heikoilla jäillä), niin täsmennettäköön yksi asia:

Mielestäni ei ole elitismiä, millään tavalla väärin tai muutenkaan muuta kuin hieno asia, jos panostaa harrastuukseensa ja ostaa laadukasta ja etenkin kestävästi tuotettua kampetta, vaikka se olisi äkkiseltään katottuna kallistakin. Yleensähän se ei edes käyttö- ja jälleenmyyntiarvo huomioonottaen ole, jos hommaa pystyy katsomaan pitkällä tähtäimellä. Nihkeetä sen sijaan on se, jos suhtautuu ankeuttavasti niihin, jotka tekee omien kulutusvalintojensa suhteen toisenlaisia ratkaisuja. Ja tällaista joissain keskusteluissa aistimaani suhtautumista vastaan olen silloin tällöin vängännyt.

Ja täysin näihin pointteihin ihan liittymättä tuosta Kingin mainoslauseesta vaan tuli heti kumipitsa mieleen, mikä on tietysti mielikuva, josta ei CK:n pajalla ole voitu olla tietoisia.

Hyvää lounasta. Itse taidan keittää kahvit. Sitten mietin, uskaltaisko uhmata tätä pitkittynyttä flunssaa ja käydä vähän ajelemassa.

En tiiä onko tämä Bloombergin juttu Kingin liiketoiminnasta ollut jo aikaa sitten esillä. Keskustelun innoittamana postaan sen anyway.

Hiljalleen kypsytettyä häränniskaa lehtikaalilla, kova.

sanotaanko vaikka että ihan hyvää mainospuhetta. eli siis markkinointia. menee takuuvarmasti läpi jos ei ole minkäänlaista kosketuspintaa siihen että miten esimerkiksi suomessa nuo kierrätysjutut hoidetaan keskimäärin.