Nishiki Arrow Speed

Melkoisen rouheet vaseliinit löytyi keskiön sisältä! Irroitus putkipihdeillä ja käsin.

Onkohan tietoo keskiön mallista / nimestä? Mistä uusia laakereita, vai kannattaako vaihtaa uuteen kokonaan? Voiko tämmöisellä keskiöllä fiksata ketjulinjaa?

Keskiön mallia ja nimeä olisi helpompaa arvuutella kupeissa olevista teksteistä&numeroista. Joskus(usein) valmistajan nimi lukee myös tuossa akselissa keskellä.

Ketjulinjaa pystyy hieman säätämään ja varsinkin kun tuon koko akselin voi vaihtaa sopivan mittaiseen.

Kupeissa ei lue mitään mutta tosiaan akselissa oli joku kirjainyhdistelmä MTBS7?? Pitää syynätä tarkemmin.

Tänään pääsin pitkästä aikaa rälläkän varteen! Aurinko paistoi ja kipinät sinkoili!

Aikalailla kieli sai olla keskellä suuta ettei tullut uusia koloja. Viilaamisen jälkeen härpäkkeistä ei ole tietoakaan. Vaihtajan / lokareiden kiinnikkeet sai antaa tilaan uudelle muotoilulle.

Nitromosse odottaa jo hyllyllä…

Tämäkin projekti etenee. Verkkasesti, mutta kuitenki!

Oli muuten ihme ainetta toi maali. Siinä on ysärikemistit laittaneet parastaan. Nitromossen sai pyyhkiä paperilla pois, ei kuplan kuplaa! Piti ottaa makita käyttöön ja kunnon harja päähän pyörimään.

Oishan se nätti noinki!

Kannu pohjaa alle:

Pari tölkkiä kiiltävää mustaa:

Ja sitten vimosen päälle harkitut ja saatanan taitavasti suunnitellut keltaiset decoraatiot! Tuomaan sitä “rosoa ja särmää” niinku Innon Marko sanos!

https://lh5.googleusercontent.com/-5aiurJxk3wc/UFo6HO1pz7I/AAAAAAAAAME/SUHXZUbvOUE/s665/WP_000421.jpg

Lopuksi silastaan vielä lakkaa ja aletaan ootteleen notta kunnolla kuivuu! Sitten koristellaan raato!

Tyhmä kun orkkiksen sotkit. Olisit lainannut mumolta ruhoa sellaiseen muotipelleilyyn.

No voi että! Kylläpä nyt harmittaa! Mutta hei, tonhan vois peittää vaikka jollain tyhmillä tarroilla sitte! joo…

tuli muuten IHAN SAATANASTI paremman näköinen!

noita roska-cressuja orkkiskamaluusväreillä on kaupunnilla ihan tarpeeksi… eikä tuo mikään merckx ole.

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/49837653/WuTang+Killa+Bees+KillaBees.jpg

Siistin värinenhän tuosta tuli. Ei toi mustakaan mikään Nishikin hienoin kuosi ollut. Kuinka tasainen muuten kannuttelumaalipinnasta tuli?

Hieno tuli eikä pitäisi heti tulla samanmoista vastaan. Maalipinnasta tulee yleensä just niin hyvä ku pohjat on. Toki ruiskulla yleensä saa parempaa jälkeä kuin käläkälällä mutta pohjat ratkasee.

Kits kehuista! Juurikin kuin jooseppi mainitsi, pohja pitää olla silee. Aika helposti naarmut ja kolot jää näkyviin. Itse maalipinnasta tulee kyllä sileä jos malttaa kannuttaa ohuita kerroksia. Mutta maalia pitää olla tarpeeksi! Kaks kannua riitti just tohon runkoon, mutta keltaista ois voinu laittaa reilumminki. Nyt meni yks kannu kokonaan.

Hioitko pohjamaalia? Autoilu-immeiset käyttävät hiomavärejä joka voidaan ruiskuttaa eristemaalin / kitin päälle hiottavaksi ja pinnasta saadaan parempi pintaväriä varten.

Mulla oli juuri tuollainen muutama vuosi sitten. Hyvin meni cc-renkaatkin alle. Suntour Blazeista ei ollut pahaa sanottavaa… Ketjulinja taisi olla ihan suora.

http://farm4.staticflickr.com/3028/3056057512_083f54b457_z.jpg

^Onpa tyylikäs värikoodaus ja cc-renkaat sopii hienosti! En olis itse raaskinut luopua, tahtoo kanssa.

Hioin pohjamaalin sellasella “hiontaluutulla” tais olla karkeus jotain 800. Muutama kolo jäi rälläköinnin jälkeen, joita en saanu hiottua tasaiseski, mutta hyvin maali kyllä tasoitti nekin. En jaksanu alkaa sotkeen kitillä. Kävin just kiillottamassa keltaisen maalin karhealla kankaalla ja voi että se nyt on komia!
Ketjulinjaa en oo vielä päässy testaileen. Laitoit rattaan vissiin prikan kans sisempään paikkaan? Pitää kattoo jos löytyy sopivan mittanen akseli, niin vois tähtäillä linjan ulomman rataspaikan mukaan.

jaykay - 8:07, 20.9.2012 » No voi että! Kylläpä nyt harmittaa! Mutta hei, tonhan vois peittää vaikka jollain tyhmillä tarroilla sitte! joo...
Oletko kunnossa, kun noin mielesi pahoitat? Ei kannata laittaa työsi jälkeä esille, jos pikkuarvostelusta kimpaannut. Onhan tuo maalattunakin nätti, mutta hyväkuntoinen orkkis on aina astetta messevämpi.

No kukapa meistä täysin kunnossa olisi! Het ku voimasanoja ilmaantuu (heti aamusta), niin näkyy punaista. Se onkin ainoo vajavaisuuteni, muutoin hivon täydellisyyttä kyllä.
Perustelut messevän orkkiksen tuhoamiseen löytyy ketjun alkupäästä. Laitetaan AMA sitten myöhemmin, niin otan kaiken vastaan mukisematta!

Tää on ihana tää foorumi

No jos nyt ihan vakavissaan ollaan, niin artpow olis kyllä voinut avata paskaisen turpavärkkinsä kolme vitun kuukautta sitten, kun siitä aukomisesta olis voinut ollut jotain hyötyä. Kun tulee paikalle myöhässä, niin kannattaa ihan suosiolla pitää turpansa tukossa.

jaykay - 14:53, 13.6.2012 » Tein julman ja vaikean päätöksen! Eli härpäkkeet mäkeen ja joku hieno maalityö päälle.
asb - 12:43, 20.9.2012 » No jos nyt ihan vakavissaan ollaan, niin artpow olis kyllä voinut avata paskaisen turpavärkkinsä [b]kolme vitun kuukautta sitten[/b], kun siitä aukomisesta olis voinut ollut jotain hyötyä. Kun tulee paikalle myöhässä, niin kannattaa ihan suosiolla pitää turpansa tukossa.
jaykay - 14:53, 13.6.2012 » Tein julman ja vaikean päätöksen! Eli härpäkkeet mäkeen ja joku hieno maalityö päälle.
Suomalaiset - maailman xxx onnellisin kansa.

^Mitä vitun sössötystä. On toi lopputulos hienompi kun orkkis. Kyl näit runkoja piisaa.

e. tästä keulamerkki. :wink:
http://www.pspgamesthemes.com/psp-images/2009/06/ferrari-logo-3-psp-wallpaper.jpg