AMA: Low Track a.k.a. Muoti-ilmiö

Ohjainputken lyhennyxeen mennee minuutti tai kaksi, Just do it.

no vittuako sitä lyhentämään ennen kuin on varma paljonko sitä säätövaraa täytyy olla! väritys on todella hyvä!!!

Taisin nähdä sut toissapäivänä Manskulla ajelemassa tällä ja hyvältähän se näytti. Vielä kun sais suoran sivuprofiilikuvan ja vaikka pari detaljikuvaa. Seiskavitoset sopii ku nenä päähän ja väritys on tosijees!

^toissa päivänä oli neitsytmatka ja olin mm. Manskulla, joten tarkasti bongattu.
Foorumilla on niin hullun hyviä kuvaajia ja rakentajia, että vähän tarkoituksella otin vaan yhden foton, niin en jää kiinni asennusvirheistä yms…
Mut, joo vois sitä muutaman lisäkuvan yrittää ottaa kun pääsen lastenvahtivuorosta.

Taisin myös bongata sut neitsytreissulla Tilkanvierron koirapuistosta käsin. Hieno pyörä!

speiseripino + erektio stemmi + droppaava bullhorni = fail

simojoki - 11:03, 12.6.2012 » speiseripino + erektio stemmi + droppaava bullhorni = fail
toi on toivottavasti vain väliaikainen ratkaisu.

näyttää myös vähä hölömöltä ku toi cinelli-teksti tolpassa ei näy kokonaan. ja mustat kammet ois jees. ja keulast ottasin tarrat pois

mut noi niiku kokonaisuutena kuitenki aikas tosi hieno pyörä!! ja mikä tärkeintä, salee nopee!

ja vivalo vs. low vertailu kiinnosta

ai nii näin tän langan hirvees kännis/krapulas ja tulin kateelliseks. makee.

Nyt on eka setti randoja skidattu punaiselle ja kilsoja tullut jotain 200 ja 300 välillä.

Kiekot vaihdoin Goldtec/Ambrosio Excellence comboon, satulaksi tullut Pro Condor ja takana nyt 17t ja 18t. Runkohan maksoi kauniisti sanottuna “iha vituuusti” eli palikoiden suhteen olen pysynyt säästölinjalla, tinkien ainakin ulkonäöstä. Tämä on tällähetkellä kuitenkin mun ainoa pyörä ja sillä on tarkoitus asioida myös kaupungilla yms.

Elokuun kesälomalla toivottavasti odottavaa Velodromi excursiota varten varastossa on ratadroppitanko, droppaava stemmi ja 52t eturatas.

Vivalo oli erittäin hyvä pyörä ja setuppi sopi mulle. Jo kun laitoin tähän kiekot kiinni, heräsi pelko, että tais tulla liian iso runko tilattua. Sama fiilis oli vielä ekalla lenkilläkin. Nyt kuitenkin lenkkikäytössä tullut vaikutelma, että tämä koko ehkä sittenkin on parempi. Ei toki monesta sentistä ole kyse. Vivalolla ketteryyden vuoksi ehkä älläreitä jopa mieluummin ajaisin, jos sen vielä omistaisin.

Viimeistään syksyksi hankin 46t eturattaan ja raiserin. Unelmissa on maantiepolkimet ja stemmi/maantietanko kombo…

onhan tämä nyt hiton hieno! ja oikea meno, että toimii myös arkikulkineena.

ai nää oli ouhuesti erikokosia. vertailulla kelasin kuitenkin lähinnä geo- & runkomateriaalipointteja. ei ole tuntunut low painopisteeltään liian korkealta, kiikkerältä & täristävältä päivittäisajossa?

seuraavaksi sitten keulan logoja lähestyvät suihkaukset mustasta kannusta ja joku muu tolppa. (jälkimmäiseen multa vois löytyä ratkaisu :wink:

hyvä vaan, että pääsee päivittäiseen & monipuoliseen ajoon.

Arkipyörään maantiepolkimet? Tykkäätkö kävellä maantieklosseilla?

^en ole koskaan omistanut moisia, paha sanoa tykkäänkö. Mulle on sanottu etten tykkää. Silti ne himoittais lenkeille (ja radalle).

…ei niillä oikeesti voi/kannata viittä metriä pidempään kävellä, vaikka olis mitkä klossin suojat. ja aika tiuhaan saat olla palojen kanssa pulaamassa, jos meinaat vetää samalla vaunulla maantielukkis- ja stadisuhausleveleillä. ei se toki väärin ole - itse en vain jaksa.

ps. fiksit takas kaduille.

#justsayin

kid_scientifik - 20:55, 8.7.2012 » ai nää oli ouhuesti erikokosia. vertailulla kelasin kuitenkin lähinnä geo- & runkomateriaalipointteja. ei ole tuntunut low painopisteeltään liian korkealta, kiikkerältä & täristävältä päivittäisajossa?
Täähän on se ratageo, joka ei kai mitenkään radikaalisti eroa muista perusratageoista. Mä luulen, että tän geon mallina on ollut Cannondale Track ja pursuitin KHS Aero Track. Otin tän, koska halusin tästä myös lenkkipyörää. Mun mielestäni tää on ehkä vakaampi kuin Vivalo. Jotenkin myös kömpelömpi, se voi johtua kokoerosta. On ehkä pehmeämpi ajaa, luulen et se johtuu teräs/alumiini erosta, mut se voi olla vain kuvitelmaa.
kid_scientifik - 21:05, 8.7.2012 » ..ei niillä oikeesti voi/kannata viittä metriä pidempään kävellä, vaikka olis mitkä klossin suojat. ja aika tiuhaan saat olla palojen kanssa pulaamassa, jos meinaat vetää samalla vaunulla maantielukkis- ja stadisuhausleveleillä.
Ai, eli meinaat että perus SPD:t on kuitenkin paremmat? Itse ostin maantiekengät (entisten SPD-kenkien tilalle) jotta saa kerralla hyvät ja tarpeeksi jäykät. Irroitan toki toisen jalan aina liikennevaloihin pysähtyessäni- ehkä ne muoviklossit sitten kuluu nopeasti? Kysyn vain, koska omakin LOW// on jokapäiväinen kommuutteri jolla tulee ajettua paljon. Jäykkähän runko on kuin mikä, vaikka tuo Track-standard malli omastani hieman eroaakin.

Kovaa ajoa vaan!

…meinaan, että kummilla näistä on parempi kävellä:

Millä tavalla pehmeämpi? Eikös amuliinin juuri pitäisi olla se kova ja kylmä, kun taas teräsrungon pehmeä ja sielukas?

Siisti pyörä kylläkin.

^tätä(kin) ihmettelin; toki kuituinen keulanen voisi jotenkin ajateltuna tuntua vähän pehmusemmalta kuin teräinen, mutta kokonaisfiilis menee ainakin itselläni täysin päinvastoin…

lisäksi en oikein ymmärrä miksi ratageo olisi erityisen ihanteellinen lenkkikäyttöön - raidô-hommista puhumattakaan.

siisti peli joka tapauksessa. kaahaisin.

Konga - 21:22, 8.7.2012 »

Millä tavalla pehmeämpi? Eikös amuliinin juuri pitäisi olla se kova ja kylmä, kun taas teräsrungon pehmeä ja sielukas?
Siisti pyörä kylläkin.

Ehkä sitten kuvittelen. Tää ja Vivalo ei ollu missään vaiheessa yhtäaikaa kasassa, joten ei tullu verrattua peräjälkeen.