26' er,postaa oma kulkineesi,vinkit,spec's yms

Näyttää miniatyyrilta.

Älytön rako etuvaihtajan ja isoimman rattaan välillä. Ei ihme jos vaihtaa huonosti.

Lumikko - 21:51, 20.5.2020 » Älytön rako etuvaihtajan ja isoimman rattaan välillä. Ei ihme jos vaihtaa huonosti.
Joo joku 8mm liian korkeella vaihtaja.

Jahams, lasketaas.

Tuli jokin aika sitten vastaan tarpeeksi iso Marin Bobcat Trail. Renkaat ja eturattaan jouduin ostamaan, muuten vakio- tai parts bin palasia. 100e budjetti venähti vähän.

Ysipakka ilman toiseksi pienintä ratasta, Sunracen peukkuvipu, FSA:n kammet hybridistä jne. Jarrut on säätämättä, takavaihtajan vaijeri unohtui pätkiä, satula jakartassa jne. mutta pakko oli päästä koeajolle ja otin samalla pari kuvaa. Vasen kampi käy vähän turhan lähellä runkoa, mutta leveämmän keskiön sijaan taidan viilata kampea. Vikasta kuvasta näkyy että varaa on :smiley:

Quill -adapteri on tulossa, ohjaamo on vaan aivan liian korkealla tolla vakiostemmillä enkä jaksa metsästää sopivaa ylituumaista quilliä. Eturatas saattaa myös päästä lipeäkylpyyn, ei toi väri oikein toimi.




^ Onpa siinä muuten aika nätti Marin! Jos nelipulttiset maastokammet kiinnostaa yhtään, mulla saattaa olla kohta mielessä erilaisia ehdotelmia vaihdokiksi.

Pidä stemmi, flippaa tanko.

Nätti vehe ja eri nätti tuo kuussatasen takavaihtaja!
Spekuloinu tässä tillitellessä, että voisko olla vielki neatimpi hopeanvärisellä ohjainlaakerilla, mutta toisaalta taas niin enpä kyl tiiä…

Mull Dundane - 23:52, 21.5.2020 » ^ Onpa siinä muuten aika nätti Marin! Jos nelipulttiset maastokammet kiinnostaa yhtään, mulla saattaa olla kohta mielessä erilaisia ehdotelmia vaihdokiksi.
Jos on jotain edukkaita tuohon sopivia joihin löytää halvalla eturattaan niin saa tarjota!

Hyvä kasaus, tuo takavaihtaja sopii tähän jotenkin erityisen hyvin. Näissä Marineissa oon aina tykännyt tuosta hieman överistä osien värikoodauksesta, joten stemmin pitämiselle ja tangon flippaamiselle: kyllä.

haistelija - 20:07, 20.5.2020 » Marin vois tarvita uued gummid, mutta en osaa päättää tanwallin ja mustan väliltä.
No nythän tos ois vertailukohta miltä näyttäis tanwalleilla. Molemmat toimii.

Oon aina pitänyt tosta Marinin sävystä.

“I have built a career up to be the closest thing to a mayor without education you can get. I’m currently a leading media person in Finland mtb-scene. Only two things are greater than bikes in my life: wieners and water tap (Oras).”

https://www.savetheratbike.com/gt-valanga/

Wowwow! Hold on your horses! Nättiä Toni.

Rollon Tori löytö. Triple butted runko, jossa naarmua ja ruostetäplää riittää. Osat stx rc, deore xt ja yllätyksenä eri pari kammet, toinen campa ja toinen nähtävästi deore lx. Etukiekko näkyy olevan Maillard 600 navalla, taakse vaihdettu jossain vaiheessa Alivion navallinen malli. Kuvassa todella pinttyneessä paskassa, sillä nuo renkaat on oikeesti jotku valkokylkiset nokialaiset. Vahva epäilys olisi, että tolppa saattaisi olla alunperin Syncros, josta tekstit kuluneet täysin pois.

Tähän saa tarjota vähemmän sojoa stemmiä ja viiksitankoa, molemmat mustana. Takavannekin voisi kiinnostaa, kun vanhassa jarrupinta aika hyvin sorvattu.

E. Jos joku haluaa ostaa nuo kuvassa näkyvät Lookin polkimet, niin voi laittaa yv. Eivät tule itselle käyttöön. Lähtee pikkurahalla.

Eri pähiä Mijaatta-aihio siinä!

Eilen oli Kaisaniemessä parkissa aivan helvetin hieno punainen Cannondale M900. Melkein jätin puhelinnumeron ja ostotarjouksen.

2 Likes

Ai hitto et ettisin pitkään tollasta kunnollisen kokoista '89 Ridge Runneria.
Ilmoittele jos luovut!

Inspistä juuri sulle Porkkana:

^ Kiitos inspiraatiokuvasta! Pidän dibsit mielessä.

Droppitankohommat ei näillä näkymin ole tämän kanssa ajankohtaiset, vaan tarkoitus olisi tehdä ns. mökkipyörä rennolla ajosasennolla ja kohtuu budjetilla. Lähinnä tuo budjetti taitaisi karata jos droppitankoihin lähtisin…

Lisäksi ajatuksissa on pyörinyt etuvaihtajan poistaminen, koska eturieskat ovat todella kuluneet ja etuvaihtajan napsutin on eri paria takavaihtajan kanssa. Etuvaihtajan säätäminen on lisäksi ollut yksi inhokkihommistani.

Osiin liittyen, sattuisiko kellään löytymään tuollaista Mankkiksen kuvassa olevaa cantin vaijeriohjuria, joka tulee tuonne emäputken yläpuolelle tai sellaista, joka tulee haarukan kruunuun? Nykyisellään tuo vaijeri menee stemmin läpi ja stemmi on aika rujossa kunnossa ja se voisi olla hieman pidempi viiksitanko lifestyleä silmälläpitäen. Mittasin emäputken yläpuolelta stemmin paksuudeksi 22mm.

Kiva aihio. Eiks noi ohjainlaakerin yhteyteen tulevat ohjurit ole ihan perus pyöräkauppa/kierrätyskeskus tavaraa.

Ite laittaisin kyl mahdollisuuksien mukaan ohjurillisen stemmin, tulee kliinimpi.

E. Tai no riippuu toki stemmistäkin mut ite oon onnistunut löytään mm. hesalanniemen U6:lta ihan kivoja ohjurillisia stemmejä mm. 3TTT ja Marin -merkkisenä.

Ite laittaisin sen kuoristopperin siihen haarukan kruunuun, niin tulee vähempi kitinää sitte.