26' er,postaa oma kulkineesi,vinkit,spec's yms

On kyl kuuma härveli.

niq - 22:07, 29.5.2019 » Stonga vois olla matalampikin.
EI VOISI. just hyä noin!

komea setuppi! vähän arveluttaa että lipsuuko tanko stemmissä tai kuinka paljon se voi notkua. ainakin jälkimmäistä seikkaa voisi tarvittaessa auttaa jälkiasennettavalla poikkitangolla.

Ei kyllä lipsu. Sen verran leveä clamppi ja vielä kahdella pultilla. Tanko myös RAUTAA eli painaa kun synti eikä todellakaan notku.

Yksi 26” pyöräni
Lynskeyn runko 2000 luvun alusta, tuli pari vuotta sitten vaihtokaupan mukana. Siitä lähtien ollut ajossa. Ekaksi piti tulla sinkula, mutta en löytänyt mieleistä kiristäjää.
Osat poimittu omasta hyllystä, ainoa osto oli punaiset vaijerinkuoret ja kammet. Myös ei kuvassa oleva joustokeula, tai siitä haarukka.

Hakusessa 26"/32h musta, jarrupinnaton tubeless-kehä, ei kapea, eikä plussalevyinen vaimon LHT:hen, hintaa max 50e/kpl. Ei mikään keventelykampe, mut ei mikään DH-kampekaan.

Mikä/mistä?

Odie - 10:27, 3.6.2019 » Hakusessa 26"/32h musta, jarrupinnaton tubeless-kehä, ei kapea, eikä plussalevyinen vaimon LHT:hen, hintaa max 50e/kpl. Ei mikään keventelykampe, mut ei mikään DH-kampekaan. Mikä/mistä?
Hmmm DT Swiss 533D saa 26"/32h, on musta, (pitäis olla) tubelessvalmis, sisäleveydeltään 22mm , kustantaa reilut parikybää saksassa, painaa reilut puol kiloa.

EDIT Bike-Discountilla ainakin hyllyssä

Tubeless-setit tolla kehällä voinevat olla rengasriippuvaisia. Tai ainakin maxxis ardent race istuu tosi löysästi ko vanteella.

Itsellä on ollut 533D:tä käytössä 26" ja 27,5" setupeissa, ainakin kaikki Maxxiksen EXO kumit ja useat Schwalbet istuivat itselläni aivan ongelmitta.

Noin yleisestikin kyllä huippu kehä hintaansa, vahva suositus.

niq - 23:03, 12.3.2019 » https://i.imgur.com/ovC5P56.jpg Spacerit ja 0° vai sojotus - kas siinä mulla pulma.
Kellää tarvetta? Niinku Konsta sano, kyllä tää on mulle liian pieni.

Full Deore XT (739) pl. Etunapa ja kammet (White Industries). Uudehkot Racing Ralphit, ei ding ei dong.

Pm jos haluat sitä parempaa ysäriä.

Tinpe - 12:40, 3.6.2019 » Itsellä on ollut 533D:tä käytössä 26" ja 27,5" setupeissa, ainakin kaikki Maxxiksen EXO kumit ja useat Schwalbet istuivat itselläni aivan ongelmitta. Noin yleisestikin kyllä huippu kehä hintaansa, vahva suositus.
Kiitoksia, tilasin biek-diskosta.

Sellainen siitä sit tuli. Ja spinnaa, ilman etujarrua vielä paremmin.

Wald vielä.

Hyvä bmx.

konkeli - 9:58, 12.6.2019 » https://i.imgur.com/BebJWrx.jpg Sellainen siitä sit tuli. Ja spinnaa, ilman etujarrua vielä paremmin. Wald vielä.
Kaboom tosiaan. Näyttää hauskalta

Kunnollinen kona siinä. Paitsi tanko vähän korkee ehkä. Millaseen ajoon toi on niinku?

En tiedä, koska stavan nykysetupilla voisin ajaa mun kaikki ajot. Kai toi hymyilyttää enemmän ja kusiluistimilla ajelu on myös hyväksytympää. N+1 on varmaan se tärkein syy…

Pähee Kona! Tää lanka lämmittää aina mieltä. :slight_smile:

Koen myös olevani aika paatunut 26er ukkeli, tässä vähän 26er memory lanea;



-93 Wheeler 7700 kunnon ysärisplattercoolness. Tästä lähti polkupyöräurani käyntiin n. 8v sitten. Tiemme erkanivat joskus 2013 hujakoilla ehkä. Tän myynti on harmittanut monta kertaa jälkikäteen, varsinkin ton lyhen negatiiviskulmasen 1 1/8 quillin takia! Gaaah, mä tarvin sen takas ja ajoon! (onko muuten kellään??)



-95 Diamondback Racing WCF Vertex. Tämmönen hiilaribondattu ihme oli jossain vaiheessa, ihan kiva mutta natisi uhkaavasti ajossa. Loin uhkakuvia päässäni hapristuneesta epoksista lugeissa ja myin pois. Pääsee memory lanelle koska suoritin tällä elämäni ensimmäisen 100km matkan kun sain päähäni ajaa tulevan anoppini luo viikonlopunviettoon. Selässä oli Bundeswehrin rinkka täynnä kaikkea paskaa ja mukana oli 1,5l vettä ja muutama Snickers-patukka. Oli myös elämäni ensimmäinen bonkki sillä matkalla jossain 80km kohdalla. Lopun matkasta ajoin pilkko pimeässä ja hallusinoin eteeni mielikuvitushirven jonka sorkkien kolinaa seurasin asfaltilla. Sen reissun jälkeen on pyörämatkailulla ollut aina erityinen paikka sydämessä. :smiley:


https://i.imgur.com/aGsyBXC.jpg
-94 Orange Clockwork. Eka Clockworkini, uitin tän briteistä. Clockworkeille on kans ihan oma lokero mun sydämessä - en tiedä miks mut ne jotenkin viehättäviä vaan. Tällä ajoin ihan hulluna silloin aikoinaan ja se oli mun kaikki-kaikessa biitteri. Sinkuloin sen jossain vaiheessa, mut myin pois toisen Clockworkkini tieltä. Jollekin foorumilaiselle se meni joskus oisko ollu 2014.

https://i.imgur.com/pHQWV7m.jpg
https://i.imgur.com/S8RjjKA.jpg
-93 Orange Clockwork. Varmaan rakkain pyörä mitä mulla on ollut ja nähnyt lukemattomia eri setuppeja vuosien varrella. Uitettu briteistä myös, aluksi hartaudella rakennettu keräilykuntoon, sen jälkeen ajettu pikkuhiljaa aevan paskaks. :smiley: Palveli kuusi ihanaa vuotta ennen kuin kuoli ruostekuoleman kahden lähettitalven jälkeen. Runko on vielä varastossa sentimentaalisista syistä.

https://i.imgur.com/wD61DeL.jpg
https://i.imgur.com/QreuN5K.jpg
-14 Stanton Slackline. Toinen pyörä minkä myynti harmittaa aivan s-tanasti. Rahapulassa möin. Oli kunnon isojen poikien BMX ja hauska kuin mikäkin leikkiä! Lisäksi näitä tehtiin tossa raakakuosissa vaan 10kpl koossa 16.5 ja 10kpl koossa 18, eli harvinaisuusbonus myös. Kellarista löytyy onneks punainen -12 Slackline runko odottamassa päivää jolloin on taas fyrkkaa ja innostusta koota huligaanipyörä.

https://i.imgur.com/U0ac1xT.jpg
-93 Kona Cinder Cone. Tämänhetkinen työpyörä ja luottovehjes, eli siis 26 ain’t dead vaan kuskaa arkisin premium rush tavaraa ympäri päähesalaa. :smiley: Kiitokset myös Antonille levarikorvakkeiden duunaamisesta, tuli helekkarin hyvä pyörä näin!

26er lyfe jatkunee vielä pitkään sen jälkeenkin kun ovat taas pudonneet muodista.

Hoo, paljo hitonmoisen hyvää kampetta postattuna!

Toi valko-oranssi clockworki aivan sairaan kova. Etenki haarukka.

^^^ kovat pyörät ja nii kova äiä