Veloshop.fi

Nyt on taas saatu paljon tavaraa lisää varastoon - ennakkotilaus mahdollisuus olisi tällä viikolla sekä BLB:lle että Trafficille.

Uutena merkkinä varastosta löytyy nyt Cinellin komponentteja.

Teillä on tainnut loppua serveriltä levytila.

Coocos - 22:27, 29.6.2013 » Teillä on tainnut loppua serveriltä levytila.
Jotain on tuntunut loppuvan... Selvitetään...

Voisitte laittaa yhteystietonne tännekkin näkyville jotta jotenkin saa yhteyttä kun sivut on nurin.

KK89 - 11:29, 27.7.2013 » Voisitte laittaa yhteystietonne tännekkin näkyville jotta jotenkin saa yhteyttä kun sivut on nurin.
Ei kai se nyt taas ole ollut nurin? Hyvä idea kuitenkin: peloton@veloshop.fi / 040 5935178!

Hienoa, jos joku jaksaa nähdä näissä asioissa vaivaa!

ei mitään moitittavaa veloshopin asiakaspalvelussa tai toimitusajoissa, mutta kimmo korjaapa se LDG:n rattaan bcd sivuille :wink:

pieni merenneito - 11:22, 28.8.2013 » ei mitään moitittavaa veloshopin asiakaspalvelussa tai toimitusajoissa, mutta kimmo korjaapa se LDG:n rattaan bcd sivuille ;)
Korjattu :) - Laitoin samalla, kun lisäsin takaisin varastoon. Sain Michen 144 BCD eturattaita, jos vielä on tarvetta - valtava laatikollinen kamaa lisättävänä, joten viikonloppuna toivottavasti esillä.

Samalla voisi mainita, että kaikki LDG:n komponentit on nyt -20%

Nyt kyllä veloshopille pisteet kotiin, Suginon kammet eilen tilaukseen ja nyt ne on jo ruuvattuna pyörään kiinni. Homma toimii!

Pientä päivitystä uutuuksista:

  • Saimme uutta valikoimaa Cinelliltä
  • Mustana on tällä hetkellä saatavilla Selle Italia Turboa
  • Ja uutena merkkinä otimme valikoimaamme Micheä - kaikkea tilattua tavaraa ei saatu, joten täydennyksiä on tulossa vielä kaikkien kolmen merkin valikoimaan.
  • Bookmanin valoja USB:llä ja ilman.

Olemme vihdoin saaneet valikoimaamme myös Chromen tuotteita.

Tilasin omaan käyttööni myös Chrome Storm 415 Workbootit Sandin värisinä, mutta kengät olivat väärää kokoa (koko 10). Jos joku on kiinnostunut kengistä, niin laittakaa meiliä osoitteeseen peloton@veloshop.fi - hinta kengille olisi 110€ (sis. postit), ovh 170€. Tässä vielä linkkiä kenkiin: http://www.chromeindustries.com/de/en/footwear/415-work-boot/storm-415-work-boot-sand

Pidän suuresti tavastanne harjoittaa pidättyväistä, asiallista markkinointi- ja palveluviestintää. Kiitos.

Huhhuh, hyvä meininki! Mites kenkien laita, meinaatteko ottaa valikoimiin? Varmasti olisi kysyntää ainakin spd-malleille.

Voisimme ottaa niitä koe-erän seuraavan tilauksen yhteydessä, jos SPD-malleille on kysyntää :slight_smile:

Otettiin ameriikasta mallia ja pistettiin pystyyn Black Friday - Suomessahan päivä onkin sitten sopivasti “Älä osta mitään päivä”, mutta ainahan on lauantai :slight_smile:

Nämä ja muut tuotteet löydät kootusti Outlet -sivuiltamme.

PS. Viikonlopun aikana saamme myös valkoiset magneetilla runkoon kiinnitettävät heijastimet Bookmanilta varastoon.

Tarjoukset on voimassa 15.12. asti / tavaroiden loppumiseen.

Tervehdys!

Viimeisen viikon aikana FedEx, UPS ja DHL ovat juosseet kilpaa varaston ovella ja tuoneet sekä täydennyksiä, että uusia tuotteita:

  • Chromelta saapui täydennysten lisäksi uusia värejä Messenger -laukkuihin, BLCKCHRM Citizen laukkua, Barrage Cargo reppua, erilaisia laukkujen lisävarusteita. Lisäksi saapui Cobra Merino + Mason merinovillapaidat sekä Ike Windshirt. Tässä erässä ei vielä tullut SPD-kenkiä, mutta Storm 415 Work Bootia saatiin pieni erä. Chromen valikoimaan tästä.
  • Täydennystä tuli Miche ja Cinelli varastoihin + muutamia uusia malleja värejä ja kokoja
  • Selle Italia Flite 1990 -satulaa
  • BalkanTangolta tuli uusia malleja

Ajoitus meillä ei ole tälle viestille ihan täydellinen, sillä seuraavat toimitukset ovat huomenna tiistaina ja sen jälkeen vasta 30.1., jonka jälkeen homma pyörii taas normaalisti.

nuo chromen kengät voisi muuten ostaa mutta ei mun tyttökaveri oo läski eikä lesta :frowning:

Tunnen muutaman tuollaisen, tai siis, aika monta.

Kiitos :slight_smile: Tuo ei ollut typo - tai siis tietenkin oli, mutta olin 100% varma, että lesta on oikea termi :slight_smile: Lesti lienee silti parempi…

Nyt on taas tavaraa tullut ovesta sisään kovaa tahtia - kannattaa seurata sivuja päivittäin :slight_smile:

Sivut on uusittu viime viikolla, ja niitä parannellaan koko ajan - kaikenlaista pientä ylimääräistä tuntuu vielä löytävän ja säätöä riittää. Kyllä se pian on kunnossa!

PS. Kurskeista ei saatu kaikkia haluttuja kokoja, toivottavasti saamme niitä vielä lisää!

Sanonpa vielä täällä muidenkin nähden, että olen varsin tyytyväinen saamaani palveluun. Renkaat on ajossa ja elämä on kivaa. Kiitos vain!