Veloshop.fi

Ylläpidon luvalla uskaltauduin avaamaan oman ketjun myös meidän nettikaupallemme. Avasimme tosiaan keväällä nettikaupan osoitteessa www.veloshop.fi ja pyrimme nappaamaan mukaan täällä Suomesta hieman hankalammin saatavia merkkejä (toki netistä saa…), kuten Twin Six, Walz Caps, Apres Velo, BalkanTango ja Morvelo. Tulossa vielä ainakin Banjo Brothersin laukkuja ja lisää Castellia.

Välitämme myös Foffa Bikesin puöriä ja tulossa on myös State Bicycle Co.n pyöriä.

Mielellään otamme vastaan myös toiveita tuotevalikoiman kasvattamiseksi.

Ensimmäisen viestin kunniaksi olemme luoneet alennuskoodin “yksivaihde”, jolla saa 4.6. asti 10% alennuksen kaikista tuotteista.

Tervetuloa tutustumaan!

Hyvä pössis! Noin äkkiseltään hyvä lisä olisi Chrome, vaatteissa Muxu & Cadence. Outlier ja Swrve eivät taida käyttää jälleenmyyjiä…

Chromen kanssa on keskusteltu, mutta eivät halunneet alkuun lähteä mukaan ilman kivijalkaliikettä. Mahdollisesti jatkossa - meitä kiinnostaa.

Muxu ilmoitti olevansa kiinnostunut, mutta ei kyselyistä huolimatta ole lähettänyt tilauslistaa - ehkä sielläkin innostutaan enemmän, kun saadaan muuten valikoimaa laajennettua.

Cadence, Outlier ja Swrve lisätty listalle. Swrvellä ainakin näytti olevan jälleenmyyjiä.

Kiitos palautteesta!

Voi helvetti, nyt on hyvä meininki. Palaan tilipäivänä asiaan.

Paljon kiinnostavaa tavaraa ja varmasti joskus tulee ostettuaki. Johtuneeko omasta netistä/koneesta, mutta sivut käy täälläpäin ainakin melkolailla hitaasti.

Chasseur de Cols -ajopaita tilattu.
Samaa tahmaamista esiintyi täälläkin, lieneekö kaikki yksivaihteelliset yhtäaikaa selaamassa sivuja?

Plussaa selkeistä sivuista, ja siitä että voi tilata rekisteröitymättä.

veloshop - 14:35, 1.6.2012 » Chromen kanssa on keskusteltu, mutta eivät halunneet alkuun lähteä mukaan ilman kivijalkaliikettä. Mahdollisesti jatkossa - meitä kiinnostaa.
Bagaboo voisi olla Chromen tyssätessä hyvä vaihtoehto. Rasvapuolella Chain-L:ää olis kliffaa saada ihan härmästä käsin. Palikoista Nitto vois liikkua aika hyvin, samoin EAI:n rattaille vois olla kysyntää ihan ulkomaita myöten.

Tahmaaminen on valitettavaa ja ärsyttää myös ylläpitoa :frowning: Asia on kuitenkin työn alla ja mahdollisesti hankitaan tehokkaampi ympäristö kaupalle. Loman vuoksi tämä menee kuitenkin heinäkuun puolelle, joten toivottavasti olette kärsivällisiä…

Bagaboo on tosiaan ihan mielenkiintoinen vaihtoehto.

Palikat eivät ole ihan vielä suunnitelmissa, mutta kiitos vinkeistä - hyviä ehdotuksia tulevaisuuteen. Eighthinchiltä on myös mahdollista tilata komponentteja, jos ne kiinnostaa. Voisihan näistä laittaa vaikka yhteystilauksia jos kiinnostusta riittää!

Earth, Wind & Rider: http://www.ewroutdoor.com/ – tosin niillä ei näytä olevan enää valikoimissa parisen vuotta sitten ostamaani Messenger Hoodie -hupparia, joka on ihan huippu.

Saimme nyt State Bicycle Co.:n malliston lisättyä - BalkanTangoa tulee lisää varastoon tiistaina.

olen todella väsynyt joten pakko kysyä, että mikäs se ajon jälki on, jolle myös myytte varusteita? ba dam tshhh

ei mutta, todella hieno juttu! pitää selailla huomenna tuoreilla silmillä-

Ehdotus: PayPal CheckOut ja sivut savoksi.

troinine - 23:56, 3.6.2012 » Ehdotus: PayPal CheckOut ja sivut savoksi.
Tuskin onnistuu savoksi, kun hädin tuskin onnistuu suomeksikaan. PayPal CheckOut pistetty ylös!

Statelta tuli nyt ennakkotilattavaksi kuusi uutta mallia Eurooppaan ja myös Veloshopin valikoimiin: Müthaship, Tsunami, Vice, Samurai 2.0, Copper 2.0 ja Phantom 2.0.

Lisäksi jo aikaisemmin luvatut Banjo Brothersin laukut ovat tulleet!

Taas on tehty täydennyksiä ja lisäksi on mahdollisuus tehdä ennakkotilaus Morvelolta.

Varastoon on saapunut Hold Fastin strappeja, lukonpidikkeitä ja Ass Savereita. Lisäksi toivottua Chain-L:ää saa ensi viikosta alkaen.

Tällä hetkellä kaikki paidat (ajopaidat, t-paidat, hupparit) ovat myös 15% alennuksessa.

Morvelon syksyn katalogi on saapunut ja nyt on mahdollisuus ennakkotilata tuotteita heidän mallistostaan. Kaikista ennakkotilauksista saa 15% alennuksen suositushinnoista.

Kuvasto: http://www.morvelo.com/time-for-change
Hinnasto: http://bit.ly/morvelo-ennakkotilaus

Tilaukset 12.8. mennessä ja tuotteet toimitetaan meille 15.10. eli reilu viikko sen jälkeen asiakkaille. Jos haluat ennakkotilata, kerää tuosta laskentataulukosta haluamasi tuote, väri ja koko, ja lähetä tilauksesi osoitteeseen peloton (miukumauku) veloshop piste fi

saako muuten kysyä ihan uteliaisuudesta että miten on hommat lähteny rullaamaan?

Kivan olonen startti!

Mut siinä tapauksessa että en oo Suomen ainoa “pastellivärirajoitteinen” nainen, ois ehkä hyvä idis lisätä naisten vermeisiin myös jotain maltillisemman väristä (=mustaa ja harmaata)tuotetta :slight_smile:

Ihan kivasti tämä on lähtenyt käymään - tämähän ei ole meille leipätyö vaan harrastus ainakin toistaiseksi. Aikan laihat eväät olisi, jos tällä mentäisiin.

Vastaanottokin on ollut ihan hyvä, esimerkiksi täältä on noita ideoita saatu ja mielellämme vastaamme toiveisiin. Muxukin on saatu taas kontaktoitua :slight_smile:

Noemi - täällä istuu sohvalla toinen “pastellivärirajoitteinen” nainen, joka on kanssasi samaa mieltä. Otamme tulevaisuudessa enemmän mustaa yms. mukaan.

Tulipahan ku tilauksesta tämä ketju vastaan! Ja tilausta oli pakko pistääkki samointein.
Vähä tosiaan hitaalla sivut käypi mutta muuten kyllä sujuvasti toimii webbikauppa.

Laitan tähän hieman noottia(toki palaan s-postin myötä palautuksesta) kokoasiassa. Tilasin Apres Velon hupparin ja kokotaulukon mukaan L-koko olis passeli, vaimo vielä mittas notta mitat passaa. Taulukon mukaan L-koossa hartialinja on 45,2 (tod. 46), hihan pituus 69(tod. 65) ja vartalon pituus 72 kun todellinen mitta 69. Näköjään otettu suoraan Apres Velon sivuilta koot.