Giro d Espoo

Noh, miten meni? Propsit 34 ryhmän teräsrunkosinkulakuskille, 44/19. Oletko hengissä?

Itse laiskottelin koko matkan ja puristin sit loppuun ratkaisevan wannabe-greipel kirin.

Jorvin mäessä olin kisalähdön pääjoukon etupäässä ja nuttua tuli perä edellä vastaan. Kauniaisissa kumi puhki, kaikki meni, huoltoautosta uus kiekko ja vitutusraivolla yksin perään.

Ihan kiva kisa

Olin unohtanut koko Giron ja lähdin muuten vaan lenkille Bodomin ympäri. Satuin ajamaan 22km/h-ryhmän ohi ja silmään pisti nätti teräsrunko, joka näytti vähän tutulta. Runko paljastuikin talvella myymäkseni Biemmezetaksi. Oli kiva nähdä se ajossa ja jäinkin hetkeksi turinoimaan uuden omistajan kanssa. :slight_smile:

Josko sitä ensi vuonna ihan jopa osallistuisi.

Eka massa-ajo fiksillä. 32-ryhmässä 42/15 ihan jepa.

Aurinkorasvaa olisi voinut aamulla muutaman kerroksen iholle sivellä. Mut en valita, sää oli huigee! Hävisin Siim Liivikille, btw.

2018 Lähestyy.
Ilmottauduin kun jäi kismittämään HEL-POR-HEL feidaus.
Ekaa kertaa tässä häppeningissä, onks tää vähä kun lyhyempi TdH?
Tavoitteena sellanen 25-28kmh fiilistely, yli kolmenkympin kastiin ei mitään jakoa näillä vatsamakkaroilla

111 kilsaa. 28-ryhmä menee peesaillessa isossa ryhmässä. Ite en oo vielä päättäny meenkö tänä vuonna.

jboman - 11:26, 20.4.2018 » 2018 Lähestyy. Ilmottauduin kun jäi kismittämään HEL-POR-HEL feidaus. Ekaa kertaa tässä häppeningissä
Sama syy ja firman joukkueessa vapautui sopivasti paikka. Eka kerta ikinä missään ryhmäajossa. Tavoitteena päästä maaliin koska perjantaina kevätjuhlat ja koistisen uhka leijuu sunnuntain yllä.

Huomenna pitäs ajaa.
Liikkeelle jossain nopeusryhmässä mutta varmaan parin huoltopisteen jälkeen huomaa ajavansa yksin.
Kalustona häröpallo 1x11 cyclo maantiekiekoilla. Ei nyt toi jarruton fixi kiinnost tällasis touhuissa.
#469

Jännittää isossa ryhmässä ajaminen. Toivottavasti saa hajurakoa. 22 ryhmässä ajattelin ajaa alun.

#405

Bodomin alueella tosi pahoja routavaurioita. Tarkkana kun ajatte porukassa.

Mietin että laitanko 35 mm Kojakit maantiepyöräilijää leikkiessä mutta taidankin ajaa 40/35 mm gravelkingeillä.

Hartsporttia hankittu.

Maltti = valtti
Menossa joo kaunis sunnuntai + aurinkorasva-asenteella

Mukavaa ajoa oli 24 ryhmässä. Ei vois oikeastaan parempaa säätä olla pyöräilylle. Nyt kun tuli harjoiteltua ryhmässä ajoa, ei voi kuin seuraavaa hesan yv-lenkkiä vaania. Jos jostain pitäis sanoa niin parijonossa ajaminen ei oikein onnistunut ja välillä oli neljää kuskia vierekkäin ja Espoon maantiet on kyllä aika huonossa kunnossa.

Iha jeppis
Alku 28
Sit yksin
Sit lainasin pumppua ja 26 ajo ohi
Sit ajoin 26 kiinni tokalla taukopaikalla
Sit tuli häppening, joku vanhempi herrasmies sai ilmeisesti sairaskohtauden, forces. Onneks Jorvi lähellä.
^ joo espåå tie on melkosta perunapeltoa. Muutenki välillä oli fiilis että maantieajon sijaan vedetään lähiörallia ja työmaiden läpi
4h 20min, 25km/h

Niinja aina yhtä “mukavaa” huomata että ympyrän muotosella reitillä voi ajaa vastatuuleen koko matkan… :smiley: pk seudun paikallinen sääilmiö?

Onko osallistujia sunnuntaina? Itse taas firman väreissä. Nyt on ”oikea” maantiepyöräkin 23/25 kumeksilla, ei pitäis olla krapulaa ja 28 ryhmässä pysyminen tavoitteena. Sääennuste näyttää hyvältä elikkäs aurinkovoidetta naamaan ja käsiin. Viime vuonna täällä hankitut rusketusrajat olivat käsissä vielä loppukesästä.

E: 26->28 nostetaan tavoitetta

Juu. Aikojen alussa totesin, että ei ikinä enää giroespoota, mutta olen kääntänyt takkini. Onhan se mukavaa ajaa pelipaikoille pyörällä eikä autolla. Tänä vuonna tarkoitus tehdä toisin kuin viime vuonna eli ei mittaria eikä vaihteita. Katsotaan käännänkö takkini.

Mjaha ja taas kipeänä. PM jos kiinnostaa halba osallistuminen. Tai emmätiiä kehtaako tosta pyytää mitään, noutokulut jos mun pitää käydä bussilla tapahtumakeskuksessa?

En pysynyt 28 mukana kun heti ensimmäisellä taukopaikalla menin syömään suolakurkkuja ja ryhmä jatkoi matkaa. Nämä taukotaktiikat olis ollut kai facebookissa näkyvillä mutta en käytä semmosia. 28:n ja 26:n välissä ajelin kunnes takakumi räjähti 55 km kohdalla. Vaihdon jälkeen menikin 30 km että sain 26 ryhmän kiinni. Molemmat jalat kramppas Jorvin mäessä. Ensi vuonna fiksillä 22 ryhmään nautiskelemaan.