Giro d Espoo

Moniko lähdössä 1-vaihteisella, minkälaisella välityksellä?

48/19:llä on treenit tehty, sillä varmaan matkaan

EDIT: kiintee

opqdonut - 9:28, 24.5.2012 » 48/19:llä on treenit tehty, sillä varmaan matkaan EDIT: kiintee
mihin ryhmään meinasit tällätä?

edit: hyi vittu tuolla joutuis ajaa sen hölmöläntien ylämäen graniin mentäessä :DDDDDD ei vituta.

Tollasta 28+kmh lenkkiähän tolla välityksellä ajetaan.

Seurue tosin kuulemma haluaisi 26-ryhmään, jolloin voisin tiputtaa pari hammasta edestä. 46/19 toimi viime TdH:ssa ainakin hyvin.

48/19

4:00:06

111km eli keskariksi 27.7km/h

Jos olisin kadenssipoliisi, hyväksyisin.

48/16 30-kympin seurueessa kunnes rupesi väsyttämään. Kellotin 3:47 ja päädyin tulokseen, että ryhmässä ajo ei ole kivaa.

crtn - 21:50, 27.5.2012 » 48/16 30-kympin seurueessa kunnes rupesi väsyttämään. Kellotin 3:47 ja päädyin tulokseen, että ryhmässä ajo ei ole kivaa.
Olitko ekaa kertaa kuntoajossa? Ilmeisesti ihan sama meno, kuin TdH:ssa. Hitaammissa ryhmissä on hauskempaa. Tai sitten pitää olla ihan keulilla.

Hyvin meni 42/17:sta 28-ryhmässä aikaan 3:59:47. Hieman jalat kuitenkin lopussa protestoivat muutaman hillittömän alamäkipyörittelyn jälkeen. Positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin noita saa kiinteelläkin ajettua, vaikkakin pirkan pyöräilyyn lähden sitten vaihteellisella :slight_smile:

Joo ekaa kertaa olin ja vaaralliselta vaikutti. Sivusilmällä näin kun joku kaatui aika jyrkässä alamäessä.

crtn - 8:06, 28.5.2012 » Joo ekaa kertaa olin ja vaaralliselta vaikutti. Sivusilmällä näin kun joku kaatui aika jyrkässä alamäessä.
Olihan se ryhmäajo tosiaan aika holtitonta ja ryhmät aivan järjettömän isoja. Kannattaa käydä kokeilemassa miltä kurinalaisempi ryhmäajo pienemmässä ryhmässä tuntuu, vaikkapa HePon lenkeillä (fillarikalenterista löytyy). Ryhmässä ajaminen voi olla kivaakin :)

Kuntoajot, tuo maantiepyöräilyn villi länsi. Tuulipuku-urpoja, Lolnago-urpoja, liikaa vauhtia kuntoon nähden, ei mitään kokemusta ryhmäajosta ja kova halu näyttää. Lisäksi todella vakava meininki lähtöpaikalla. Stressipaskajonossa ei kokkapuheita kuulu, kun totiset miehet pelkää että mitä jos putoaa.

Päätin lopettaa terveyteni ja mielenterveyteni vaarantamisen kuntoajoissa, kun muutama vuosi sitten loukkasin itseni pahasti muiden suurtumpuloinnin takia.

Kisaa ja harrastajien porukkalenkkiä sen sijaan on oikein mukava ajaa. Ei kannata antaa kuntoajojen pilata hyvän lajin brändiä.

Kävin ajeleen 26-ryhmässä vaihdepyörällä. Jos nopeemmissa ryhmissä on vielä enemmän vaarallisia tilanteita niin noi tapahtumathan on ihan hengenvaarallisia. Käytännössä joka mäessä tumpuloitiin jotain. Parhaat palat oli kun Audi lähti ohittaan sokkona reitin jyrkimmässä mäessä ja kun joku väärällä kaistalla ohittelija meinas jäädä säiliörekan alle. Asfaltti oli ihan kauhee suurimman osan matkaa. Vikat kilsat ajoin omaa vauhtia (=täysii) pikku letkoissa ja se oli kyllä helvetin kivaa eli maalissa kuitenkin hymyssä suin.

blend - 9:03, 28.5.2012 » Parhaat palat oli kun Audi lähti ohittaan sokkona reitin jyrkimmässä mäessä ja kun joku meinas jäädä säiliörekan alle. Asfaltti oli ihan kauhee suurimman osan matkaa.
Audikuskit eivät petä koskaan! Ilmeisesti siellä Kirkkonummen puolella on tiet huonohkossa jamassa?

Kun me lähdettiin polkee vastapalloon siin puol neljän tietämillä, niin Oittaan uimarannalle mentäessä kun on se alamäki missä S-mutka, niin siellä oli joku pidemmältä pyöräilemään tullut nuori herra jolta oli mennyt Giron aikana 2kpl sisureita. Jelpattiin sen verta että autettiin metskaa kuljetus maaliin.

Joo,
Ne pikkutiet ennen Veikkolaa oli tosiaan surkeessa kunnossa. Eniten renkaanpaikkaajia tuntui olevan matkan varrella kuitenkin Espoossa. Siellä oli niin helvetisti niitä vauhtitöyssyjä, että koko ajan sai olla jarruttelemassa. Ajoin Veikkolan jälkeisellä suoralla itekin johonkin kuoppaan ja hiilarirungosta kuului sellanen ääni, etten vielä ole uskaltanut tarkistaa damageja.

Mulla tuli flätti juuri ennen Oittaata, eikä ollu avainta mukana takarenkaan irti saamiseksi, ketutti vähän.
Hyvin pärjäs 42/17 toimi hyvin.

^ Miten Plugi pelitti muuten?

Yritin bongata sua mutta eipä näkynyt. Itse olin vaihteilla liikkeellä ajalla 3:07:28.

Ennen kuin dissataan koko Giro ihan täysin, niin pääjoukossa ajo oli kyllä siistiä. Tosi repivää kylläkin, mutta ajolinjat säilyivät ja käsimerkit / huudot olivat hyvin hallussa. Valitettavasti silti yhden kasan jouduin todistamaan kun jossain Kauniaisten kulmilla vastaantullut auto ei väistänyt yhtään & äkkiijarrutti, ja sitä väistäneet pyöräilijät kolas jengiä nurin suoraan mun nenän edestä. Onneks ehjänä maaliin ajalla 2:56:14 (vaihteilla liikkeellä).

Plugi pelitti tosi hyvin, rullaa niin hyvin et meinasin ajaa jengin päälle useamman kerran. Laitoin 120mm stemmin ja maantiestongan ja vielä jarrut ni oli valmista viivalle. Hyvä pyörä.

Oliko tämä jo käsitelty täällä?