"Fillari Korjaamo": Pe 5.6. // 3.7. // 7.8.

^ En nyt tiedä onko yksivaihde.net vielä uusi Lifesaver-boordi mutta Alppila soittanee varmasti myös (mutta ei vain) AOR:ää. Vedetään maksimaalisen eklektistä linjaa, mä saatan näin ollen soittaa jopa myös Fall Out Boyta kun nyt kerran oikein pyydettiin, heh hee :wink:

Lifesaverilla on vielä paljon phikseyd-jamppoja jotka eivät og-päissään uskalla vielä tänne kirjoittaa.

Onks niistä työkaluista tietoa? Ja siireripalkasta?

Tarjotkaa nyt joku tolle konkelille siireri ku se niin haluaa.

Kyllä sä varmaan konkeli saat sitä hiideriä kun sun nimikin on kerran ilmoitettu tonne ja kaikkea eli ei hätää. Työkaluista tietänee ehkä enemmän tnts, tai sitten selvitetään asia ennen perjantaita.

Oliks jotai tällasta tiedossa?

Mä oon käsittäny et tällasta?

ette kyllä soita mitään paskaa tai menee pikkarit vinoon jo entisestään…

Ari-setä voi tykätä tuollaisesta kyttyrää.

Mites ton säävarauksen kanssa oli? Suunnistetaanko jos sataa?

Jos sataa kovemmin niin terassi on kiinni ja homma alkaa virallisesti vasta ysiltä sisällä, mutta varmaan tietenkin jo aiemmin ollaan siellä koska onhan baari auki jo jostain iltapäivästä.

uao - 12:26, 4.6.2009 » http://www.e-imagini.com/data/media/39/myspace-emo-comments-19.jpg Mä oon käsittäny et tällasta?
http://nillerz.net/gallery/albums/userpics/10005/FuckYourShittyEmoMusic.jpg

Jos jollain on huomenna rahkeita levittää julisteita ja flyereita, niin niitä voi hakee korjaamolta. Multa saa tarkempia ohjeita.

Niin mitäs, suunnistetaanko tänään kuudelta?

Joo startti kuudelta ja säätilan mukaan klubi sisällä tai terassilla.

ÄN YY TEE…

Rakensin huumoripyörän. ÄN YY TEE

28.8. kaudenpäätösklubi on peruttu tuplabuukkauksen takia, joten mennään näillä kesäkuukausien ensimmäisillä perjantailla! Ja hei, tänään on eka. Startti 40 min päästä kisaan!

oli hauska “eka kerta” eilen monessakin mielessä, vaikkakin oli vähän suolanen se yllättävä pöytävaraus meidän osioon. Heräsin jo seiskalta nyyhkimään, et miks sit en soittanutkaan levyjä.

Oli huippu nähdä tyyppien into, kun saivat fillareilleen huoltoa ja huoltovinkkejä. Joku oli kuultu sisällä hehkuttamassa, et hänen pyöräänsä kehui ihan oikeet harrastelijat. Mad respek sille leidille, joka vetää 200km viikossa sillä pystyhypriitillään.

Pista EXPRESS-katukisan tulokset:

  1. Kimi 0:58 33p
  2. Ilkka ja Emilia 1:06 29p-6p=23p
  3. Janne ja Tuukka 0:53 22p

Ens kerralla sit enemmän kuskeja lähtöön, ok?

Kuvia?

Propsit katukisan ratamestarille! Hauska teema, suoraviivainen, mahdollisuus taktikointiin ja kuumottava aikaraja. Kaikkia ei-osallistuneita kuuluu tässä vaiheessa kaduttaa :slight_smile: