"Fillari Korjaamo": Pe 5.6. // 3.7. // 7.8.

En enää jostain syystä aivan muista oliko tästä synttäreillä jo puhetta vai ei mutta pankaa kalenteriinne kesä-, heinä- ja elokuun ekat perjantait 5.6. // 3.7. // 7.8. sekä finaali 28.8 finaali peruttu!.

Tarkoituksena olisi nimittäin järkätä Yksivaihteen puitteissa Töölön Korjaamon terassilla ja baarissa jotain ohjelmaa, tai ihan vaan kokoontua sinne jengillä viihtymään.

Levynsoittoa, ehkä jotain leffoja voidaan näyttää screeniltä, mahdollista pientä kisailua, se paljon puhuttu huoltopiste, esimerkiksi. Mesta on auki klo 19-03, yritetään tietenkin myös neuvotella edullisemmat hinnat tuopeille omalle jengille jne.

Jos jollain on idiksiä tai mielenkiintoa osallistua, järkätä suunnistuksia, soittaa levyjä tai ihan mitä vaan niin ilmoittautukaa allekirjoittaneelle.

Rakennuskurssi fikseille! Kiekonkasauskurssi!

No ei vais, helvetin jees että on tapahtumaa. Noihan voi ollakin sitten kesän viralliset Pyöräily-perjantait.

konkeli - 13:51, 20.5.2009 » Kiekonkasauskurssi!
Todellakin! ;)

Tuleeko joku pitämään terassille bissepalkalla näytöksen ‘miten kasaan fiksikiekon?’.

Eiks kesäkuukausien ekat perjantait oo aina perinteisesti näiden jenkkiautojen brömistelyiltoja? Tapaavat jossain jäähallilla ja sitten kasvattavat penistään jollain tour de kaivarilla. Sinne sekaan sitten vaan.

jussi - 14:12, 20.5.2009 » '[i]miten kasaan fiksikiekon?[/i]'.
Mitenkäs phiksykiekko eroaa tavallisesta kiekosta, tuon kiekon kasaamisen osalta? :)

Ei tartte fundeerata takakiekon kohdalla niin hirveästi offsettiä… Periaatteessahan toi olis tosi jees, mutta olis kiva, jos siellä olis joku osaava kaveri värkkimässä ihan kunnollisen rihtauspenkin kanssa. Tossa cinellin haarukassa ei näytösluonteisesti kehtais.

Kuulostaa oikein hyvältä, tekis mieli vaikka tulla työkalujen kanssa paikalle, mut tohon ekaan mennessä on viel itellä älytön kiire päällä ja tokan aikaan on ruisrock. Kolmatta päivämäärää vois yrittää kyllä.

Koitetaan järjestää jokaiselle noista illoista kaupunkipolkupyöräilykilpailu, joka starttais aina korjaamolta ja maalikin ois siellä.
Ei pidä liikaa antaa nimen hämätä, koska oikeastihan kyseessä on terassi-/klubi, jossa keskitytään lipittämiseen ja läpättämiseen, mut fillari teema on vahva. Tuo klubihan on siis koko kesän joka perjantai tuolla, mut nämä Jussin mainitsemat päivät sisältää isomman panoksen meidän puolelta. Alennuksia tiskiltä saa perjantaisin fillarilla paikalle saapuneet.

Jos löytyy halukkuutta duunata tälle kesäiselle fillariklubille julistetta tai löytyy halukkuutta tulla soittamaan lättyjä, niin sanokaa hep! Tarjolla kalja-alennuksia ja pikkumasseja työpanoksista.

Myös kaudenpäättäjäisklubilla 28.8. on yksivaihde-DJ’s in da haus!

^jos ketään ei haittaa: “hi! My name is Bertha from Spotify! I hope you enjoy free music as much as we do…” Niin mä tuun veivaa levyjä… o_0

^^ lolz… onhan boordilla DJ:tä vaikka kuin paljon

Muistakaa perjantai!

Kävin äsken merkkaamassa katukisan reitin ja siitä tuli just hyvä terassi-illan lämmittelypätkä. Tehtävänanto sallii löysemmän chillailun, mut mahdollistaa täyden tykityksenkin. Startti Korjaamolta 18:00 ja klubi alkaa 19:00 ja terassi sulkeutuu 22, mut Baari on auki 03:een.

“Pyöräilijöille Happy Hour klo 19-21, olut 3,60 !!!”

Ei siirerii?

Sit on pakko kysyä: Kuka siellä tekee pyörähuoltoa?

konkeli - 10:45, 3.6.2009 » Sit on pakko kysyä: Kuka siellä tekee pyörähuoltoa?
sinä.

Tai siis itseasiassa kaikki, jotka kykenee/haluaa auttaa. Mut oikeesti Kalle oot ollu ihan ekassa memossa jo nimenä huollon kohdalla, kun olit aiheesta sillon lasipalatsin pooloissa puhunut.

Jussi vastaa sit dj-jutuista ja minä kisoista ja Eki graffasta.

Kiva et mullekin kerrotaan. Kiasus. Saanks mä edes siirerii?

basti - 10:50, 3.6.2009 » ^jos ketään ei haittaa: "hi! My name is Bertha from Spotify! I hope you enjoy free music as much as we do....." Niin mä tuun veivaa levyjä... o_0
Kolehti kokoon ja [day pass](http://www.spotify.com/en/products/day-pass/) estää Berthan lähentelyt.

Tekijänoikeuslainsäädännöstä johtuen ette valitettavasti voi tulla soittamaan musaa Spotifystä, ette vaikka ostaisitte premium jäsenyyden, sori. Mutta jos oikeasti kiinnostaa tulla pyörittämään lättyjä fiksihipsterideejiiden joukkoon niin mulle saa edelleen laittaa viestiä.

Tulevana perjantaina teknareiden takana näillä näkymin fiksijussi, AOR-Alppila & indie-Toni.