Ammattipyöräily sohvaperunoiden näkökulmasta

Paitsi että… Bruyneel on Mallorcalla, joten “ei tietenkään vastuussa asiasta.” Schleckeillä kränää Bruyneelin kanssa aiemmin tiimin toiminnasta. Yllättäen Schleck käryää Tourilla. Tiimin erimielisyydet ratkaistu.

Mahtaa Johania vituttaa, kun ei päässyt käryttämään Andyä.

Voe tokkiinsa, Fränk-rukka on joutunut myrkytetyksi. Kylläpä joku ilkeä ihminen sitä suuresti vihaa.

Lastenkutsut kesken Toma-shown. Nyt ei mene vahvasti.

Cavendish meni TÄYSII! Olisin huutanu sotahuudon jos olisin ollu paikalla.

taitaa olla mukavampaa seurata maantiekisoja telkkarista/netistä kuin paikan päällä:

Waiting for the olympic road race on Vimeo

jaahas, eipä tule ratakisoja ainakaan nyt torstaina eurosportilta eikä kyllä YLEltäkään. Vinkkejä mistä livestriimiä?

EDIT: YLE ei näytä ollenkaan.

dpstyles - 23:01, 31.7.2012 » jaahas, eipä tule ratakisoja ainakaan nyt torstaina eurosportilta eikä kyllä YLEltäkään. Vinkkejä mistä livestriimiä? EDIT: yle ei taida näyttää ollenkaan.
Olympiatwitterissä mainittu [Eurovisionsports](http://www.eurovisionsports.tv/london2012/). Oppaasta löytyy lajien lähetysajat ja "kanavanumerot".

End of story, #antikliimaksi, jne.

USADA Reasoned Decision.

Onhan tuo aikamoinen dilemma. Onneksi kunnon rahakkaissa urheiluliigoissa urheilijoiden ei todennäköisesti tarvitse edes itse pissiä kuppiin, riittää että joukkueen lääkäri antaa näytteen kaikkien puolesta. :wink:

Kova on näköjään yritys usan antidouppingmiesten puolelta päästä hämmentämään pyöräilypiirien “maan tapaa”. Dilemma käsittääkseni maailmallakin on siinä että lajiliitot ummistavat silmänsä ongelmalta. (Itsellä valitettavasti liiankin läheistä kokemusperäistä tietoa aiheesta)

Sinäänsä ihan hyvä että jollain on munaa lähteä potkimaan noita maan tapoja. Toisaalta taas melko reilua joutua silmätikuksi kun tasan tarkkaan on tiedossa ettei kaveri ole mikään yksittäinen pyöräilytouhujen primus motor joka yksin pyörittää koko douppauspuolta vaikka ilmeisen ahkera on ollutkin.

Aina tarvitaan kasvot.

Ja sillai hassua, että USADA voi hyvin olla:
a) United States Anti-Doping Agency
b) United States of America Doping Agency

Vähän niin kuin Lone Wolf and Cubissa on Yagyū ja Ura-Yagyū. Jotain sen tapaista.

Mielenkiintoista settiä tuossa Reasoned Decisionissa, olivat saaneet ihan reippaan määrän todistajia. Ja nuo aktiiviuraansa vielä jatkaneet todistajat selvisivät väh. 2v kilpailukiellon sijasta 6kk kiellolla.

Kiinnostaa selviääkö ikinä 2001 Tour of Swizerlandissa Armstrongin antama “epäilyttävä” näyte jonka peittämiseksi UCI:lle maksettiin $100,000. Ilmeisesti UCI on myöntäneensä ottaneensa vastaan tuollaisen summan Armstrogilta/Bryuneeliltä “anti-doping toiminnan edistämiseksi”, mutta tietenkin kiistää sen liittyneen tuohon tapaukseen. Jokainen voi tietenkin vetää omia johtopäätöksiään.

Nike statement
"We are saddened that Lance Armstrong may no longer be able to participate in certain competitions and his titles appear to be impacted.

Lance has stated his innocence and has been unwavering on this position.

Nike plans to continue to support Lance and the Lance Armstrong Foundation, a foundation that Lance created to serve cancer survivors."

http://stuffpoint.com/nike/image/8146-nike-just-do-it.png

Lääns ei ole voittanut yhtään Touria.

jarkko - 14:44, 22.10.2012 » [Lääns ei ole voittanut yhtään Touria.](http://news.blogs.cnn.com/2012/10/22/cycling-body-to-rule-on-lance-armstrongs-tour-de-france-wins/)
Mutta mites ne muut vuoden 1998 jälkeen saavutetut tulokset, jotka USADA halusi myös mitätöidä? Esim. maantieajon maailmanmestaruus?

Kyllä nyt hävisi doping koko pyöräilymaailman kartalta, pitäisi HI-virustutkijoiden ottaa mallia että miten hommat hoidetaan nopeasti ja siististi. Tämähän ei sisällä sarkasmia siihen suuntaan että liitot ym saa omaa vastuutaan dumpattua nyt nätisti yhden henkilön niskaan ja kaikki uutisointi keskittyy yhden miehen touhuihin ja vielä siihen sävyyn että koko pyöräilyn historiassa on ollut vaan yksi dopingia järjestelmällisesti käyttänyt talli ja tallin takana sopiva kiiltokuvapoika jonka voi nostaa kepinnokkaan kivitettäväksi.

Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevien vuosien tourien kokonaisaikoja. Meneekö varoitus perille kuinka tehokkaasti vai jääkö antidopingtyö pelkästään Armstrongin rankaisuun varoittavana esimerkkinä. Olisihan se nyt noloa doupata jos joku pystyy ilman dopingia samaan suoritukseen. Ellei koko menestys sit perustu siihen ettei geenit riitä ja sitä sit kompensoidaan lääkityksellä.

asb - 15:13, 22.10.2012 » Mutta mites ne muut vuoden 1998 jälkeen saavutetut tulokset, jotka USADA halusi myös mitätöidä? Esim. maantieajon maailmanmestaruus?
Näistä ei ole osunut omiin silmiin mitään vielä. Luulisi päätöksen tulevan koskemaan jokaista kisaa jonka Lääns ajoi tuona aikana. Pelkkä Tourien vieminen olisi aika erikoinen ratkaisu.

Hieno laji!

-Hesarin interwebz