Ammattipyöräily sohvaperunoiden näkökulmasta

Edit: https://www.youtube.com/user/ucichannel

Aloitetaas topicci, kun en valmista löytänyt. Tuleva kuukausi näyttää taas yhtä lupaavalta, kuin joka vuosi.

23.03.2012 E3 Harelbeke
25.03.2012 Gent - Wevelgem
01.04.2012 Ronde van Vlaanderen
08.04.2012 Paris - Roubaix
15.04.2012 Amstel Gold Race
18.04.2012 La Flèche Wallonne
22.04.2012 Liège - Bastogne - Liège

Tom Boonen tuntuu olevan taas vedossa. 4 voittoa ja yksi kakkossija taskussa tähän mennessä. Tämän kauden voitoista on tullut vaikutelma, että Tomppa on kehittynyt ikääntyessään Hushovdin kaltaiseksi, eli sitkeyttä on tullut lisää ja kirit ovat hitaampia, mutta pidempiä.

BMC:llä on parempi olla jotain kovia ylläreitä takataskusa. Ei ainoatakaan voittoa kauden ekalta neljännekseltä. Mukulakiviklassikoihin tarjolla Hushovd ja Ballan. Ardennien klassikoihin Gilbert ja Evans. Vai säästelläänkö Evansia Touriin ja varakapteeniksi Greg Van Avermaet?

RadioShack-Nissan-Trek-Shimano-Nike-Livestrong-Bontrager-Craft ajattanee jälleen Cancellaraa ilman apuajajia. Tuloksena kolme kakkossijaa ja kasa moraalisia voittoja.

Jussi Veikkanen ei aja näistä ensimmäistäkään.

Landbouwkrediet ajaa Paris-Roubaixia lukuunottamatta kaikki, joten Matti Helminen nähtäneen irtiotoissa.

Eurosport lähettää taas normaaliin tapaan yliajalle meneviä tennisotteluja ja WTCC-autokilpailuja uusintoina. Toivottavasti Christian Selin saadaan mahdollisimman usein isänsä avuksi selostuskoppiin.

Eurosportin ohjelmaopas lupailee suurimman osan livenä:

http://2012tvguide.eurosport.com/#20

Tuosta ei sitten selviä tuleeko nuo Eurosport tai Eurosport-2 -kanavalta.

Kakkoselta noita on tullut, tosin tosiaan tulee aika paljon ei-kiinnostavaa, kuten curlingia, snookeria, mäkihyppyä ja muuta kökköä. Ratakisoja ei ole näkynyt, vaikka noita ajetaankin melkein joka viikko jossain.

Ensi maanantaiksi ja tiistaiksi oli Eurosportilla merkattu Criterium International LIVE. Mutta sehän on viikonloppuna? Ja mistä mä tiedän mihin kellonaikaan mennä Snookkeriin tuota vahtaamaan?

hyvä topikki. kakkoseurosportilta tosiaan tulevat, ja moisen tilasin aikoinaan juuri noiden (ja selineiden) sekä bundesligan takia. rataakin tuolta on muistaakseni tullut aiempina vuosina, mutten löytänyt nykyisistä ohjelmatiedoista minkäänlaista mainintaa velokisoista.

olympiavuosi tuo mukanaan omat omituisuutensa btw: esim. cavendish

M. Morkovin datat eilisestä Milano-San Remosta:
Dataa

RandySpaniel - 22:40, 1.4.2012 » Keskiviikosta 4.4. klo 10.30 alkaen,ratapyöräilyn MM-kisat Eurosportilla...
uppista keikkaa!

kova ronde kovien kaatumisineen ja loppuratkaisuineen. pätkivä eurosportti tosin syletti, yli-innokkaiden katsojien ohessa.

nuo veloilut tulevat btw. niin ikään ykkösen puolelta. päiväkilpailujen uusintoja näytetään tosin ihmeen kitsaasti inhimillisempään katseluaikaan.

Koilis-Ranskaan luvataan sadetta Sunnuntaiksi.

Tietääkö joku teistä, onnistuuko Elisa Viihteen kautta Eurosportin lähetysten tallentaminen?

Maksukanavia ei voi nauhoittaa.

Entä mites nämä nettistriimimahdollisuudet töllöttömiin talouksiin?

Tähän aikaan vuodesta tulee kyl paha mieli siitä kun sniiduilin ja luovuin Welho M-kanavapaketista. RIP jyyrousportit. :frowning:

bere - 16:02, 4.4.2012 » Maksukanavia ei voi nauhoittaa.
Ok. Tänks!

Tässä ratkeaa MM-kulta. Ilmeisesti komissaarin mielestä Krupeckaiten kyynärpäät ovat liian leveällä.
http://d.yimg.com/i/ng/sp/ap_photo/20120406/all/l5890482.jpg

Halpa voitto, jos vertaa esim tähän tyyliin:

Noista jäbistä tulee mieleen kuoreen ahdettu lämmin ja hikinen makkara.

Mitä sä teet niillä makkaroilla, jos ne on hikisiä? Ruualla ei saa leikkiä!

asb - 19:58, 6.4.2012 » Ilmeisesti komissaarin mielestä Krupeckaiten kyynärpäät ovat liian leveällä.
Pendleton had the better of Lithuania’s Simona Krupeckaite in the first race and after going down in the second, commissaires relegated the Lithuanian and awarded the victory to the Brit after Krupeckaite was deemed to have moved off her line. [Viralliset sivut.](http://www.2012trackworlds.com.au/2012/04/pendleton-wins-sixth-sprint-gold-medal-sprints-full-of-drama-on-day-three/)

Ei kyllä uusinnoista näkynyt, että Krupeckaite olisi ylittänyt punaista viivaa missään kohtaa, mutta sillä tuota hylkäämistä näemmä perustellaan. Ja taisipa Pendletonkin levitellä kyynärpäitään samaan tapaan ennenku otti tuntumaa suomalaiseen mäntyyn. Hieman kummastuttaa tuo kisojen tuomarointi, mutta kaippa ne tietää mitä tekevät…

mace - 23:52, 6.4.2012 » Noista jäbistä tulee mieleen kuoreen ahdettu lämmin ja hikinen [makkara](https://www.google.com/search?q=makkara&tbm=isch).
Baugen tyylistä huokuu kokemus ja itsevarmuus. Eilisen päivän vikassa lähdössä Bauge selvästi alkoi himmata vikan kaarteen puolivälissä, vaikkei ollut edes johdossa. Maalissa 10cm ennen vastustajaa...

Tässä hieno viritys jos halua seurata kaikki MM Melbourne 2012 tuloksia livenä. Photo Finish, intermediate jne myös löytyy.