yksivaihteen taidenurkka

accro - 10:43, 2.11.2019 » Yksivaihteen taidenurkka: käyttäjät postailevat itse tekemiään tai netistä löytämiään (yleensä) hyvän fiiliksen vetämis/pyöräilyaiheisia taidejuttuja. Mikä tarkoitus voi olla kommentilla, jolla halutaan kertoa, että on olemassa monenlaisia tapoja esittää pyörä/pyöräily taiteessa ja että nyt nähdyt esimerkit ovat joko kyhäelmiä tai vaikuttavat japanilaiselta piirrostaiteelta? Jos tarkoitus ei ole "setämäinen opetus", niin mikä se sitten on?
Tässä kiteytyy hyvin asian pointti ja älä nyt Olli kiitos enää vastaa mitään. Ymmärrät toivottavasti, että tämä ei ole sellainen kysymys johon toivotaan vastausta. Täällä näkyneet duunit ovat hienoja ja ilahduttaneet aina, kiitos niistä postaajille. Aivan helvetin rasittavaa, että tämäkin päälle pitää tulla kusemaan joten lopetetaan tämä keskustelu nyt jooko!

Vastaan vain sen verran, että ilkeämielistä räntää sataa niskaan. Täällä on todellakin hienoja juttuja. Määrittelin ne pilapiirroksiksi, mangaksi ja kyhäelmiksi. Nuohan ovat kaikki hyviä tyylilajeja. Itsekin teen joskus kyhäelmiä ja se on hauskaa. Manga ei kiinnosta, mutta arvostan sitä. Pilapiirrostaiteessa avostan erityisesti puolalaista poliittista satiiria, jonka juuret ovat vähintää 1970-luvulla ja jonka erinomainen edustaja on nimimerkki MAYK eli Janusz Majewski, jonka töitä on mm. Hesarissa.

Kaarle2001 - 10:20, 2.11.2019 » Tony Cragg: Autoportrait (1981). Centre Pompidou, Paris [https://live.staticflickr.com/65535/48999775521_c4a4d8d8b7_c.jpg](https://flic.kr/p/2hDWE8T)
Kiitos tästä. Mua on jotenkin viimeaikoina kiinnostaneet monen muun jutun lisäksi nämä tällaiset. Erityisesti se, miten näissä rakennettua struktuuria voisi vielä rikastaa valolla ja varjolla ja voisiko sillä kertoa tarinaa ja luoda teoksesta jonkun aivan toisen? Kuvissahan tällä leikitään paljonkin koska se on helppoa. Puhun siis osin samasta asiasta millä itse leikin tuon "TÄYSII" kuvan kanssa.
Biciolli - 11:18, 2.11.2019 » Täällä on todellakin hienoja juttuja. Määrittelin ne pilapiirroksiksi, mangaksi ja kyhäelmiksi. Nuohan ovat kaikki hyviä tyylilajeja. Itsekin teen joskus kyhäelmiä ja se on hauskaa.
Hyvin pelastettu.

Siistejä duuneja, inspiroi itekin jotain jakamaan tänne, jos joskus uskaltais.

Koska maailma ja sen ankeus just nyt niin laitetaan tänne nyt pari kuvaa eiliseltä ja tältä aamulta. Pidetään mieli kunnossa!

Tämä eka on tämän viikon Inktoer52 veto sanasta “elephant” kun sitä aamusta vähän aloin luonnostelemaan.

Ja sitten eiliseltä illalta nopea osallistuminen yhteen IG-haasteeseen missä toivottiin kuvaa pirusta ajamassa pyörällä.

Ootko Judda piirtäny jo/vielä kuvaa aiheesta “u-lukko vastustajan naamaan”?

munccis - 15:49, 23.3.2020 » Ootko Judda piirtäny jo/vielä kuvaa aiheesta "u-lukko vastustajan naamaan"?
No en ainakaan suoraan. Pitäisköhän sellainen tehdä? Katsotaan, kun nythän tuo väri virtaa.

Mulle tulee aina u-lock justicesta tämmöinen mielikuva

No toihan se olis.

zykkeli - 17:37, 23.3.2020 »
munccis - 15:49, 23.3.2020 » Ootko Judda piirtäny jo/vielä kuvaa aiheesta "u-lukko vastustajan naamaan"?
No en ainakaan suoraan. Pitäisköhän sellainen tehdä? Katsotaan, kun nythän tuo väri virtaa.
Arvostaisin kovasti paljon, voisi toimia sun käsin aika hyvin

Arvostaisin sellasta gegen nazis tyylistä grafiikkaa, jossa hakaristi murskataan u-lukolla. Sellaisesta voisin tehdä vaikka t-paitoja.

tai sellanen missä u-lukkoa käytetään mjölnirin tapaan

Eiku ihan vaan geneerinen vastustaja ja paljon roisketta.

Montas laitetaan

eiks toisella puolella lukkoa lyödä, kaaresta pidetään kiinni?

ite lyön ainaki noin ku sylinteristä saa paremman otteen

edit. ootte nopeampia kun mun nettiyhteys.

Niin, onko tätä käsitelty ennen, että miten päin sillä u-lukolla lyödään vihollista.
Itse löisin sylinterillä, koska siinä enemmän massaa ja tuhovoimaa.

Ite löisin kans toisin päin.

Jokanen saa lyödä miten tahtoo.

Tehdäänkö vielä abus, onguard ja muut eri merkkiset ja koot niin on kaikille sopiva?