Tubeless ja Ghetto tubeless

https://dl.dropboxusercontent.com/u/33080121/kiekot/2015-03-02%2017.07.23.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/33080121/kiekot/2015-03-02%2017.10.06.jpg

tossa vielä pari kuvaa ust nauhoista. karu kyllä tehtaan jäljiltä, saattas se silti pitää

Pari viikkoa ollut Pompetaminessa Crestit ja Panaracerin Cinder-X:t tubelessina. Nousi ja tiivistyi ongelmitta.
Tämän parin viikon aikana kolme kertaa sepeli on tehnyt ulkokumiin reiän niin, että litkut ovat suihkunneet. Reiän tullessa pyörä parkkiin, pieni huljuttelu reikä alaspäin ja eteenpäin. Ilmaa ei ole kerennyt karata edes sen vertaa, että olisi pitänyt välittömästi lisätä. Ei ole kyllä sisureihin paluuta.

Minä en tienny, että i19 olis UST? Oli miten oli, sen syvä ja kapea keskiura asettaa haasteensa venttiilin sovitteelle. Venttiilireiän voi senkata ja venttiiliä painaa sisäänpäin samalla ku pyörittelee kiristysmutteria.

Kyllä toi i19 frequency on UST.

En ole senkannut vielä kehää, mutta vitullisen voiman kanssa prässäsin sen stanin venttiilin kehään, ja pyörittelin kiinni. Ja ihmettelin kun etukiekko tiivistyi vallan paskana olevan sisurin venttiilillä, vailla mitään taikatemppuja.

Ajotuntuma noilla kojakeilla oli kyllä aika ihana.

Lisää niksipirkkoja:

Katkaise sisuri, ja sido päät umpeen. Kun haluat nostaa renkaan vanteelle, laita sisuri kumin sisälle, ja pumppaa täyteen jotta lanka lukittuu beadiin. Poista ilmat, raota rengasta venttiilin kohdalta senverran että saat venttiilin poistettua, ja katkaistun sisurin voi vetää pois ottamatta rengasta pois beadilta. Tilalle venttiili, ja lientä, ja kumi todennäköisesti nousee käsipumpulla.

Nämä kikat tuntuu helpottavan elämää, mutta taidan silti ostaa kohta kompuran…

kaveri teki jauhesammuttimesta nostovehkeen

jalkapumpulla kaheksa baaria kannuun ja TUDUMM

spectra x5 ja cypress el, vaikeita tapauksia

https://dl.dropboxusercontent.com/u/33080121/alerando/2015-03-05%2008.56.39.jpg
furifrediin 7 tuollaista tilkitsemis kohtaa

tossa muuten on markkinarakoa noiden jauhesammuttimien kanssa jos askartelu kiinnostaa, uudet on halvempia kuin vanhojen tarkistuttaminen…

^Näitähän on sit jo myynnissä: napsautin

nyt kyllä. kova. ihan liika syitä mennä älä mene messuille.

16g hiilihappopatruunakin riittää nostamaan 29" maasturin renkaan vanteelle. On tietysti pitemmän päälle vähän massipäälliköratkaisu.

JeeJee - 9:20, 5.3.2015 » 16g hiilihappopatruunakin riittää nostamaan 29" maasturin renkaan vanteelle. On tietysti pitemmän päälle vähän massipäälliköratkaisu.
jostain olin lukevinani että sienet innostuu reagoimaan hiilihappojen kanssa eri lailla kun normi hapen, tiedä sit oliko puhdasta spekulaatiota.
peltsip - 9:24, 5.3.2015 »
JeeJee - 9:20, 5.3.2015 » 16g hiilihappopatruunakin riittää nostamaan 29" maasturin renkaan vanteelle. On tietysti pitemmän päälle vähän massipäälliköratkaisu.
jostain olin lukevinani että sienet innostuu reagoimaan hiilihappojen kanssa eri lailla kun normi hapen, tiedä sit oliko puhdasta spekulaatiota.
Jaa, mielenkiintoista. No jäädän odottamaan, mitä tapahtuu. Pitää varmaan kompura hommata, kunhan olen ensin säästänyt ampumalla kompuran hinnan niitä patruunoita renkaisiin.

Itse olen käyttänyt kompuran hinnan noihin lattialle valuneisiin litkuihin käsipumpulla nostaessa.

Mikähän riski tossa napsauttimessa on kumin vaurioittamiseen jos esimerkiksi ylipainetta tulee liikaa. Pitäisi vissiin laskea kumin ja sammuttimen tilavuudet ja katsoa, millaisiin paineisiin päästään kun tasautuu.

josbanse - 10:02, 5.3.2015 » Mikähän riski tossa napsauttimessa on kumin vaurioittamiseen jos esimerkiksi ylipainetta tulee liikaa. Pitäisi vissiin laskea kumin ja sammuttimen tilavuudet ja katsoa, millaisiin paineisiin päästään kun tasautuu.
mites tommonen 7-8bar painelinja joka tuuppaa sen 400+l/min? eli 6+ litraa sekunnissa?

ei sitä kannua ole pakko täräyttää sinne kerralla

ite laittaisin kannuun paineilmapistoolin jolla irtosieluiseen venttiiliin saa niin kovan virtauspiikin että jos ei nouse ni ei mikään

  • pistoolilla on helppo fiilistellä tarvittava paine

pumppujen letkut kuristaa niin paljo ettei aina tahdo piisata virtaus

on toi kätevän olone peli kyl, sellane kerrostalo työkalu.

ei kyl pelkoo että mitään 29 tai maasto 26 sais ylitäytettyä

mannine - 11:57, 5.3.2015 » sellane kerrostalo työkalu.
plus kun jaksaa pumpata paineet sinne aina käytön jälkeen ni kiireessä jos lähtee jonnekki ja huomaa että paineet nollissa tms ni ei muutaku täräyttää kannusta ilmat kumee

toimii myös puhdistamiseen ja vaikka jakauksen tekoon ja kahvin jäähdyttämiseen