Valmiskiekot

oisko vinkkejä etukiekoista seuraavilla speksuleilla:

-700c
-max. 32-milliselle renkaalle
-100 x 9 mm -kiinnityksellä
-konelaakerinapa
-6-pulttikiinnitteiselle levarille (tästä voinen tarvittaessa tinkiä)

voisin toisaalta käyttää stan’sin vanhalla crestillä olevaa etukiekkoa, jossa jotakuinkin 21-millinen sisäleveys. meniskö tämä nyt ihan ok sisurilla 28-millisen renkaan kanssa?

kid_scientifik - 8:18, 24.4.2019 » voisin toisaalta käyttää stan'sin vanhalla crestillä olevaa etukiekkoa, jossa jotakuinkin 21-millinen sisäleveys. meniskö tämä nyt ihan ok sisurilla 28-millisen renkaan kanssa?
no hermot menee 100% kun yrität saada rengasta & sisuria vanteelle mutta aivan varmasti on ok sisäleveys 28 milliselle renkaalle.

juu, kiekossa on nyt mezcal tubelessina nätisti kiinni ja tuollekin olisi periaatteessa käyttöä, joten pohdin kuinka kiukkuista pietiä sitä kannattaa pedata itselleen.

maantielevarikiekoissa suositaan näemmä centerlockia ja 12-millistä läpipultilla. jotain maviccia löytyis vaadituilla spekseillä, mutta saatan kallistua joko ottamaan vanhan kiekon tähän käyttöön tai kasaamaan itse haluamani.

mites halon white line disc tai devaura disc? hinta-laatusuhde jeppis

^noihan ois aika boksejatikkaavat optiot. kiitoksia.

halo my master in bicycle hell

Löytyykö näille spekseille jotain kuumia kiekkodiilejä? Hinta ei mielellään yli 250 rahaa.
-tubeless
-max 45mm renkaat
-eteen 100x9mm läpiakseli
-taakse 135mm qr

https://dycteyr72g97f.cloudfront.net/uploads/W0T1800DRFWCA04486/PHO_W0T1800DRFWCA04486_WEB_SHO_001.jpg

onko kukaan ostostellut menemään näitä swissin huokeampia ratakiekkoja?

vaikuttavat jokseenkin ns. soivilta peleiltä, mutta mielelläni kuulisin josko sisältävät sittenkin jotain nihkeyksiä. dt:n ratanavat ovat itselleni täysin uusi tuttavuus, joten erit. niistä kuulisin mieluusti.

Ainakin tää takakiekko on ollut 5/5, hiilikuituisen syväkiekon jäykkyys, korkealaippainen ja täysin symmetrinen. Ainoa valitus olisi noista vakiomuttereista joiden ylipaksua “prikkaa” ei saa irrotettua joka voi paksummilla dropouteilla johtaa siihen ettei kaikki kierteet ota kiinni.

e: navan dekaalit on muuten tarroja eikä maalattuja mut ei kai tuolla mitään vaikutusta ole.

ok, kiitos tiedosta - eiköhän tuollaisen uskalla huoletta ostaa takakiekoksi.

navan d-sign vaikuttaisi ulkoisesti perinteiseltä, paljon ratanavoissa käytetyltä, joten eiköhän tuohon saa laakerit vaihdettua siinä missä novatekkeihin yms. vastaavanlaisiin ratanaabeleihin. toivottavasti akselissa on olakkeet joita vasten laakerit asettuvat. en erityisemmin perusta niistä miche-tyyppisten napojen laakerien nyppimisistä.

tuolla on räjäytyskuvia naabeleista

Jos tossa on perus 10mm mutskut 1mm nousulla niin vaihda tahmasetä mutteri ja haluamas prikka niin ongelma poistuu.

ritari_s - 21:36, 21.5.2019 » [tuolla](https://dycteyr72g97f.cloudfront.net/uploads/H370AAHXR20PA6112S/MAN_WXWRC5537WRXXS_WEB_ZZ_001.pdf) on räjäytyskuvia naabeleista
kiitos. swissi on siitä mukava puoti, että tarkat tiedot sisältävät manuaalit löytyvät netistä, ja näköjään edelleenkin.

tosiaan hyvinkin koeteltu ja testattu meno/meininki olakkeellisella akselilla. jeppiskamaa, eiköhän laiteta pukinkonttiin.

Rolle - 9:30, 17.5.2019 » Löytyykö näille spekseille jotain kuumia kiekkodiilejä? Hinta ei mielellään yli 250 rahaa. -tubeless -max 45mm renkaat -eteen 100x9mm läpiakseli -taakse 135mm qr
Hope 20five:t vaikuttaa asialliselta, mutta maksaa etukiekon verran enemmän. Kehät näyttää profiililtaan aika samanlaisilta kuin stansin grailien eka painos (uudempia en oo nähnyt livenä). Hopeissa tosin on röpelöinen ulkopinta ja laseroidut graffat, ja sauma on piiloitettu niin hyvin etten meinannut löytää sitä. Ja valmiita kiekkoja saa pro4 tai rs4 navoilla kasattuna eri pinnaluvuilla, perinteisillä tai suoravetopinnoilla ja (aah) messinkinipoilla. Mukana tulee tulpat qr:lle ja 12mm läpiakselille, muitakin taitaa saada jos tarvii. Metriäkään en oo vielä omillani ajanut, mutta suosittelen silti.

No nyt ois Huntin crabon herkkuja piesty oikein kunnolla ja Pärk tool käppä tensiometri näyttää lukemia väliltä 4-10. Täysin suorathan nuo on, mutta konversiotaulussa skaala alkaa kutosesta ja sekin vaan approx 500 N.

Valmistajan sivuilta ei tietenkään löydy mitään referenssiä jotta mihin lukemiin noita kannattaisi kiristellä. Varmaan jotain kannattaa tehdä kerta variaatio on noin suurta, mutta millasia jännitteitä kuituvanteet tyypillisesti kestää?

Eikö se riipu täysin kehistä/navasta, valmistajilta nää tiedot saa yleensä kysymällä. Ymmärtääkseni hiilarikehät pysyisi suorempina siinä missä alumiinikehällä olisi jo heittoa huomattavasti.

Helsingissä asuvan kaverin hybridistä antautui takakiekko. Mistä pk-seudun palvelevasta pyöräliikkeestä sen kannattais hakea uus 8-pakkaa syövä vannejarrukiekko? Kuskilla kumminkin painoa yli 100 kg ja nopeat klv-siirtymät on ihan arkipäivää.

Pitäis ostaa uudet kiekot krossikaudelle vaikkapa noin 400e budjetilla. Tubeless, pikalinkut, levarit. Onko ideoita?

Se on kuule Easton EA70 ja tätsit

vanttera - 20:36, 4.9.2019 » Se on kuule Easton EA70 ja tätsit
Aivan hyvät ois varmaan olleet nämä, mut en näköjään jaksanutkaan vertailla ja ettiä diilejä vaan tilasin Huntit.