Valmiskiekot

Onko ihmisillä kokemusta verkkokaupoissa myytävistä valmiskiekoista? Etsin Open Prota leveämmälle vanteelle kasattuja.

Halo Aerowarrior:
http://www.halorims.com/products-details.php?id=WHHA7WKF

Mm. Bikefailorder on noita myynyt.

https://www.yksivaihde.net/old/9794
https://www.yksivaihde.net/old/7766
https://www.yksivaihde.net/old/7208
https://www.yksivaihde.net/old/15
https://www.yksivaihde.net/old/6850
https://www.yksivaihde.net/old/5363

Kiitos.

Oisko nää nyt semmoset nauruhalvat? Hintaan sisältyy kiekot, (oletettavasti myös vannenauhat), 18t vapari, 18t kiintee+lukkorengas ja vielä kumit sisureineen. (OHHOH!)

Onko kellään kokemusta, että mitä skeidaa nää on? Lähinnä noiden napojen materiaali huoletuttaa, koska kauppa mainitsee sivuillaan että:
“lockring installment. If it is done incorrectly then you may risk threading your hub which is not covered by warranty.”

edit.
Näemmä eka google-haku paljastaa paljon. Bikeforumsilla joku kyseli näistä QUANDO-navoista ja ainakin neljä ensimmäistä vastausta oli tyyliin: Tuhosin lukkorenkaan kierteet, jotka ovat kovin lyhyet. Ei kannata.

Quando tekee rutosti napoja. Riippuu paljolti siitä, mikä napamalli noissa on käytössä.
Osassa on ollu turhan lyhyet kierteet ja ne on stripannu kiristäessä. Ei oo mitään erikoisia, mutta ajavat asiansa. Vastaan tulleet quandon flipflopit on ollu laadullisesti tutkailtuna ihan samaa tavaraa, kuin missä tahansa markettifiksissä. Pinnat noissa bulkkikiekoissa on ollu mun mielestä pikemminkin se heikoin lenkki, aivan kuin spagettia.

Quando navoissa on muistaakseni ollu perus uralaakerit ja pelkät vanteet varmaan painaa ~kilon kpl.

No joo, kilo sinne, toinen tänne. En mä tohon hintaan odottanukkaan saavani mitään shämäleitä. Kuulalaakerit on kyl vähän no-no, varsinkin kun ihan ympärivuotiseen huoltovapausajoon mä noita kattelin. Ehkä se vaan pitää laittaa se toinen sata sterlinkiä tiskiin niin saa mitä haluaa.
Kiitti nopeasta kommentoinnista.

inforest - 13:28, 28.11.2012 » Kuulalaakerit on kyl vähän no-no, varsinkin kun ihan ympärivuotiseen huoltovapausajoon mä noita kattelin.
Kuulalaakereita ne kasettilaakeritkin on... Ja irtokuulalaakerit ei ole mitenkään välttämättä sen huonommat kuin kasettilaakerit. Molemmat voi tehdä huonosti tai hyvin. Esim. Shimanon kaikissa navoissa kalleimpia maastonapoja ja valmiskiekkoja myöten on irtokuulat. Ne paremmat toimii erinomaisesti ja ovat hyvin suojattu ja kaiken lisäksi ne voi purkaa, puhdistaa, voidella ja säätää, toisin kuin kasettilaakerit. Kasettilaakereitakin on erilaisia, halvimmat on huonoja ja kalliimmat parempia, yllätys.

Se tosin taitaa olla edelleen totta että kaikkein halvin irtokuulalaakeri on halvempi tehdä kuin kaikkein halvin kasettilaakeri, jolloin näissä kaikkein halvimmissa navoissa voi ehkä ajatella että jos siinä on kasettilaakerit niin se ei ole ehkä ihan kaikkein paskin. Toisaalta ne halvimmat irtokuulat voi edes säätää ja voidella.

^komp

halpa syvä vanne kiinnosta, koska:
http://motofishimages.smugmug.com/Sports/SSCXWC/102410MFSSWC0636/1068820477_8CCZR-L.jpg

Joo, tiiän et irtokuulat on parhaimmillaan tosi hyvät ja herkisteltynä smoothiakin smoothimmat, mut haluunkin kiekot joita ei tarvi säätä ja rasvailla. Kasetit voi ajaa loppuun ja vaihtaa uudet tilalle.

^^^^^^^Mulla on jotkut vastaavat halpiskiekot Quandon navoilla ja Weinmanin DP18 kehillä. Sain ne jonkun aihion mukana edullisesti, uutena tuskin olisin hankkinut.

Surlyn järeähkö lukkorengas ei asettunut napaan yhtä nätisti kuin Formulaan niin käytössä on navan mukana tullut rinkula joka ainakin vaikutti paremmalta kuin Formulan orkkisrimpula. Ei kai ne lyhyehköt kierteet mikään ongelma ole jos on sopivat palikat ja peukalo paikallaan. Halvanoloiset paskathan noi toki on mutta siinä ne rullaa kuin formulatkin, paremmista navoista ei ole kokemusta.

pabs - 13:44, 28.11.2012 » ^komp halpa syvä vanne kiinnosta, koska: http://motofishimages.smugmug.com/Sports/SSCXWC/102410MFSSWC0636/1068820477_8CCZR-L.jpg
Muaki kiinnostais, painollakaan ei oo väliä.

Ebay Kiina-kuitu kiinnosta.

http://www.ebay.com/itm/88mm-Clincher-fixed-gear-track-carbon-wheels-/321020811188?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item4abe54d7b4

Te tietäväisemmät, kertokaahan onko ko. hinnan arvoinen setti ja muutenkin “kannattaako”

Mavic Open Pro, Dura Ace fix/fix

jonielmeri - 2:02, 22.1.2013 » Te tietäväisemmät, kertokaahan onko ko. hinnan arvoinen setti ja muutenkin "kannattaako" [Mavic Open Pro, Dura Ace fix/fix](http://viewitem.eim.ebay.fi/Mavic-Open-Pro-Dura-Ace-Silver-Track-fixedfixed-hub-Wheelset-32-Hole-DT-Spokes/271138895179/item)
Käytännössä 360€ + tullit + alvit (~470€). Hyvät kiekot on, mutta en mä noita välttämättä kadulle ostais, siihen löytyy järkevämpiäkin vaihtoehtoja.

kiekkojen käyttötarkoitusinfoista saattaisi olla apua. ko. kiekkoja en kyllä ottaisi - oli käyttötarkoitus sitten mikä tahansa.

Onks kellään Dodicin kiekkoseteistä kokemusta? Alennusmyynnit meneillään…

konkeli - 9:05, 22.1.2013 »
en mä noita välttämättä kadulle ostais, siihen löytyy järkevämpiäkin vaihtoehtoja.
Oisko heittää vinkkiä, kun hakusessa ois kiekot joissa kirkkaat open pron tyyliset kehtät.

Mistä tää Open Pron nykyään nauttima epäsuosio johtuu? Vai oliko tässä kyse siitä, ettei ratanapoja kadulle eikä Open Prota radalle?