Valmiskiekot

IhanaTaina - 9:41, 26.10.2013 » eiköhän ellipset ole aika pomminkestävät, itellä toimii ja aika monella muullakin vissiin. E:olin hidas -Taina
Joo enimmäkseen oon kyllä kuullu vaan hyvää, mutta tuo äskeinen tarina vähän laitto miettiin..

Tilaat michen navat, läjän pinnoja ja haluamasi kehät, joku rihtaa sulle halvalla.
E: Perhana en lukenut titleä, olenpas jumissa o.O no kai tämä ihan ok ehdotus on vai?

-Taina

^skarppaa;

ellipseistä vielä:

a) vastaavia kokemuksia ei ole juurikaan kuulunut

b) samanlaisessa käytössä saattaisi olla ongelmia muidenkin kiekkojen kanssa (kuskin paino 90 kg)

kid_scientifik - 9:46, 26.10.2013 » ^skarppaa
lupaan yrittää.
IhanaTaina - 9:44, 26.10.2013 » Tilaat michen navat, läjän pinnoja ja haluamasi kehät, joku rihtaa sulle halvalla. E: Perhana en lukenut titleä, olenpas jumissa o.O no kai tämä ihan ok ehdotus on vai? -Taina
Joo palikoista kasailu kans käyny mielessä. Saa nyt nähä mihin päädyn! Oishan se helpompi JOS löytys hyvät valmiskiekot mut.. :D

eikös nuo halo kiekot oo kans kohtuu pomminvarmoja valmiskiekoiks, ja hyvä hintaki.
mut jos kerran budjettia on ellipseihin asti, nii jotkut perushyvät navat (surly tai onone tai planetx) ja jotkut pinnat ja hson formation face.

manuelkala - 10:06, 26.10.2013 » perushyvät navat (surly
Hoen tätä hokemasta päästyäni, mutta tässä tapauksessa muista varmistaa, että kyseessä on ULTRA New Hub. Se vanhempi New Hub -systeemi sääsettävine konelaakereineen on sielunvihollisesta.

Ellipset ei sit kestä whipskidailua. Kysykää vaikka Heskeliltä.

Itse asiassa mullakin on kotona yhdet Ellipset ei-ajokunnossa. Kyllähän ne aika kauan väärinkäyttöö kesti, mut nyt etukiekossa on akselissa onkelmaa (en nyt muista osaa, mut se joka kierretään laakereiden ulkopuolelle–>kierteet paskana), ja takaa katkes muutama pinna (oli aika kuumottava tilanne). Joskus varmaan laitan ne kondikseen kun on aikaa.

Suosittelen Ellipsejä siis varauksin.

IhanaTaina - 9:41, 26.10.2013 » eiköhän ellipset ole aika pomminkestävät, itellä toimii ja aika monella muullakin vissiin.
Ellipset rulaa! Oiskohan kuusi vuotta aika huoletonta ajoa alla. Takakiekko otti pari vuotta sitten pooloissa hieman itseensä, mutta en usko että mikään muukaan kiekko - robotin tai itseni kasaama - olisi kestänyt rytinää yhtään sen paremmin tai suoristunut ajokelpoiseksi.

Henskeli (whip)skidas lollipsen soiroksi parissa viikossa. Suoraan jos ajaa ja jarruttaa niin varmaan kestää kyl.

^niin sitähän minä tossa ylempänä sanoin kans. Varmuuden varalta voisin laittaa tän videon oppimateriaaliks siitä et millaista käsittelyy lollipse ei kestä (ei varmaan ketään haittaa vaikka laitan pistaveljien videon n:nnen kerran esille):

1 Like

Joono täs on nyt tullu kommenttii puolin ja toisin aika fiftyfifty… Mut vähä pelottaa kyllä jos tosiaan kahessa viikossa kerkee jo whipskidaa pilalle… Ehkä katuajoon noita pinnoja vois olla hiukan tiheemmässä, varsinki jos nyt tykkää skidata ne kumet loppuun siihen asfalttiin alta aikayksikön :smiley:

Jos nyt heitän kaks vaihtoehtoo: Michen Pistardit ja noi ellipset niin mitä on radikaaleimpii eroja? Hinta toki… Mut siis esim laakerit? Pistardissa taitaa olla irtokuulaset? Vai? Ja miten tota onko noissa radalle enimmäkseen tehdyissä kuten ellipse niin jotain heikkouksii siinä laakerien pöly/paskasuojauksessa kun ei oo kuraan tehty ajettaviks varsinaisesti kuitenkaan? Ennen sitä luuli tietävänsä niin vitusti pyöristä kun vaan completeilla oli rullaillu ja niitä värkänny. Nyt ku pitäs ensimmäinen kasata alusta asti osa kerrallaan kokoon niin tuntee olon aika untuvikoks… :smiley:

manuelkala - 10:06, 26.10.2013 » eikös nuo halo kiekot oo kans kohtuu pomminvarmoja valmiskiekoiks, ja hyvä hintaki.
Nää. aerorage / aerotrack ihan sen mukaan haluutko jarrupintoja tai et. Melkolailla pomminkestävä setti parilla huntilla. Ainoo huono puoli näillä on saatavuus paikoitellen.

Pistardeissa on konelaakerit. Navat on perus Michen ratanavat.

Omassa käytössä Michen Bastardin takanapa rupes rohisemaan alle kahden kuukauden ajon jälkeen. Pitäs sekin avata ja putsata mutta ilmeisesti noiden avaaminen ei oo mikään simppeli juttu. Perkele ku ei huvittas ruveta ropeltamaan noiden kanssa. Miche. Ei enää ikinä.

ite oon väärinkäyttänyt ellipsejä nyt puolisenvuotta. hyvät on. mut whipskidissä päästää todella pelottavan kajauksen.

jonielmeri - 14:41, 26.10.2013 » ite oon väärinkäyttänyt ellipsejä nyt puolisenvuotta. hyvät on. mut whipskidissä päästää todella pelottavan kajauksen.
Jepjep! Kyllähän ne monet kiekot kajauttaa kivasti kun skidi menee vähän yli sen tietyn kulman. Se tuskin on niin vaarallista.
lantti - 14:32, 26.10.2013 » Omassa käytössä Michen Bastardin takanapa rupes rohisemaan alle kahden kuukauden ajon jälkeen. Pitäs sekin avata ja putsata mutta ilmeisesti noiden avaaminen ei oo mikään simppeli juttu. Perkele ku ei huvittas ruveta ropeltamaan noiden kanssa. Miche. Ei enää ikinä.
Just tota samaa paskaa koin koko ajan kompliittistaten kans. Meni hermot. Siks nyt harkitsen hyppäystä laatu- ja hintatasossa astetta ylemmäs.
makko - 14:08, 26.10.2013 »
manuelkala - 10:06, 26.10.2013 » eikös nuo halo kiekot oo kans kohtuu pomminvarmoja valmiskiekoiks, ja hyvä hintaki.
Nää. aerorage / aerotrack ihan sen mukaan haluutko jarrupintoja tai et. Melkolailla pomminkestävä setti parilla huntilla. Ainoo huono puoli näillä on saatavuus paikoitellen.
Nythän muuten olisi juurikin tällaiselle setille (mieluiten 'Rage) tarvis, mutta kun pitäisi olla ilman värjäyksiä. Ei löydy, olenko puucilmä?