L'Eroica 2012

En mä ny kelannu et toi ois noin supersuosittu, olin väärässä. Pitää odotella lisäinfoa ja ruveta harkitsemaan kotimaan vastinetta.

Pussihoususarja:

E: Oho, olipa vanha…

Terveeksi. Ei kannata hermostua ulkomaalaiskiintiön täyttymisestä. Paikalle vaan ,100€ pöytään ( menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteeseen Afrikkaan) ja pääsette polkemaan. Polkea voi myös mukana ilman,että on maksanut,leimoja ei saa paperiin ,mutta hiki tulee samalla lailla. Tapahtuma on parasta missä itse olen ollut, juhlahumua tarjolla ,mahtava pyörärompetori,eikä todellakaan ole metrilakun myyjää paikalla.Hyvää ruokaa, halpaa viiniä ja superhienot maisemat ja meininki.Varata kannattaa ainakin 3 pv ennen kisaa, Italiaanot tosi ystävällisiä ja suosista jättäkää kypärät kotiin,mutta ottakaa useampi kumi mukaan( siis pyörän).Kämpän saa vaikka osoiteesta Gaiatravels, suomeksi onnistuu ja tuohon aikaan ei kallista.Eikä muuta kuin Forza ,Forza.

Niin, enemmän mä speksaaja oon ku pyöräilijä. Miksipä ei siis tulisi riippumaan ympärille.

Hoitelet Mikko ajot Vaasassa ja meet Italiaan hengailemaan ja speksailemaan :smiley:

matkaseura kiinosta. Olen siis lähdössä näillä näkymin yksin tuonne.

Miglos
Kamppi, Helsinki
Finland

127831 - 9:11, 13.3.2012 » jättäkää kypärät kotiin
Retrokilpurit ehkäisee myös onnettomuuksia?

Eipä niinkään, mutta järjestäjät yrittävät tehdä kisasta vanhojen aikojen kunniaksi hyvin pitkälle sen aikakauden henkisen, asut,pyörät ja muu rekvisiitta mukaanlukien. Onhan lukkopolkimet turvallisemmat kuin häkit, hiilikuiturunko kevyempi, stongavaihteet helpommat käyttää, neonväri/ heijastinasut näkyy paremmin pimeällä,mutta,mutta?Ei kukaan kiellä kypärää käyttämästä, mutta kannattaa muistaa mikä on kyseisen tapahtuman henki, voihan sitä pyöräillä kotimaassakin tai Italiassa ilman sen kummempaa Léroicaa ja juuri sellaisilla varusteilla kun huvittaa. Ja tämä kaikessa ystävyydessä!

AVA death stem, hasardi radiaali etukiekko, pajoitettu itsarivaihtaja, oikaistu keula, protojarrut asbestipaloilla, patarautainen keskiöakseli, rapea nahkajakkara ja 50 vuotta vanhat ketjut…

Mikä voisi mennä pieleen?

miglos - 12:42, 13.3.2012 » matkaseura kiinosta. Olen siis lähdössä näillä näkymin yksin tuonne. Miglos Kamppi, Helsinki Finland
eihän noilta ole tullut mitään infoa vieläkään vaikka erikseenkin mailannut. Skipeti skipp.

edit. noh, varausmaksu menee ilmeisesti hyväntekeväisyyteen (ehkä).

Eivät ne turhia vastaile, ainakaan meille ulkomaalaisille. Verkkosivut ovat “uudet ja hienot” ja toki vain italiaksi, mutta kohdasta Elenco iscritti löytyy PDF-muotoinen osallistujalista. Sieltä voi etsiä itsensä. 7 suomalaista näyttää maakohtaisen jaottelun perusteella ilmoittautuneen. Kaksi polkijaa on jo puolituttuja Retrokilpureista ja Wauhtiajoista. Sunnuntaina pidetään ketju kireällä Gaiolessa, kelitkin lupaavat hyvää.

Nyt jo eka testilenkki tehty Automotolla töihin liimaamattomilla tuubeilla.
Penkki vähän keuli töyssyssä, ei muuta raportoitavaa.

Mulla ne oli sotkeneet etu- ja sukunimen väärinpäin listaan. Siis jos Migloksella ilmoittautuminen epävarma.

Perjantaiaamuna Firenzeen.

Tässä linkki listaan. Migloksen nimi näyttäisi olevan siellä ihan oikein? Ei muuta kuin lentoja varaamaan.

Eiks tääkin ketju ois enempi ton monivaihteen heiniä? Ei sillä että itteeni haittais, mut ku rajanvetoon on tuntunu viime aikoina olevan laajahkoa kiinnostusta…

Jos ei haittaa niin miksi nillität?

Nyt on kyllä nillitys lukijan silmässä. Kunhan kysäisin. Ehkä motiivi oli korostunut tarve nähdä maailmassa johdonmukaisuutta.

Onko kukaan päässyt takaisin? Onks kuvii? tuliko hyviä hankintoja? Oliks kivaa?

Maksaa ja Chiantia, ryys.

135km+2*5km santsit, ~12h. Tankkaus meni nappiin. Kelit oli kohdillaan. Kalusto kesti. Rata on pystysuoraa sepeliä nimismiehenkiharoilla ja eroosiorailoilla. Kaksi rengasrikkoa, joista toinen näyttävä. 47-20 on aivan liian pitkä välitys. Pari aloittelijan mokaa, eksymisiä ja etikettivirheitä. Ei mitään vakavaa.

Kapteeni haki lähtöä edeltävänä iltana pyörällisen pilahintaista Nuovo Recordia. Koeajoi arpakaluston vuoristoetapeilla. Kyllästyi radalla apukuskien sekoiluihin ja oikaisi. Ei jaksanut tehdä paperitöitä. Sai silti palkinnoksi juustoa.

Ykkösapparin “unauthorized breakaways” palkittiin vinetolla. Nopein ylämäessä ja alamäessä hyvin sisäänajetusta Simplexin tekniikasta johtuen. Tasaiselta ei tilastoa, koska sitä ei ollut. Paras tankkaaja.

Kakkosapparin mittatilauspaita ei kelvannut järjestävälle taholle, jäi palkinnoitta.
Sopii paikallisväestöön kielitaitonsa ja ulkonäkönsä puolesta kuin Supercorsa ahteriin.

Tapahtuma on suositeltava. Ruoka on hyvää. Swapissa runsaudenpulaa. Ensi vuonna uudestaan. Raudat vuokrataan paikan päältä.

TunkkiToverit

kuulostaa hyvältä, niin moneen pitäisi ehtiä…

Kotiin suoriuduttu eilen. 135 km meni tänä vuonna, vähän vaille 8 tuntia nautintoa; kammenpyöritystä, hyvää ruokaa ja juomaa. Ei teknisiä murheita ja viime vuodesta kevennetty välitysvalikoima oli kohdallaan. Lämpöä 10 astetta vähemmän kuin viime vuonna, ei kuitenkaan tarvinnut palella. Hyviä hankintoja, itselle ja kavereille. Uudestaan sanoo tämäkin Teletappi, on se niin hauskaa.

Seuraava L’Eroica on 06.10.2013 ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, ilmoittautuminen alkaa 01.03.2013 Italian aikaa 00.00 ja paikat on loppu puoleen päivään mennessä.

Muitakin ajoja on Italiassa tarjolla, L’Intrepida Arezzon liepeillä jo 21. tätä kuuta ja ensi kesänä La Mitica 30.06. Fausto Coppin tyyliin Alessandrian lähistöllä. Syrjäinen sijaintimme karsii osallistumisprosenttia harmillisesti.