L'Eroica 2012

Muistilappuun merkintä : ilmoittautuminen alkaa torstaina maaliskuun ensimmäinen päivä, hinta 35 euroa ja mukaan mahtuu 800 ei-italialaista. Tapahtumapäivä on 7. lokakuuta.

Moi
3 iloista sunnuntaipyöräilijää ilmoittautui juuri 135km:n lenkille.
Ak. ~57 Automotolla.
Hinta näytti olevan perus 40€ ulkomaalaisilta ja 75€ pullon ja kypärän kanssa.

135km paikka varattu.

enään puuttuu:

  • lennot
  • yöpymispaikka
  • pyörä…

Hienoa meininkiä.

Olen myös mukana. Selkeä Suomen ennätys siis tulossa ja vielä kerkiää ilmoittautua, tosin paikat menevät nopeasti. 5 euroa ulkomaalaisekstraahan sai maksaa, siis yllämainittu 40. Loput rastit ovat helppoja; matkat ja majoitukset sun muut…

Registration foreign cyclist
Registration for foreign cyclists are already closed. We have reached the maximum number of 800 participants under the regulation.

Mitä paskaa : <.

Ulkomaalaiskiintiö oli täynnä jo puolilta päivin 1.3. eli ilmoittautumispäivänä. Tai ainakin olin ymmärtävinäni.

Jossakin vaiheessa ne ottaa vielä 200 ulkomaalaista massipäällikköä 100 euron hintaan, siis jos olen italiani oikein ymmärtänyt.

En mä ny kelannu et toi ois noin supersuosittu, olin väärässä. Pitää odotella lisäinfoa ja ruveta harkitsemaan kotimaan vastinetta.

Pussihoususarja:

E: Oho, olipa vanha…

Terveeksi. Ei kannata hermostua ulkomaalaiskiintiön täyttymisestä. Paikalle vaan ,100€ pöytään ( menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteeseen Afrikkaan) ja pääsette polkemaan. Polkea voi myös mukana ilman,että on maksanut,leimoja ei saa paperiin ,mutta hiki tulee samalla lailla. Tapahtuma on parasta missä itse olen ollut, juhlahumua tarjolla ,mahtava pyörärompetori,eikä todellakaan ole metrilakun myyjää paikalla.Hyvää ruokaa, halpaa viiniä ja superhienot maisemat ja meininki.Varata kannattaa ainakin 3 pv ennen kisaa, Italiaanot tosi ystävällisiä ja suosista jättäkää kypärät kotiin,mutta ottakaa useampi kumi mukaan( siis pyörän).Kämpän saa vaikka osoiteesta Gaiatravels, suomeksi onnistuu ja tuohon aikaan ei kallista.Eikä muuta kuin Forza ,Forza.

Niin, enemmän mä speksaaja oon ku pyöräilijä. Miksipä ei siis tulisi riippumaan ympärille.

Hoitelet Mikko ajot Vaasassa ja meet Italiaan hengailemaan ja speksailemaan :smiley:

matkaseura kiinosta. Olen siis lähdössä näillä näkymin yksin tuonne.

Miglos
Kamppi, Helsinki
Finland

127831 - 9:11, 13.3.2012 » jättäkää kypärät kotiin
Retrokilpurit ehkäisee myös onnettomuuksia?

Eipä niinkään, mutta järjestäjät yrittävät tehdä kisasta vanhojen aikojen kunniaksi hyvin pitkälle sen aikakauden henkisen, asut,pyörät ja muu rekvisiitta mukaanlukien. Onhan lukkopolkimet turvallisemmat kuin häkit, hiilikuiturunko kevyempi, stongavaihteet helpommat käyttää, neonväri/ heijastinasut näkyy paremmin pimeällä,mutta,mutta?Ei kukaan kiellä kypärää käyttämästä, mutta kannattaa muistaa mikä on kyseisen tapahtuman henki, voihan sitä pyöräillä kotimaassakin tai Italiassa ilman sen kummempaa Léroicaa ja juuri sellaisilla varusteilla kun huvittaa. Ja tämä kaikessa ystävyydessä!

AVA death stem, hasardi radiaali etukiekko, pajoitettu itsarivaihtaja, oikaistu keula, protojarrut asbestipaloilla, patarautainen keskiöakseli, rapea nahkajakkara ja 50 vuotta vanhat ketjut…

Mikä voisi mennä pieleen?

miglos - 12:42, 13.3.2012 » matkaseura kiinosta. Olen siis lähdössä näillä näkymin yksin tuonne. Miglos Kamppi, Helsinki Finland
eihän noilta ole tullut mitään infoa vieläkään vaikka erikseenkin mailannut. Skipeti skipp.

edit. noh, varausmaksu menee ilmeisesti hyväntekeväisyyteen (ehkä).

Eivät ne turhia vastaile, ainakaan meille ulkomaalaisille. Verkkosivut ovat “uudet ja hienot” ja toki vain italiaksi, mutta kohdasta Elenco iscritti löytyy PDF-muotoinen osallistujalista. Sieltä voi etsiä itsensä. 7 suomalaista näyttää maakohtaisen jaottelun perusteella ilmoittautuneen. Kaksi polkijaa on jo puolituttuja Retrokilpureista ja Wauhtiajoista. Sunnuntaina pidetään ketju kireällä Gaiolessa, kelitkin lupaavat hyvää.

Nyt jo eka testilenkki tehty Automotolla töihin liimaamattomilla tuubeilla.
Penkki vähän keuli töyssyssä, ei muuta raportoitavaa.

Mulla ne oli sotkeneet etu- ja sukunimen väärinpäin listaan. Siis jos Migloksella ilmoittautuminen epävarma.

Perjantaiaamuna Firenzeen.

Tässä linkki listaan. Migloksen nimi näyttäisi olevan siellä ihan oikein? Ei muuta kuin lentoja varaamaan.

Eiks tääkin ketju ois enempi ton monivaihteen heiniä? Ei sillä että itteeni haittais, mut ku rajanvetoon on tuntunu viime aikoina olevan laajahkoa kiinnostusta…