Pyörävarkaat syö kaikkia

Hommaat jonku kunnon bongausputken, tai tässä tapauksessa ehkä periskooppiobjektiivin, ja alat väijyyn poplari päällä naama hiessä kaihdinten välistä.
Kyllä noi kepuliveijarit vaan pistää vihaks!

Juu jotain peiliä tai periskooppia oon miettinyt niin et näkisin ketkä pihagrillillä kulloinkin elämöi ilman et ne näkee mua.

Omien pihapyörien suhteen oon kyl ihan rauhallisin mielin kun biitterien luukutuspotentiaali on ilmeisen heikko, vaikka joku ton mun vuosituhannen alun fitnesshybridinrungon täällä dibsaskin :D, ja lukituksethan on pihan parhaat.

Thredin aloittajana identifioin itseni mieheksi, mutta poliittisen korrektiuden nimissä thredin nimi muutettu. Maailma on varmasti tosi paljon parempi paikka nyt.

Joo, passiivis-aggressiivinen ja osoitteleva tahallaanväärinymmärrys on just se mitä tää maailma kaipaa lisää.

Lumikko - 18:03, 23.10.2020 » Joo, passiivis-aggressiivinen ja osoitteleva tahallaanväärinymmärrys on just se mitä tää maailma kaipaa lisää.
Kiitos
blend - 14:18, 23.10.2020 » Thredin aloittajana identifioin itseni mieheksi

Voisin uskoa, että identifioit itsesi myös henkilöksi, joten mitään pahaa ei nyt ole tapahtunut. tsemppii

vaikka toi (edit. miestä) on must edelleen tosi turha

Pyörävaras syö selvästikin syö ihmisestä henkilöä ja kun henkilö heikkenee tarpeeksi, eläimellinen kerros voittaa sen, seuraa primitiivireaktio ja taas viedään henkilöä oikeuteen, vaikkei tämä oikeushenkilö olekaan.

Ihan itse kukin henkilö on aivan yhtä lailla myös eläin, riippumatta siitä mitä oletuksia itsestään tai muista sattuu omaamaan.

Ihan vaan, ettei “eläimellisyyttä” kerrostettaisi “meitä” alemmas.
Monilla eläinlajeilla on hyvinkin monimutkaiset sosiaaliset järjestelmät, sekä tavoitteet, opitut käytännöt tai vähintäänkin jokin vaisto tai vietti toimia yhteisönsä eduksi, lajitoverien kunnioitusta ja käytöstapoja unohtamatta.

“Eläimellisyys” on totutun käsitteistömme mukaisesti hyvinkin “kuvaava” määritelmä, mutta sisältää aika alentavan perusvireen.
Tai harvemmin ainakaan kuulee eläimellisyyttä käytettävän positiivisessa tai ns. “toivottuihin, hyviin tapoihin” viittaavassa merkityksessä.
“Eläimellinen seksi” taitaa olla ainoa poikkeus, jossa “eläimellinen” toiminta nähdään jotenkin hyväksyttävänä, kunnioitettavana, tai “vapautuneisuudessaan ja villiydessään” ihailua herättävänä.

And Justice For All Lifeforms

Ja olkaatten niin hyvät,
tästäkin suht koht sakeasta ohi aiheen lörpöttelystä.

jessijee - 11:01, 24.10.2020 »
blend - 14:18, 23.10.2020 » Thredin aloittajana identifioin itseni mieheksi Voisin uskoa, että identifioit itsesi myös henkilöksi, joten mitään pahaa ei nyt ole tapahtunut. tsemppii vaikka toi (edit. miestä) on must edelleen tosi turha
Hei, it's all love. Kaikkia se oman pyörän katoaminen varmasti nyppii siinä vaiheessa kun pitäis päästä johonkin just nyt. Kohta tietty joku tulee kertomaan kuinka omistus on väärin ja se suorastaan helpottaa elämää kun on vähemmän tuskaa aiheuttavia tavaroita.
blend - 11:08, 27.10.2020 » Kohta tietty joku tulee kertomaan kuinka omistus on väärin ja se suorastaan helpottaa elämää kun on vähemmän tuskaa aiheuttavia tavaroita.
No tota ottaen huomioon että kaikki materia on peräisin yhteisen maapallon rajallisista resursseista, niin kukapa se on oikeutettu päättämään, että kenellä se olisi laillinen omistusoikeus niihin? :)

Lontoon poliisi torjuu pyörävarkauksia uudessa kampanjassaan.

asb - 11:11, 27.10.2020 »
blend - 11:08, 27.10.2020 » Kohta tietty joku tulee kertomaan kuinka omistus on väärin ja se suorastaan helpottaa elämää kun on vähemmän tuskaa aiheuttavia tavaroita.
No tota ottaen huomioon että kaikki materia on peräisin yhteisen maapallon rajallisista resursseista, niin kukapa se on oikeutettu päättämään, että kenellä se olisi laillinen omistusoikeus niihin? :)
No näinhän se tietty on. Ja viekkaudella ja vääryydellä olen ominut aivan kohtuuttoman osan maapallon kumi- ja teräsvarannoista. Missä menee raja montako pyörää on kohtuullista?

Sinänsä ahdistusta aiheuttaa lähiön face-ryhmässä jatkuvasti julkaistavat “löytynyt pyörä”-ilmot. Sitä vaan ihmettelen kun ne on aina niin hirveitä tsygiä, että miksi ihmeessä kukaan sellaisia kähveltäisi. Ei niistä montaa kymppiä voi myytynä saada. Vai löytyykö varakkaammissa kaupunginosissa arvokkaampia fillareita?

Odie - 11:13, 27.10.2020 » Lontoon poliisi torjuu pyörävarkauksia uudessa [kampanjassaan](https://twitter.com/CityPolice/status/1320705018828382208).
Toimiiko tää linkki? Mulle tulee vaan Something went wrong.

Kohtuullista olisi olla kokonaan syntymättä tämänkaltaiseen maahan, jonka asukkaana täytyy lähes väistämättä kuluttaa käsittämättömät määrät luonnonvaroja ja energiaa saavuttaakseen elintasostandardiemme mukaisen keskiarvon ja toteuttaakseen länsimaisen sivistys- ja hyvinvointivaltion pinttyneitä elämäntapaihanteita.

Mikäli ei ole valmis esim. viettämään talvia pilkkihaalarissa, lämmittämättömässä ja muutoinkin varsin vaatimattomassa asujaimistossa, olisi kohtuullista elää jossain ympärivuotisesti lämpimällä vyöhykkeellä ilman sähköä ja fossiilisia polttoaineita, ja ravita itseään lähinnä maahan pudonneella kaarnalla, toukilla sekä hyönteisillä.
Jotakuinkin sen me olisimme tässä vaiheessa kotiplaneetallemme velkaa osimoilleen 10-20 seuraavan sukupolven ajan. Vaikka tuskinpa sekään tilejä vielä kovin perusteellisesti tasaisi.

Viekkautta ja vääryyttä useimmat meistä toki sponsoroivat kulutus- ja elämäntapatottumustensa mukaisesti, usein tietämättäänkin tai tahtomattaankin, toisinaan vähät välittämättäänkin.
Siihen ei pääsääntöisesti vaadita kovin kummoista oma-aloitteisuutta tai varsinaisen aktiivista osallisuutta.
Erinäisillä mielikuvilla, tarinoilla ja kampanjoilla kun pyritään pitämään kuluttajan focus merkittävästi olennaisemmissa seikoissa, kuten siinä, kuinka kovasti paljon parempi onkaan mielesi, olosi, vointisi ja kaikkinainen elämänlaatusi tehtyäsi sen, tämän ja tuon hankinnan.
Kaikenlaisen kivan hankkiminen sekä elinolojensa ja -ympäristönsä tilapäinen (kuten vaikkapa lomamatkat ja kesämökit) tahi pitkäkestoinen (vakituinen asuminen) kohentaminen mitä moninaisimmin tavoin on tehty kovin helpoksi, vaivattomaksi ja hokuttelevaksi, puhumattakaan tavoittelemisen arvoisuudesta (ei tarkoita yhtikäs mitään, eikä tee järkeä, tiedossa on).
Mutta tuohon polkupyörien kohtuulliseen määrään en kylläkään osaa ottaa kantaa.

NELSON pöllitty Salossa.

Jos 51 kokonen suuruus tulee vastaan jossain myyntipalstoilla olisin iloinen ilmoituksesta.

top kolme topit yksivaihteella:

  • pienet kädet jarruilla

  • turvallisesti kotiin topic

  • pyörävarkaat syö karkkia

Löyty! Kunnossakin ehkä, mutta nyt turvallisissa käsissä

MatoFakiiri - 13:19, 27.10.2020 » Kohtuullista olisi olla kokonaan syntymättä tämänkaltaiseen maahan, jonka asukkaana täytyy lähes väistämättä kuluttaa käsittämättömät määrät luonnonvaroja ja energiaa saavuttaakseen elintasostandardiemme mukaisen keskiarvon ja toteuttaakseen länsimaiseen sivistysvaltioon pinttyneitä elämäntapaihanteita. Mikäli ei ole valmis esim. viettämään talvia pilkkihaalarissa, lämmittämättömässä ja muutoinkin varsin vaatimattomassa asujaimistossa, olisi kohtuullista elää jossain ympärivuotisesti lämpimällä vyöhykkeellä ilman sähköä ja fossiilisia polttoaineita, ja ravita itseään lähinnä maahan pudonneella kaarnalla, toukilla ja hyönteisillä. Noin jotakuinkin sen me olisimme tässä vaiheessa kotiplaneetallemme velkaa osimoilleen 10-20 seuraavan sukupolven ajan. Vaikka tuskinpa sekään vielä tilejä sen kummoisemmin tasaisi. Viekkautta ja vääryyttä useimmat meistä toki sponsoroivat kulutus- ja elämäntapatottumustensa mukaisesti, usein tietämättäänkin tai tahtomattaankin, toisinaan vähät välittämättäänkin. Siihen ei pääsääntöisesti vaadita kovin kummoista oma-aloitteisuutta tai varsinaisen aktiivista osallisuutta. Erinäisillä mielikuvilla, tarinoilla ja kampanjoilla pyritään pitämään kuluttajan focus merkittävästi olennaisemmissa seikoissa, kuten siinä, kuinka kovasti paljon parempi onkaan mielesi, olosi ja kaikkinainen vointisi tehtyäsi sen, tämän ja tuon hankinnan. Kaikenlaisen kivan hankkiminen ja elinolojensa tilapäinen (kuten vaikkapa lomamatkat ja kesämökit) tahi pitkäkestoinen (asuminen) kohentaminen mitä moninaisimmin tavoin on tehty kovin helpoksi, vaivattomaksi ja hokuttelevaksi, puhumattakaan tavoittelemisen arvoisuudesta (ei tarkoita yhtikäs mitään, eikä tee järkeä, tiedossa on). [b]Mutta tuohon polkupyörien kohtuulliseen määrään en kylläkään osaa ottaa kantaa.[/b]
Pitäsköhän sun perustaa blogi?
wehola - 11:19, 28.10.2020 » Löyty! Kunnossakin ehkä, mutta nyt turvallisissa käsissä
Mahtavaa! Saatinko koeajaja puolinelsoniin tai jonkinlaiseen edesvastuuseen?

^^Kiitän äRTZyä mitä oivallisimmasta vinkistä!
Mutta.
Mikäli Soinin Timppa ei ois menny ja myrkyttäny koko blogiskeneä, ni oisin jo ihan varmalla perustanu sellasia ainaski kolme.
Että tässä sitä nyt ollaan. Sitte.
Ikävä kyllä.

Edit. Tai sit mä vaan koitan parhaani mukaan kanavoida mun turhaumani vaikkapa johonkin Kulli Mellakka [tm] -tyyppisen performanssihulinointikollektiivin pystyynpolkaisemiseen.
Sellain samansorttisel pöhinäl ja ättityydil vetelis menemään niinkus Sisaremme itä-naapurissa way back viisteest-kakskeent vuotta sitten(?).

Vapaamuotoiset värväytymiset tahi muut kehitysideat allekirjoittaneelle postilokeroon A 3.
Pace