Road Rage - tarinoita liikenteestä

Ei sentään. Volkkari tuli työmatkalla syliin. Ei käynyt mitään.

jösses.

Laskettelin tänään lumisateessa Laakson sairaalan mäkeä pitkin alas. Takalokarin jälkeen cantileveri ei enää taittunu kiinni, häkit olin jättäny himaan ja olin silläkin reissulla kerran ehtiny siihen toimivaan jarruun koskea, eli etuvanteen jarrupinta oli sit jäätyny. Auto tulee sairaalan portista hollille, kuski kattoo oikealle ja vasemmalle, “aha, ei tuu muuta ku pyöräilijä alamäkeen” ja ryömittää sit nätisti mun eteeni blokkaamaan koko kooveeällän, jotta näkis, mahtuuko ajoradalle.
Alotan vimmatun epätoivosen hidastamisprosesin, ja auton oikean laidan matkustajat kattovat silmät pyöreinä kun taistelen ja saan fillarin pysähtymään just ja just ennen törmäystä. Huudan niin kovaa kun pystyn, että “EI NÄIN!” ja kierrän auton takakautta. Sinä aikana kuski ehtii avata oven ja rauhallisen huolestuneella äänellä kysyy, että anteeks kauheesti, kävikö mitään?
Sit rupeski hävettää ihan vitusti, (että lähin lähin sit ilman takajarrua, enkä ilman häkkejä saa lukkojarrutusta) ja pyytelin iteki anteeks.

Se on kyl jännä, kun ei sillä jätkälläkään varmaan käyny mielessä, etteikö fillarin muka pitäs pysähtyä jos sen pitää päästä ulos parkkipaikalta. Siis sillai oikeasti se varmaan kuvitteli, että mulla on joku väistämisvelvollisuus. Ja aivan salettiin se näki mut, mulla on tosi kirkas etuvalo.

Long time no rage…

Ja taas tänään vakiopaikka eli teknokylän pyörätien jatke ja joku helvetin katumaasturi-insinööri. Tyhjä tie edessään ja ei vastaantulijoita, meikäläinen valoilla jne varustetun arkifilon kanssa edessä. Ei auttanut, vaikka itse hölläsin ja katsoin sopivan matkan vielä olevan siinä. Mitä tekee katumaasturi-insinööri. Noh, kiihdyttää tietty hieman siihen hidastetöyssyyn ja sitten viime hetkellä suojatien päällä lukkojarrutus ns. läheltä piti tyyliin, kun hieman väistin sivulle.

En tiedä, eikö muka oikeasti huomannut vai mikä oli. Noh jäin siihen suojatielle kuitenkin noin 20sek ajaksi tuijottamaan miestä silmiin. 10sek jälkeen ei kehdannut enää vastata katseeseen, vaan alkoi katsella hapuillen muualle. En sitten jaksanut enää loppuun edes näyttää keskaria. Vitun idiootti.

Arvostan tuijotuskilpaa, teen sitä itsekin.

meneeköhän nyt oikeeseen lankaan… mut osu taas kivaa aamuluettavaa…

Tämä siis “julkisuus” henkilön kirjoittamana… Saakohan paljastaa nimeä…

Edit: kuva missä näkyy nimet…

“julkkis” kai… idiootti lähinnä

Paljasta ihmeessä. Haluan pistää tuon kuvalinkin mahdollisimman monelle foorumille. Nimen kera tietenkin.

Aleksi Valavuori?

ibu - 13:41, 24.11.2010 » meneeköhän nyt oikeeseen lankaan.. mut osu taas kivaa aamuluettavaa.. lärvikirja-avautumista Tämä siis "julkisuus" henkilön kirjoittamana.. Saakohan paljastaa nimeä..
Vihjaise 7 päivää lehdelle. saat varmaan jonkun 50 € palkkion juttuaiheesta.

^^^ editoin

Ai että tällänen ravintolayrittäjä
Edit: No just ehit paljastaa.

MrHat - 13:47, 24.11.2010 »
ibu - 13:41, 24.11.2010 » meneeköhän nyt oikeeseen lankaan.. mut osu taas kivaa aamuluettavaa.. lärvikirja-avautumista Tämä siis "julkisuus" henkilön kirjoittamana.. Saakohan paljastaa nimeä..
Vihjaise 7 päivää lehdelle. saat varmaan jonkun 50 € palkkion juttuaiheesta.
no jos joku haluu tehä tolla jotain, niin vapaasti vaan. Mulle voi sit palkkiorahoilla ostaa karhun.

Mehdi on vaan katkera kun ei ole Camaleontessa käyrätankoa.

“Roadkill has its seasons just like anything”
– Tom Waits: Murder in the Red Barn

EDIT: Tarkoitin siis, että talvella ilmeisesti hippien vuoro. Että en ollut laiton uhkaus mielessä liikkeellä :slight_smile:

Who the Fu*k is Mehdi? Joku BB tähti? No ei oikeastaan kiinnosta tietää kuka on joten älkää vastatko… :slight_smile:

^^^^^^meinasin laittaa väkivaltaisia uhkauksia tähän mutta muistelin yodan ja buddhan opetuksia ja rauhotuin. jätän Jahin haltuun tälläsen ihmissaastan tuomitsemisen

Jere - 14:06, 24.11.2010 » Who the Fu*k is Mehdi? Joku BB tähti? No ei oikeastaan kiinnosta tietää kuka on joten älkää vastatko.. :)
Samat on ajatukset.

Mehdille jaksamisia :smiley:

joku d-luokan julkimo mehdi oli… en vaan saa päähäni mikä.

Pitäisköhän varustautua huomenna inkapipolla ja narukassilla ja tietty käyrä sarvisella kilpa pyörällä.

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Uusi+yökerho+tulee++Narinkkatorin+tuntumaan/HS20090313SI1KA03bmc

Näköjään Circuksen takana kyseinen mies. Vaikuttaa fiksulta kaverilta…