Road Rage - tarinoita liikenteestä

Ei niin.

asb - 10:19, 26.9.2012 »
Dr.Jones - 10:17, 26.9.2012 » ^^Tollasessa tilanteessa pitäisi nähdä vähän isompi kokonaisauus kun vain este omalla kulkureitillä. Zykkeli asiaa jo hyvin kommentoikin. Sopii lähteä yrittämään itse kuorma-autolla töiden tekoa keskustaan...
Mulleko kommentoit, vai oletko hattulainaava älykääpiö? Miksei rekkaa voisi pysäköidä Keuruuntien puolelle?
Olin vähän hidas ja sä taas taidat olla aikamoinen tulisielu...

Joku noista kuorma-autojen nostolavoista tietävä: Onko se nyt oikeasti niin, ettei sitä saa viritettyä johonkin tiettyyn korkeuteen, että vois olla samanaikaisesti ajoradalla ja siten, ettei tartte sitä rullakkoa vetää kanttarin yli? Luulis hydrauliikan sen verran taipuvan, ettei ole vain kahta asentoa.

asb - 10:17, 26.9.2012 » Rekan voisi pysäköidä Keuruuntielle ilman, että se haittaisi ketään. http://goo.gl/r4R51
Tämä on totta.

Totta tuo kokonaisuuden hahmottaminen. Jäbähän siinä teki vaan duuniaan.

Tosta ei ihan aikuisten oikeesti päässyt ohi kuin kulkemalla auton NOSTOLAVAN YLI. Joka tapauksessa helvetin kuumottavaa oli katsella, kun Paavalin suunnasta tulevat työmatkatempoilevat puupäät ohittelivat jakeluautoa ajoradan kautta autojen tullessa vastaan…

Saahan nuo takalaudat asetettua soppelille korkeudelle mutta nyt aletaan olla nillityksessä autoilijoiden tasolla. Pyörällä / jalan nuo kiertää helposti. Kuski tekee työtään eikä sitä nappaa vekslata autoaan kovin kauaa yhdessä paikassa että ehtii tehdä työnsä päivän aikana. Joten siinä ei vain pysty ihan kaikkia kadun käyttäjiä huomioimaan. Lisäksi on koittanut varmaankin toimia pienimmän haitan mukaan eli autotiet vapaaksi jättäen. Paskatulva lafkalle on taattu jos autot ei pääse kiertämään.

Työnähän tuo on kohtuu fyysistä joten ei niitä lavoja viitsi pitkiä matkoja asfaltilla / laatoilla jyrryyttää.

konkeli - 10:22, 26.9.2012 » Joku noista kuorma-autojen nostolavoista tietävä: Onko se nyt oikeasti niin, ettei sitä saa viritettyä johonkin tiettyyn korkeuteen, että vois olla samanaikaisesti ajoradalla ja siten, ettei tartte sitä rullakkoa vetää kanttarin yli? Luulis hydrauliikan sen verran taipuvan, ettei ole vain kahta asentoa.
Saa viritetty ihan vapaasti, se on sitten eri asia että jaksaako kuski säätää lavaa siihen tiettyyn korkeuteen joka kerta kun rullakko pitää saada alas, helpompi vaan laskea nostolava suoraan maahan...
jooseppi - 10:41, 26.9.2012 » Joten siinä ei vain pysty ihan kaikkia kadun käyttäjiä huomioimaan. Lisäksi on koittanut varmaankin toimia pienimmän haitan mukaan eli autotiet vapaaksi jättäen. Paskatulva lafkalle on taattu jos autot ei pääse kiertämään.
Ei pysty ihan kaikkia käyttäjiä huomioimaan. Joku valinta on tehtävä. Joten päättää huomioida autot. Hyvin ymmärrettävää ja loogista. Kyllä autot on tärkeimpiä!

Onko ikinä koskaan Helsingissä mitään huoltoajoa suorittavaa ajoneuvoa pysäköity semmoiseen paikkaan jossa se olis autojen tiellä, edes hetkiseks? Ite en oo nähnyt enkä usko että tuun näkemäänkään.

Freeflow - 10:05, 26.9.2012 » http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389861_10151084880946448_1686729729_n.jpg
Oliks taa semmonen optinen harhakuva... tuijotin tota vaikka kuinka kauan, mutta naen vaan tyhjan kaistan. :-)
jooseppi - 10:41, 26.9.2012 » Kuski tekee työtään eikä sitä nappaa vekslata autoaan kovin kauaa yhdessä paikassa että ehtii tehdä työnsä päivän aikana.
Paitti että kuski on peruuttanut rekkansa tuohon. Jos olisi ajanut Keuruuntielle, niin ei olisi tarvinnut vekslata lainkaan.

Onks Keuruuntie toi tossa oikealla?

e: kuppanen parkkeeraus silti.

Leo - 11:29, 26.9.2012 » Onks Keuruuntie toi tossa oikealla? e: kuppanen parkkeeraus silti.
Keuruuntie on tossa oikeella, ja kummallakaan puolella ei kuvan ottamishetkellä ollut yhtään autoa parkissa...
asb - 11:16, 26.9.2012 »
jooseppi - 10:41, 26.9.2012 » Kuski tekee työtään eikä sitä nappaa vekslata autoaan kovin kauaa yhdessä paikassa että ehtii tehdä työnsä päivän aikana.
Paitti että kuski on peruuttanut rekkansa tuohon. Jos olisi ajanut Keuruuntielle, niin ei olisi tarvinnut vekslata lainkaan.
Niin, peruuttanut suoraan tuosta Sturenkadulta tohon? Ja jatkaa matkaa keula kohti uusia pettymyksiä. Jos ois ajanut Keuruuntielle niin paikalta poistuminen saattas olla pykälän haastavampaa koska pitäs mahollisesti peruttaa Sturenkadulle. Nyt ei tartte alkaa kääntelemään kuorkkia mitenpäin vaan. Ja ikävä faktahan on että autotiet pidetään ennemmin vapaana kuin kelvit, 'cause that's when the shit hits the fan.

Se joka tässä nyt on ollut se kaikista suurin ääliö on joka tapauksessa ollut se hok-elannon liiketilan vuokrauksesta päättävä henkilö, sillä se nyt on vaan vitun typerää tuoda kuormat kauppaan etuovesta! Olkoonkin, että sellaiset kiinteistöt joissa on järkevä purkupaikka ovat keskustan alueella kiven alla. Kyllä ne kuskit kiltisti veivaa sitä kuorkkia paljon hankalammissakin paikoissa, kun on pakko, tässä tapauksessa kun ei ollut niin äkkiä vaan auto jotenkin ja kamat ulos ja jatkamaan matkaa. Joskus jokusen vuoden ruokakaupassa työskennelleenä ja aika monen kuskin kanssa asioineena voin kertoa, että suurinta osaa ei kiinnosta mikään muuten kuin se,että pääsee vaan itse jatkamaan matkaa mahdollisimman nopeasti.

Eikö ton Alepan jakelut hoideta normaalisti tuolta takaa? Liekö ollut jotain poikkeusjärjestelyjä kun on joutunut etuovesta venkslaamaan kamaa sisälle.

Roger Kuitti - 12:17, 26.9.2012 » Eikö ton Alepan jakelut hoideta normaalisti [tuolta takaa](http://goo.gl/maps/7wfCD)? Liekö ollut jotain poikkeusjärjestelyjä kun on joutunut etuovesta venkslaamaan kamaa sisälle.
jep. todennäköisesti yksi auto jo purkamassa takana ja juomakuskilla kiire eli lastaus poikkeuksellisesti etuovesta.

Jakelu kaupungilla (autolla) on ilmeisesti niin vittumainen duuni, että se ajaa oikomaan monet mutkat. Taannoin oli joku jakelukuski kaupunkiliikenneaiheisessa keskustelussa erittäin pöyristynyt siitä tiedosta, että laki todella edellyttää hänen matkaansa hidastavien pyöräijöiden ajavan ajoradalla, eikä jalkakäytävällä. Tästä tiedosta huolimatta hän piti ilmiselvänä että ainoa todellinen syy pyöräillä muualla kuin jalkakäytävällä on vittuilunhalu autoilijoita kohtaan.

jooseppi - 10:41, 26.9.2012 » Ja ikävä faktahan on että autotiet pidetään ennemmin vapaana kuin kelvit
Onkse sun mielestä jees?

^Ei. Se ei ole jees.

Oikea vastaus!