Cyclo Cross/Gravel Grinder/Monstercross -speksauslanka

Bearclaw Beaux Jackson

700c ja 650b kiekkosetit Wolverineen? Sithän sitä lihaakin mahtuu enempi.

Auringo - 17:10, 25.9.2020 » 700c ja 650b kiekkosetit Wolverineen? Sithän sitä lihaakin mahtuu enempi.
No näinhän se just on. Tietenkään näitä ei nyt saa mistään...

Kiitos vastauksista!

No niin,
Genesiksen Croix de Fer lähti myyntiin ja niiden rahojen turvin panin teutooneille osatilauksen vetämään. Stonga (joku kompakti “gravel-droppi”,GRX-kahvat ja vaihtajat, 11–46h 10-takapakka, DT Swissin r460 -kehät ja Shimanon läpiakselidyny. (Ystävät eivät antaneet ystävän ostaa Shutter Precisionia.) Takanavan haen kivijalasta ja pinnat pitää vielä tilata niin ikään saksofonisesta maailmasta, elikkäs Roselta, jahka saan laskettua pituudet. Ohjainlaakerin (Cane Creek EC34, johon on uudet laakeritkin) ja kammet (Sugino Messengerit) torakoin Sebusta. Ja yksi sopiva narrow/wide-rataskin löytyy kaapista.

Tarttee enää odotella rungon saapumista ja luulen, että kyllä tästä ihan pyörä tulee.

(Tsekkailin huvikseni Bike insightissa pyörien piituuksia ja totesin, että kun 53 rolleri ja 53 Sibbo ovat itselleni kaikkein parhaimman tuntuiset, niin CdF:n olisi pitänyt olla S-kokoa, jolloin runkokolmio olisi jäänyt ikävän pieneksi, vaikka pituuden puolesta olisi sopinut ja esim. Soma Wolverinen olisi pitänyt olla kokoa 50 o_O Samaten esim. Straggler olisi pituudelleni sopiva koossa 52 ja silloin mulla pitäisi olla joku surlymiestäkin hirvittävä speisseritorni :D)

Mihinkä runkoon päädyit?

Brotherin Kepleriin (54-koossa). Se on samoissa mitoissa kuin noi mun kaksi muuta luottopyörääni ja siinä on suora vaakaputki, mitä opin arvostamaan. Tuntuu kivemmalta runkolaukkujen kanssa ja esim. just pienemmässä CdF:ssä alkaisi olla jo aika ahdasta pullojen ja laukkujen kera, kun vaakaputki slouppaa niin paljon. (Mun Sibbosani on vähän samaa vaivaa, mutta pullo ja runkolaukku mahtuvat vielä just just keskenään samaa kolmioon.)

tutam - 15:02, 26.9.2020 » Brotherin Kepleriin (54-koossa). Se on samoissa mitoissa kuin noi mun kaksi muuta luottopyörääni ja siinä on suora vaakaputki, mitä opin arvostamaan. Tuntuu kivemmalta runkolaukkujen kanssa ja esim. just pienemmässä CdF:ssä alkaisi olla jo aika ahdasta pullojen ja laukkujen kera, kun vaakaputki slouppaa niin paljon. (Mun Sibbosani on vähän samaa vaivaa, mutta pullo ja runkolaukku mahtuvat vielä just just keskenään samaa kolmioon.)
Kiinnostelee fiilikset. Ite miettinyt välillä sitä 56:sta Stavalle nopeammaksi kaveriksi kuituhaarukalla. Voitaisiin sitten lähteä kolmena ratsastajana 54-56-58 Keplereillä randoamaan, jos ottaisi vielä nimimerkin kolkka mukaan.

NO NYT!

Siinä olisi kyllä kaikin puolin hyvä sarja. Vähän kuin Set-korttipeliä pelaisi. (Set on muuten sietämättömän nerokas ja sitä ei kannata pelata nimim. TS:n kanssa, ellei halua hävitä jatkuvalla syötöllä 6-0. Opettaa kyllä nöyryyttä se.)

edit.
APUA! Jäin heti spennaamaan, että mokasinko tuon set-vertaukseni, mutta ei. Meidän Keplerit olisivat just oikea setti, koska olisivat kolme samaa (Kepler) tai kolme eri (54-56-58) ominaisuutta. Huh.

tutam - 15:02, 26.9.2020 » Brotherin Kepleriin (54-koossa). Se on samoissa mitoissa kuin noi mun kaksi muuta luottopyörääni ja siinä on suora vaakaputki, mitä opin arvostamaan. Tuntuu kivemmalta runkolaukkujen kanssa ja esim. just pienemmässä CdF:ssä alkaisi olla jo aika ahdasta pullojen ja laukkujen kera, kun vaakaputki slouppaa niin paljon. (Mun Sibbosani on vähän samaa vaivaa, mutta pullo ja runkolaukku mahtuvat vielä just just keskenään samaa kolmioon.)
Mikä väri?
tutam - 15:33, 26.9.2020 » NO NYT! Siinä olisi kyllä kaikin puolin hyvä sarja. Vähän kuin [Set-korttipeliä](https://en.wikipedia.org/wiki/Set_(card_game)) pelaisi. (Set on muuten sietämättömän nerokas ja sitä ei kannata pelata nimim. TS:n kanssa, ellei halua hävitä jatkuvalla syötöllä 6-0. Opettaa kyllä nöyryyttä se.) edit. APUA! Jäin heti spennaamaan, että mokasinko tuon set-vertaukseni, mutta ei. Meidän Keplerit olisivat just oikea setti, koska olisivat kolme samaa (Kepler) tai kolme eri (54-56-58) ominaisuutta. Huh.
En tunne kyseistä peliä, mutta täytyypi kokeilla :)

Kepler jess! N.8kk ollut 2019 malli ajossa. Tykkään kovasti. 2020 onkin uudet jarru- ja akselistandardit. Väri kiinnostaa;)

Piti vähän arvuutella otanko pinkin vai vihreän, mutta sitten hannasin ja menin turvallisella BRG:n sävyisellä vihreällä, joka on kyllä ihan lempparivärejäni, joten ei harmita. On toi pinkkikin minusta räyhis väri, ei siinä.

Olisi kelvannut hyvin tuo vanhempikin malli, mutta myynnissä olevat kappaleet näyttävät loppuneen maailmasta, joten menin tuolla uudella, joka pakotti tämänkin luddiitin moderneihin standardeihin :slight_smile:

kaskelotti - 12:36, 25.9.2020 » Hei auttakaapas vähäsen. Hakusessa olisi huonon ilman ja talven ajoihin runkosetti. Tällä hetkellä olen ajanut talvisin Kona Unitilla missä on tällä hetkellä 28" kiekot ja 50mm Gravelkingit, lisäksi vaihteet. Jos on vähänkin lunta, niin ei ole haitannut jos on vähän leveämmätkin kumit olleet alla. Nykyiseen kivaan pyörään ei mahdu lokarit (enkä oikeastaan niitä haluaisi laittaakaan siihen) ja rengastilaakaan ei ole tarpeeksi. Nyt sitten on välillä tullut mieleen että oispa kiva kun ois semmoinen käyttöpyörä millä olisi kiva ajaa huonommallakin kelillä, siinä ois leveät renkaat ja lokarit (liittyy tohon kiva ajaa... oikeestaan), jne. Menin heti katselemaan Surlyt ja Somat läpi, mutta eihän niissä riitä rengastila (Wolverinen uudessa mallissa melkein riittäis, mutta mitä jos haluis leveemmät talvella? Jos tuleekin lunta? Sithän ois toi Unit?). Genesis Vagabond ois muuten nappivalinta (saisin koottua sen parts binistä suoraan), mutta se on vaan jotenkin niin intohimoja herättämätön, miksi edes vaihtaisi... Kona Sutra LTD mistä tässä ketjussa aiemmin oli puhetta (kiitos siitä), herättäis jo jotain intohimoja... Mutta onko muita? Esteettisesti just toi Wolverine ois enempi mieleen kuin Sutra LTD (saati Vagabond).
Salsa Fargo?

Fargo on dirtdrop-maastopyörä. Ehkä yliampumista, kun tallissa on jo Unit.

Kysyjä ei ehkä ihan äkkiä ole foorumilla kommentoimassa, kun on uusi pyörä jo rakenteilla.

e. Vai oisko tää sittenki enemmän retkipyörälankaan

Lumikko - 20:44, 27.9.2020 » Fargo on dirtdrop-maastopyörä. Ehkä yliampumista, kun tallissa on jo Unit. Kysyjä ei ehkä ihan äkkiä ole foorumilla kommentoimassa, kun on uusi pyörä jo rakenteilla.
Joo, kiitos kaikille ehdotuksista, oikea runko on löytynyt (kiitos siitä ja viisaista sanoista Lumikolle)!

Poistin Ridley Kanzo carbonin. 1699e Sramin Apexeilla. Laskeskelin, että jos alkaa Apexit nyppiin, niin vaihdan grx ja siltikin ihan hyvä diili.

E. Ei mitöö sori vaa

^ 2,1-kiloinen titaanirunko (M, w/o fork) herättää vähän kysymyksiä.