Yksivaihde metaverse (entinen Yksivaihde Twitter)

Minne jäi taustapeilit?

1 Like

Itselläni tiedossa tää pyöräilyoptio. Kilsoja toivottavasti paljon enemmän kuin 100, makkara on kasviperäistä, myös saunaan päästään jos hyvin käy. Aika lyhyesti on päivänvaloa tuolloin.

1 Like

Ei helkkari kun pitääkin mennä lueskelemaan kaikenmaailman topeja täällä. Olen ollut ihan tyytyväinen edullisiin Magicshinen valoihin, mutta nyt taas “tarpeita” luotu ja linkkien takana Klarna-enableri mainostelee 30pv maksuaikojaan.

Ei oo helppoa.

2 Likes

Pitää vaan mielessä, että se on Älä osta mitään. -päivä kohta taas, tai jotain. :smiley:

1 Like

Itse pahimman ostokuumeen aikana pyyhin otsaa tyhjällä lompakolla ja johan helpottaa. Täs on kyl vaarallisesti pyöriny mielessä ssgg -projekti, koska kyllähän sellaisen nyt neljänneksi fillariksi tarvitsee. Saas nähä miten käy.

onnea keski-ikäinen yksivaihde

14 Likes

Olin just tulossa kommentoimaan et yv 2022. Eka tuli vaihdepyörät ja siitä näköjään on suora jatkumo ilmalämpöpumppuihin. Mikä on sit seuraava foorumin käyttäjien elämäntilannetta heijasteleva asia? Mielenkiinnolla odotan et mitä nousee.

Ja nyt ihan selvennykseksi että kellään ei mene papu nasaaliin, niin mun mielestä foorumin on enemmän kuin ok elää ja muovautua käyttäjiensä näköiseksi.

3 Likes

Pikkulasten vanhempien vertaistukiketju ois kiva

9 Likes

Joo meinasinkin kysyä, et missä kohtaa elämää foorumin lukeminen tulee lopettaa.

Ja suomen metsänhoitoon liittyen, se ei ilmeisesti ole kovin hyvässä hapessa: https://www.longplay.fi/sivuaanet/mika-suomalaisessa-metsapolitiikassa-mattaa-mari-pihlajaniemi-ja-hanna-nikkanen

2 Likes

Newgenkin taitaa hipoa jo ilmalämpöpumppuikää

3 Likes

Tännehän saa topikkeja perustella ni ni tuota.

2 Likes

Tämä!
Luonnonmetsiä hakataan yhä. 200 vuodessa ei palaudu hiilitase ennalleen sellaisen hakkuun jälkeen.
https://twitter.com/Heikki_Ala_aho/status/1533756302605926401?s=20&t=JekuUrkwp9pwYFzfvWGtcg
Ojitukset, avohakkuut, laikutukset, kynnöt ja auraukset sekä helikopterein tehtävät lannoitukset pilaa pintavedet.
Vesilakia ja metsälakia rikotaan ojituksissa ja esim. lähteiköiden ja puronvarsien hakkuissa jatkuvasti.
Hiilensidontaa ei ymmärretä, taimikoista puhutaan hiilinieluna, vaikka vasta 8-13v metsä on edes +/-0 hiilensidonnan ja päästöjen suhteen. Ei mene siitä kauaa, kun pitää tehdä taimikonraivaus. Arvaatteko mihin menee raivausjäte ja mitä se aiheuttaa?
Siitä menee sitten 20 vuotta tiukkaa hiilitappion kiinnikuromista, kun tehdään ensiharvennus, josta taas puu lyhytaikaiseen käyttöön ja päästö/sidonta suhde heikkenee. Loput puut kasvaa isoiksi, mutta niidenkin päätehakkuusta iso osa, menee muuhun, kun hiilivarastoksi ja päätehakkuun jälkeinen aukko on taas päästölähde. Lopulta aika vähän jää plussalle jos jää.
Sivutuotteena sameat ja kukkivat vedet, kynnetyt maat ja loputtomasti kunnon gravelroadia.

5 Likes

Mites toi vauva.fi tai kaksplus.fi?

3 Likes

Siellä keskustellaan yksivaihteisista…

11 Likes

“Öö mitä? Onko miehesi muuten ihan normaali ihminen?”

“Jätät sen, etkä anna lapsen ikinä tavata sitä sekopääätä!!!”

Montako vuotta jaksaa ajaa työmatkat keskuspuiston hiekkamutakylvyssä ennen kun rakentaa kunnon lokaripyörän?

3 Likes

ehkä kolkyt minuuttia?

2 Likes

Täytyypä työstää!

No toisaalta kokemuksesta fiksien käyttämisen aloittaminen lähtee kyllä helposti ihan lapasesta ja sinne fiksimaailmaan tulee karattua pikkulapsiarkea. Puhelimesta ei saa kiinni kun on ns tien päällä, Fiksi skenessä kun pyörii voi luita murtua ja kaikkea muutakin sattua ja rahaa palaa ihan vitusti. Nyt kolmen vuoden jälkeen käyttö on rauhoittunu jolleki järkevälle tasolle mut en usko et pystyn lopettaa. Et kyl varmaan kannattais tossa vaihees miettiä.

1 Like