Yksi vaihde - kaksi vuotta. TAMPEREELLA 29.5.2010!

Kohta tulee yhteisöllämme kaksi vuotta mittariin, joten vois taas olla kekkereiden paikka. Jotta saisimme tästä vuosittaisen perinteen, jonne kokoontuu Suomen fikksiväki, niin olisiko höntti ajatus, että kinkerit järjestettäis aina eri kaupungissa vähän olympialaisten ja muiden vastaavien “urheilu”-kilpailujen tapaan. Viime vuonnahan paikka oli Helsinki, joten oisko se sit Turku, Tampere, Oulu vai mikä tänä vuonna?

Ohjelmarungonhan voi kaikki arvatakin, eli jos jengi pääsee perille lauantaina päivällä, niin siitä sit pooloo, kikkailua, ällärit, baari, kebab, omenahotellijatkot, vapaaratasbrunssi, kotimatka. Miltä kuullostais?

Itse ehdotan että kekkerit pidettäis Helsingissä niin saatais varmaan enemmän jengiä mukaan.
Henk.koht. ei paljoa naposteils junamatkustelu fillarin kera edellämainittuihin kaupunkeihin.

^ Valitettavasti, hiukan samoilla linjoilla täälläkin. Junamatkathan maksaa mutta toisaalta, niin maksaa jos pitäis tännekin tulla. Joten miksei.

Entä jos mennään kaikki autoilla ja katsellaan perillä valokuvia fillareista?

Ajatus oli siis kitkeä tätä Helsinki-keskeisyyttä, mutta sille ei nyt tunnukaan olevan tilausta tai mahdollisuutta.

Olen kyllä tnts:n kanssa samaa mieltä bilepaikan siirtämisestä, mutta tuo saattaa tuo matka ja fillareiden kuljettaminen oikeasti muodostaa ongelman.
Vuokrataanko pakuja kaluston siirtoon?

…niin ja sitten olisi sitä “paikallisväriä”, että jokainen kaupunki tekisi tietty omalla tavallaan asiat, sekä että joku muukin järjestää asioita kuin Toni ja Eki… asioiden järjestäminen on kuitenkin tällä saralla toudella helppoa. Ja jos ei osaa, kokenutta väkeä on sähköpostin päässä, jotta voi kysyä kuinka pooloa pelataan, kapoja järjestetään ja kuinka pullo/tölkki avataan.

Tamperehan on Suomen Rooma. Millos se virallinen syntymäpäivä suurinpiirtein olikaan?

virallinen ois tuossa toukokuun puolessa välissä, mut bileet voi sijoittua vaikka kesäkuun alkuunkin.

Esim. Tampereelle on 180 km:n matka, sehän taittuu vähän isommalta porukalta peesausavun turvin kuudessa - seitsemässä tunnissa + tauot. Turkuun on kymmenisen kilometriä lyhyempi matka.

Subdog - 16:42, 11.4.2010 » Esim. Tampereelle on 180 km:n matka, sehän taittuu vähän isommalta porukalta peesausavun turvin kuudessa - seitsemässä tunnissa + tauot. Turkuun on kymmenisen kilometriä lyhyempi matka.
Turkuun on uutta motaria pitkin hyvä tulla... autolla.

Entäs joku paikka, missä kukaan ei asu ja jonne kaikilla on keskimääräinen matka :).

Muistelisin lukeneeni, että VR:lläkin olis nyt testissä sellanen juttu, että sais kuljettaa tsygiä ilman erillistä maksua… odotas, etin lisätietoa.

:frowning:

Ainahan voitte pitää bileet tosin esim. Kirkkonummella, jos toi on este :wink:

Jööö. Peräkärrystäkin velottavat saman verran kuin pyörästä. Se on prkl iso vääryys, että junamatkustaminen on niin kallista. Autoilua ja lentokoneilua sen sijaan suositaan halvemmilla hinnoilla.

^^ kiekot + satula irti ja fillari laukkuun niin menee matkatavarana ilman maksua.

Pyörä on muuten mennyt junassa yllättävän monesti maksutta, kun sitä ei maksa etukäteen ja “unohtaa” mainita asiasta konduktöörille lippua tarkastettaessa.
Täältä ääni Oulussa pidettäville bileille ilmeisistä syistä. Muualle tulee tuskin matkustettua.

Linja-autossa on helppo kuljettaa pyörä eikä se yleensä maksa ylimääräistä.

ChainThug - 4:41, 12.4.2010 » ^^ kiekot + satula irti ja fillari laukkuun niin menee matkatavarana ilman maksua.
Damn straight, meillä oli planet x:n pussissa 2 fillaria ja laitettiin se huojumaan matkatavarahyllylle. Olperin fillarin kiekot olivat yhdessä matkatavaralokerossa ja runko pussissa pilkotti toisesta. Polkupyörä ei ole polkupyörä jos siihen käärii ympärille jotain, silloin se on vain iso, hankalanmuotoinen matkatavara.
MrHat - 5:15, 12.4.2010 » Olen kyllä tnts:n kanssa samaa mieltä bilepaikan siirtämisestä, mutta tuo saattaa tuo matka ja fillareiden kuljettaminen oikeasti muodostaa ongelman. Vuokrataanko pakuja kaluston siirtoon?
Muu porukka junalla ja filotkimppa pakussa tai edes peräkärryssä? Tai autokolonnaa kehiin? Tai sitten vain edellekuvatulla tavalla jossain lootassa jne.

Ja paikkana Tampere? Turku? Oulu? Kuten todettu, nin luulisi nyt tuommoisen järjestyvän missä vain, jos mahdollisuus olis ja muiden paikkakuntien väki on asialle vain myötämielisiä…

Kumma homma muuten. Aina ollaan yleisissä puheissa sitä mieltä, että olisi niin mukava kunnon toimintaa olevan muuallakin kuin ytimessä. Sitten kun tulee se hetki tehdä asialle jotain esim. just näiden tapahtumien levittämisen suhteen, niin matka Hesasta johonkin muualle onkin kummasti jotenkin ongelma. Aivan kuin se olisi pidempi, kalliimpi tahi jotenkin hankalampi järjestää toiseen suuntaan tai jotain.

Pariinkin otteeseen, kun on isoa kansallistakin urheilutapahtumaa ollut järjestämässä, saanut kuunnella jonkun etelä-Suomesta tulleen pellen valitusta pitkästä matkasta ja siitä, kun on myöhään kotona ja aamulla pitää duuniin ja on niin raskasta. Aina tulee esille, siitä huolimatta notta se muun Suomen väli reissaa siellä Hesan suunnalla min N-kertaa vuodessa muiden tapahtumien perässä.

No offence, mutta aika yleistä hesakeskeisyyttä, mitä tapaa todella monen urheilulajin ja harrastetoiminnan parissa. Kuten varmaan voitte lukea rivien välistä, niin alkaa olla tämän suhteen kuppi kohtuu täynnä. Sorry.
</ot avautuminen>