Visan polkupyörähuolto

Morjens.

Saatiin just erä Gatorskinejä (23-622 ja 25-622) ja erilaisia sinkulaketjuja (SRAM PC1, KMC Z510HC, KMC Z1XRB), ketjunkiristimiä yms. Sovitaan että salakoodilla yksivaihde saa Gatorskinin 40e/kpl, muuten 45e.

Tulipa paketti Schwalbeltakin. Duranoa, Durano Plussaa ja Durano Skidiä. Hinnat 25, 40 ja 29e/kpl. Lopuista Ultremo ZX-renkaistakin voisi yrittää vähitellen päästä eroon: 33e/kpl, isommissa nipuissa vähemmän.


Visa

Muistaaks joku turkkulaine onks Visalla 1" teräsruodon kierteen jatkamiseen sopivaa työkalua?

Muistaa. On.

E: lisätään ny viel sen verran että sopii vanhan kierteen jatkamiseen, ei uuden tekemiseen. Paremmalla ohjurilla varustettu kierrekalu oli Next Biken Timolla, mutta sen käyttäminen hankaloitui NB:n lopetettua. Tää info löytyy pariinkin kertaan muuten Turun pyöräliikkeet -ketjusta, mutta onpahan nyt täälläkin :slight_smile:
E2: muistin väärin, vain NB:sta oli tuolla juttua, Visalla tehdystä kierteytyksestä kerroin jossain muualla… En muista missä.

Jes dänks. Ärsytti taas tuolla muualla kun kahden minuutin duunia varten pitäis “jättää haarukka tänne ja tulla hakemaan seuraavana päivänä”.

:smiley: Paitti et kysyin tätä samaa Hessulta tekstiviestitse: ei oo kunnollista työkalua. ÄH!

e: teen itte saakeli

On niillä työkalu, Visa teki mulle joskus Pösön vaihtokeulaan uudet kierteet. Vähän vinoon mutta kuitenkin :slight_smile: Kävin NB:ssä itse kiertämässä sitten päälle uudet.

E: allaolevaan - asia selvä :slight_smile:

Nyt menee jo offtopikiksi, mutta Motonet myy noita sopivia (24tpi/1") kierrepakkoja noin kympillä. Muut välineethän stäässiltä kyllä löytyy. Todellakin siis käyn hakemassa moisen ja teen itte!

Reilu kuukausi sitten arvelin, että Gator Hardshellejä tulisi noin kolmessa viikossa, mutta ei ole vieläkään täällä enkä edes saa vastausta asiaa tiedustellessani. Harmittaa, ja ymmärrän jos en ole ainoa. Kerron kyllä heti jos saan tietää jotain oleellista. Saatiinpa edes perus-gatorskinejä vähän lisää: 23-622, 28-622 ja 32-622. Hinta voidaan pitää ennallaan, 45e normaalisti ja tunnussanalla “yksivaihde” siitä viitonen pois.


Visa

Huonokin tieto lienee parempi kuin ei ollenkaan tietoa: Gator Hardshellejä ei ilmeisesti saada tälle kaudelle ollenkaan. Yritetään ensi kevääksi edes. &#@%!


Visa

mites tavallisia gatorskinejä 25-levysinä?

manuelkala - 12:04, 4.9.2014 » mites tavallisia gatorskinejä 25-levysinä?
Valitettavasti ei ole eikä ihan lähiaikoina taida olla saatavillakaan. Kerron kyllä jos onnistun sellaisia jostain kaivamaan.


Visa

Tuli KMC:n sinkula/fiksiketjuja (Z510HX) taas hyllyyn, ja nyt on Gatorskinejäkin 23, 25, 28mm ja vielä 25-622 Hardshellejäkin!