Veloriginals-kauppa auki!


Veloriginalstässä taas päivää.

Niinhän siinä taas kävi, että talvella syntyi uutta taideosastoa ja yllätys yllätys pyöräilyteemaan. Tuli useampikin, ja koska ei mitenkään ruuhkavuosiltaan silkkipainajaksi kuukauden ajaksi ehdi, niin tuuppasin kaikki Printmotorin paitakauppa-alustalle. Sieltä voipi kukin kokonsa ja makunsa mukaan kyyliä pyörämiehen kesärelettä.

Seuraa eeppinen kuvakavalkadi:

Lion of the Wheel. Suomipyörämiehen oma Jellona. Jos joskus olet halunnut pitää leijonapaitaa muttet ole voinut/kehdannut, look no further! Kissa omittu nyt Odineilta pyöräilijöille.

Toi U-lukon oranssi sammuu kyllä painettaessa kankaalle aika lailla, sori siitä. Tästä on pari värivaihtoehtoa, penkokaa putiikkia. Keltainen paita ruskeella painatuksella on aika 70’s.

Man of Steel. No teräsmiehiähän tässä ollaan. Viitta vaan puuttuu.

Ward of All Evil. Eli Hannunvaakuna ketjusta, suojelee pahoilta hengiltä. Ehkä myös taksi- ja dösäkuskeilta? Täytyy vaan kokeilla.

Viime keväänä tuli tehtyä se Carbomber, duunailen siitä varmaan mustan version, jota jotkut vähän kaipailivat. Laitellaan kauppaan jahka valmistuu. Se oli designinä vaan sellainen, että vaatis isomman painopinta-alan. Katellaan.

Anyway. Postikulut Suomessa kai jotain neljän egen luokkaa, pari-kolme päivää toimitusaika. Ja jos yhtään näistä pidätte, niin tehkää favori ja napsikaa fotot sinne kuuluisaan someen #veloriginals tägillä. Tai jakakaa naamakirjassa pyörän selässä viihtyville siskoille ja veljillenne. Kiitämme nöyrästi. Enpä ole tästä vielä muualla huudellut, elikkäs ekana YV apajille.

https://www.printmotor.com/veloriginals/

Kowaa ajoa!

Ygöistä!!

Cowa

-kuin kova toi leijjona?

-ihan vitun kova.

Pumppu on aika meh oispa poolomaila tai jotain. Harkitsen silti vakavasti.

Kuten sanottu ihan vitun kova joka tapauksessa.

mutku toi onki 32 egee, eiks pitäny olla 29?
onko samoilla mitoilla ku carbomberi? L melko teltta, tällä kertaa lähtee Medium

Pannaan poolomaila harkintaan, mut eiks Oulun porukoilla oo sellaisen tyyppinen jo käytössä? Ei viitti omia jos kuuluupi heille.

Nää eri mitoilla kun Carbomberi, joka oli vähän väljä. Eri valmistaja…zekatkaa se kokotaulukko, meikä 178/75 ja M passeli.
Suhteuttelin hinnat nähtyyn vaivaan, osa halpeni, osa ei. Vaan eipä tässä rikastumaan pääse, koska Suomi…

Ihan pyssy toi leijona!

Suosittelen melko vankalla kokemuksella kaivamaan kaapista ennestään sopivan t-paidan ja ottamaan siitä pöydälle levitettynä mitat.

Mitkäs leijonan värit on, harmaa, ruskea ja kulta?

Tompsukka - 20:34, 2.6.2016 » oispa [s]poolomaila[/s] ketjuruoska tai jotain. Kuten sanottu ihan vitun kova joka tapauksessa.

Man of Steel ostettu. Siistejä kyl kaikki.

Leijona printin idea ja toteutus on kyllä kova, ja ihan niikun tälleen fellow ammattilausen näkökulmastaki.
Nice!

Dänks Hauki. Ja ketjuruoska on kyl kova idis…

Toi Man of steel. Pakko-ostos

Onks mun mahkut hankkia XXS-kokoinen ketjusydän ihan lopullisesti mennyttä?

Hienoja paitoja ja asiaa, että kissa omittu Odineilta veks!

Pumppuleijona miellyttää kuvana eniten, mutta oon sen verran tiukkis, ettei ei voi käyttää valtiosymbolia, joten Man of Steel on se millä mennään.

Mutta: tosi siistejä!

edit: ja hei: Car Bomber, voi kyllä.

Asb,

Ei oo toivo mennyt. Se on eka graffa, mitä zygähommista oon koskaan tehnyt, ja oon tässä pantannut sitä jokusen vuoden. Oisko tää se vuosi, kun laitan sen taas liikenteeseen.

Tutam, kiits.

Mikko_BCU - 21:23, 2.6.2016 » Pannaan poolomaila harkintaan, mut eiks Oulun porukoilla oo sellaisen tyyppinen jo käytössä? Ei viitti omia jos kuuluupi heille.
Oulun poololeijonan esikuvana on tervaleijona, että sikäli eri. Siistejä paitoja kyllä oot duunannu!

Tattis!