Varastetut pyörät

Pickenflick lähti Turussa viime yönä uudelle omistajalle. Teipattu flite, sram s300/absolut black. Xt vaihtaja tanpanilla, 105 kahvat, venturemax jne. Ei varmasti oo toista samanlaista vaikka onkin varmaan paloina jo.

Jaahas noniih mullahan oli muuten ratapyöräki siellä pölyttymässä elikkäs lisätään sekin listaan. Vanha kunnon turun Kagero kuvan mukaisesti kasattuna.

Ei helvetti. Toivottavasti löytyy.

:weary_cowboy:

Voi paska sentään.

Toivottavasti tori piste fitä ja muita mestoja seurailevat huomaavat, jos näitä siellä joku yrittää luukuttaa. Ihan perseen paskaa tällainen.

Ouh. Saa varmaan lukottaa jos sattuu eteen?

Joo todellaki! Kyllä noi pitäs aika helposti tunnistaa. Kagero nyt muutenki ja pickenflickissä vihree liplock ja s300 kammet joihin viilattu ite ulkopuolelle rattaan paikka aika rumasti.

Rakas 2012 Pusgley lähti toissayönä. Helsinki/Malmi. Vähän tietty peiliinkin saa katsoa kun jätin vain u-lukolla pihaan enkä vienyt varastoon. Vain tuo non drive side-kuva löyty. Thomsonia, 25,4 Syntace-tanko, Sram X9 vaihtaja ja liipasin. Moonlanderin keula.

1 Like

Kenen tää on?
https://www.facebook.com/marketplace/item/1154106274988977/![Screenshot_20210212-170535|225x500](upload://brTRBFRBJU7a8qbKSjVyNJwK7b3.jpeg)

Tuli mieleen et en kai myis pöllittyä markettifiksiä eurolla ja ottais kiinnijäämisen riskiä, vaan heittäisin mäkeen. Eli ei kai tossa oikeasti ole mitään varkauteen viittaavaa.

Toi on ollut ainakin kesästä 2020 lähtien myynnissä. Luulisin kyllä että pyöräharrastaja osaisi laittaa tangon pyörään.

Tuo Amin on ihan tunnettu pyörävaras. Ilmeisesti jäi kiinni jossain vaiheessa ja nyt taas alkanut bisneshammasta kolottamaan.

1 Like

Äsken Kaarlenkadulle kalliossa kadunmies jätti hypättyään sporaan.

Turun Portsassa taloyhtiö pihalle hylättiin 26"er ilman lukkoa. Pari päivää tsekkailin ja nyt lukotin. Uudelleen maalattu aika rouheastia, mutta stx-rx palaa, campan kehät, uudet shimanon liipasimet 3x7. Teräsrunko, mutta tarkempaa merkkiä/mallia en osaa sanoa maalin alta. Jos sulta on syyhkitty jotain kuvauksen kaltaista niin yv.

Löysin Helsingin Kalliossa puskaan piilotetun sähköavusteisen jopon. On lukossa. Pyörä on hautautuneena kinokseen, eli hetken varmaan ollut jo tuolla. Minulta saa lisätietoja.

Ei nyt varsinaisesti pyörä, mutta Shimano 7402 -kammet lähti la-su välisenä yönä Helsingissä kellarikomeromurron yhteydessä jonkun matkaan. 170mm pitkät ja vetopuolella Shimanon 43T ratas kiinni. Vetopuoli on ihan mintissä. Vasen kampi kuluneempi. Laittakaa viestiä, jos näkyy jossain myynnissä. Oli varkaalla kyllä jotain ymmärrystä ollut, kun muun lähes “arvottoman” fillarikaman joukosta oli juuri nämä kelvannut.

VARASTETTU:

Santa Cruz Hightower (C, vm. 2016). Viety sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Pohjois-Pasilasta taloyhtiön pyörävarastosta. Jos joku bongaa ao linkin. kuvan näköisen menopelin jossain myytävänä, niin vinkkiä tulemaan. puh 0409675663.

Kuvan mukaisesti 29" nastarenkaat kiinni. Kuvasta poiketen DMR:n V12 avopolkimet, jossa KRNKY:n sträpit.

Toivottavasti löytyy! Paska fiilis tuollainen…

Joo, samassa yhteydessä lähti aika paljon muutakin (mm. taloyhtiön aulasta kalusteet, sähkölämmittimet, jotka oli rakennusyhtiön puolesta tuotu lattialämmitysrempan ajaksi asukkaiden käytettäväksi). Joten eiköhän noi tavarat oo jo rajan toisella puolella… Kolmesta eri tilasta lähtenyt tavaraa. Toivottavasti poliisi jaksais nähdä vaivaa ja tutkia esim iLOQ-avainten kulkutietoja…

nämä tällaset, kun rempan aikana häipyy remppafirman ja asukkaiden kamat, haisee aina vähän siltä, onko remppafirma vinguttanu alihankkijansa vähän liian tiukille.
Yllättävän paljon lähtee työmailta tavaraa ns. oman väen matkaan.
Jonkun urakoitsijan hankintakeinoihin aina välillä kuuluu varastaa toisten työkalut ja tarvikkeet ja toiset vaan toimii silminä varkaille ja välittää tiedon ja ehkä jättää jonkun kulkutien auki.

Nätti katella valvontakameratallenteilta, miten jonku aliurakoitsijan aliurakoitsija hiipii työmaalle yön kähmässä ja vie kaiken arvokkaan irtaimen.
Kuljetusketju siitä eteenpäin on valmiiksi suunniteltu niin, että liian harvoin saadaan takaisin mitään, vaikka tekijä tunnetaan. Joskus sit on niitä urpojakin, ketkä pöllii työmaakoppien lämppärit ja laittaa aamuun mennessä toriin myyntiin omalla puhelinnumerolla.
Varmaan hienoo tulla aamulla töihin, kun omatkin työkengät on jäätyny kiinni lattiaan ja sosiaalitilan pönttö jäässä. Ja kohta joku työkaveri jo piruilee, että sulla kun on noita sähkölämppäreitä torissa myynnissä niin voisitko lainata tänne, että saatas putket sulaks.

Kaverin kerrostalon pihalta nosteltu ilmeisesti kaikki pyörät jonku pakun kyytiin, Porissa. Mukana tommonen kaverin 26" Vitus Dee.

Erityistuntomerkkinä katkennut takajarruvaijeri :face_with_raised_eyebrow:

Huudelkaapa, jos nyt sattuis tulemaan jossain netissä vastaan sellaisenaan myynnissä.