Varastettu GT Avalanche 3.0 sinkula (Vaasa)

Varastettu em. pyörä Vaasasta 23.10. n. klo 18 . Speksit: DMR sinkulakitti + ketjunkiristäjä, On-one:n kova keula, Heynesin jarrukahvat, siniset gripit, on-one:n big nose penkki ja uudet 2,5 " Schwalben Albert renkaat. Muuten orkkisosaa pl. etuvaihtaja luonnollisesti puuttuu. Pahoittelen kuvien laatua. Arvokashan tuo ei ole, mutta kuitenkin.

Imgur
Imgur
Imgur

http://farm6.staticflickr.com/5486/10459913305_7f37cf86da_b.jpg http://farm4.staticflickr.com/3686/10459904326_7083fe5753_b.jpg http://farm3.staticflickr.com/2821/10459904826_cfa4313a66_b.jpg http://farm4.staticflickr.com/3669/10460078233_2f8bbe4689_b.jpg

.

Pidän silmät auki! Toivottavasti löytyy, mistä vietiin?

Eiköhän tämä silmään pistä jos vastaan tulee. Ollaan tarkkana. Tosiaan, mistä päin vietiin ja miten oli lukittu?

Kiitoksia! Vietiin Olympialta, BJJ Vaasan eteisestä, ei siis yleinen paikka. No lukkohan oli repussa, salin lattialla, et rajusti omaa vikaa.

Pyörä spotattu Keskustan Citymarketin parkkihallin sisäänkäynnillä, ruskettuneen nuoren herrasmiehen hallussa.

Varas pääsi karkuun, mutta paikalle jäänet kaverit sanoivat varkaan nimeksi George ja käy kuulemma Keskuskoulua, jossa on ko. pyörälläkin ollut. Varas käy myös usein tapahtumapaikan läheisyydessä olevassa sirkuskauppa Mumsfilibabba Shopissa. Kaverit sanoivat että Georgella on paha tapa varatastella usein.

Ensi kerralla pitää yrittää olla nopeampi.

Taitaa George jäädä varkaudesta kiinni.

Eiköhän homma selviä viimeistään ottamalla yhteyttä kouluun.

Tai poliisiin, jos ei ole ideologisia syitä tätä estämässä.

Pyörä päässyt takaisin olohuoneeseen. Pitää vaan käsitellä et joku muu on ajanut omaa fillaria, kriisiapua tarttis. Just asennettu rapakaari on teillä tietämättömillä, ketjunkiristäjä ottanut osumaa ja takajarru paskana. Paljon on pyörä nähnyt viikon aikana. Onneks ei ollut kyseessä ku II-pyörä.

Kerro vähän tarkemmin, miten homma ratkaistiin.

Eli homma lähti ratavälityksille tiistaina kun käyttäjä Turbolihis havaitsi pyörän edellä mainitun mister G:n hallussa. Vaikka herra itse pääsi pakoon, Turbolihiksen haastateltua mukana olleita, saatiin tietoa mahdollisesta varkaasta. Tiedot yllä. Itse menin seuraavana päivänä ko. sirkuskauppaan jutteleen omistajan kanssa, joka tunsi pojan. Omistaja lupas käydä juttelees perheen äidin kanssa.

Omistajan toiminnan perusteella äiti palautti tänään fillarin. Onneks mister G ei ollut paikalla… osittain pilalla ollut fillari olisi varmasti aukaissut oman sanavaraston. Sovittiin varkaan äidin kanssa että nuhtelee pojan, huomioitavaa on ettei G olisi ollut vielä rikosoikeudellisesti vastuussa nuoren iän takia.

Okei.

Tulevana kasvatusalan ammattilaisena uskon kyllä, että kasvatuksellinen ja silmiä avaava nuhtelu ja keskustelu voi vielä pojan kelkan kääntää paremmin kuin rikosoikeudellinen näkökulma. Toivotaan, että äiti ottaa kopin. Hieno juttu että pyörä löytyi, vaikkakin vähän kärsineenä. Mutta kuitenkin.

turbolihis - 18:02, 29.10.2013 » Kaverit sanoivat että Georgella on paha tapa varatastella usein.
Joo no tästä päätellen taitaa äidillä oli aika letkeä ote kasvatukseen.

Ite kyllä maksattaisin pyörän korjaamisen kyseisellä ykällä ( Georgella ).

Rikosoikeudellinen vastuu ei aktivoidu alaikäisen ollessa kyseessä, mutta korvausvastuu käsittääkseni on olemassa.

Koivulan dynamo on oikeassa. Vanhemmat olisivat velvollisia korvaamaan, mutta yhteisen kielen puuttuminen voi hieman viedä aikaa, et työmäärä sen kautta ei maksa välttämättä vaivaa. Pitää pohtia vielä siihen asti että saan uutukaisen rapakaaren takaisin.

Olisiko haitallista yrittää iskostaa lapselle että kaikenlaisiin tekemisiin liittyy vastuu…

koko kylä kasvattaa lol pip