Vapaanavankokoista putkea?

Päivää foorumille,

Otsikon aihe on sekava… mutta onkohan kukaan bongannut mitään helpostilöydettävää putkea mistä voisi sahailla spacereita normaalin kasettinavan päälle erilaisiin singleprojekteihin.

On tullut muutama tutun fillari sinkuloitua (omista puhumattakaan), ja tuntuu että aina on vanhoista pakoista revityt prikat lopussa.

Olisiko siis joku bongannut mitään biltema-, bauhaus-, clasohlsson- tms. tuotetta mitä voisi väärinkäyttää moisessa tarkoituksessa.

Kaipa jostain sattuisi löytymään joku mukava kromattu pölynimurin varaputki tai vesijohtoliitostarvike - mitä eksoottisempi käyttötarkoitus sen parempi :stuck_out_tongue:

Jos lookilla ei ole kamalasti väliä niin sopivaan leveyteen leikattu / revitty musta ilmastointiteippi x 5+ kierrosta toimii oikein mainiosti.

Totta, eipä tullut mieleen. Tuollahan pääsee hyvin alkuun.
Pitääpä tsekkailla vielä - tyylikästähän olisi pätkiä jotain kierrätettyä kromipakoputkea tms.
(…miekat auroiksi… ja sitä rataa…)

Lappeenrannan k-raudasta saa ostaa metritavarana vaikka minkälaisia putkia.
Varmasti moni muukin vastaava liike myy rautaa samalla tapaa. Tosin se on kovin painavaa, ehkä alumiiniakin löytyisi.
rakennustarvike liikkeitä vaan tutkimaan

Itsellä oli setti hajonneita Ikeasta ostettuja sängynjalkoja (oisko ollu Sultan -mallisia), joita käytin tohon tarkotukseen. Oli justiinsa oikeen paksusta ja läpimittasta putkee. Tuli kuitenkin vissiin putket heitettyä roskiin, kun pistin kaikki vapaarattaalliset vehjekset myyntiin. Vai oisinko jolleki kaverille antanu evt…

biltsussa oli valkosta pvc viemäriputkea, josta leikkailin campyn vapaarattaalle spacereita.

Takapakkojen rattaiden välissä olevat prikat on yks hyvä ja kevyt ratkaisu (kyselet vain jostain loppuun ajattuja pakkoja ja purat ne).
Itse olen yhteen pyörään tehny spacerit Lidlin jalkapumpun alumiinisesta putkesta.