Vans Era fixie

Vans Era fixie kenkää on saapunut pieni erä kaupunkiin (12 paria). Tohvelia on saatavilla Grey marketista, lasipalatsilta. Hinta on kai kohtuu halpa sanoi myyntimies… Lisävarusteena löytyy heijastin nauhat… SICK.

Mainio juttu. Täytyy käydä tsekkaaamassa jos niitä on vielä hyllyssä. Olikos nyt niin että tuossa ei ole normimalliin verrattuna jäykempää pohjaa?

Nää ois kans tiukat:

http://www.sneakerfreaker.com/images/articles/1181724589.jpg

Kokeiltuani kenkää sanoisin että pohja on normi eraa jämäkämpi. Normaali erassa kun ei ole “väli” pohjallista laisinkaan. tuntuivat erittäin hyvältä. Lisäksi paketiin kuului satulalaukku? Joutuu ehkä itsekkin lankeamaan.

eki - 6:23, 23.9.2008 » Mainio juttu. Täytyy käydä tsekkaaamassa jos niitä on vielä hyllyssä. Olikos nyt niin että tuossa ei ole normimalliin verrattuna jäykempää pohjaa? Nää ois kans tiukat: http://www.sneakerfreaker.com/images/articles/1181724589.jpg
Tietääkö kukaan, onko näitä Robert Williamseja saatavana Suomesta mistään? Kuumottais kun värit natsais fillariin ja laukkuun! Joltain [hämärältä nettisivulta](http://www.pickyourshoes.com/vans/vans_sk8_robt_bad_oysters.htm) sais hintaan $99 mut ei taida uskaltaa...

Vans era fixien pohja on snadisti normaalia jäykempi ja aika paljon paksumpi. Perusmalliset Erat ja SlipOnit on itselläni yleensä ahkerassa ajossa, istuvat hyvin sekä mun jalkoiin että häkkeihin mutta vaativat vähän enemmän poljinpinta-alaa ettei päkiät kipeydy. Pitäis ehkä kokeilla kuiduttaa yks pari jäykemmiksi.

PickYourShoes on ainakin männävuosina toiminut hyvin.