V/M: Rapha softshell trousers 32"

Myytävänä Raphan softshell housut kokoa 32". Tällaiset:
https://www.rapha.cc/softshell-trousers
Joko nää on kutistuneet tai mä olen lihonnut, mutta nyt on turhan nakinkuoret. Mulla kokoa 183cm ja 75kg, eli olisko sopivat n. 180cm/70kg ihmiselle? Tuu sovittamaan niin tiedät, pökät Helsingissä ja liikkuu akselilla Torpparinmäki-Ullanlinna päivittäin jos tarvii. Housut on erittäin hyvässä kunnossa, katon tarkemmin jos löytyisi jotain käytönjälkeä samalla kun otan noista kuvan illalla.

Ensisijaisesti haluaisin vaihtaa nää samanlaisiin 34-tuumaisiin jos joku on päinvastaisissa ongelmissa tai sitten joihinkin Goren Countdown AS:n kaltaisiin housuihin. Tai sitten rahaan, olisko 75e näistä.

Taitaa olla ihan toiveajattelua 178cm/80kg? :smiley:

grotto - 11:15, 25.10.2013 » Taitaa olla ihan toiveajattelua 178cm/80kg? :D
Mittanauha käteen: ["Waist 81-86 cm, inside leg 86."](https://www.rapha.cc/softshell-trousers#sizing) Olen 182 / 83, ja tällä ruholla L-kokoiset jättää sopivasti varaa merinoille (lahkeensuissa ei ole resoria, joten pitkät sukat tai pappikset on viimassa tarpeen).

Oon muuten tykänny noista kylmän kelin kaupunkipyöräilyyn: pitää tuulta, lämmittää, räntäkään ei tule läpi. Tyynelle nollakelille liian lämpimät / ei hengitä ihan tarpeeksi hyvin.

grotto: mittaamalla selviää joo, mutta saattaisi olla aika piukeet :-). Mutta muodosta se on kiinni, eikä pelkästä painosta/pituudesta.

karhu tiivisti erittäin hyvin millaiset housut on kyseessä: pitää kylmän ja märän ulkona, mutta on liian kuumat jos on lämpöasteita. Mulla raja oli siinä n. +5C, sen kylmemmässä toimii hyvin, lämpimämmässä paistuu. Lenkeille noi ei ole, eli työmatkoihin, kaupunkiin ja sen sellaiseen pyöritykseen sopivat.