Underlife BC tarjoaa: Kiihdytysajot 2009

Se on taas se aika vuodesta, kun Underlife BC:n kiihdytyskisat eli 60 metriä reisihelvettiä ajetaan Velon takana olevalla kentällä.

Tervetuloa.

http://www.underlife.fi/index.php/Tapahtumat/Kiihdytysajot2009

http://www.underlife.fi/index.php/Tapahtumat/Kiihdytysajot2009?action=download&upname=kiihdytys2009_650px.jpg

Parannusehdotus foorumille:

näistä tapahtumista voisi yrittää tiedottaa hieman yli viikkoa aikaisemmin jotta muutkin kuin sisäpiiripetterit pääsisivät edes kerran paikalle ämpyilemään / kaatuilemaan / häpeämään / näkemään sitä oikeaa ajoa & fillareita.

Kiitos. ja anteeksi.

kynis - 5:14, 6.8.2009 » Parannusehdotus foorumille: näistä tapahtumista voisi yrittää tiedottaa hieman yli viikkoa aikaisemmin jotta muutkin kuin sisäpiiripetterit pääsisivät edes kerran paikalle ämpyilemään / kaatuilemaan / häpeämään / näkemään sitä oikeaa ajoa & fillareita. Kiitos. ja anteeksi.
BC Underlife on niin ug, etten alkanut esim itse tästä tiedottamaan. Tapahtumaa ei siis järjestä Yksivaihde.net.

check

Itseasiassa Underlifeläiset ovat kohta niin vanhoja, että toi underground-puoli hoitunee hautausurakoitsijoiden puolesta. Sedät on niin laiskoja/saamattomia, etteivät oikein osaa tiedottaa mistään edes kerhon sisällä. Viidessätoista vuodessa into joskus joillakin laantuu…

Teretulemast silti. Eiköhän siellä tuttujakin naamoja vilahda. Ja on aina mielenkiintoista nähdä, millä vempeleellä tänä vuonna voitto irtoaa.

Itse sinkuloin, joten siitä viime hetken mainostusinto Yksivaihteellisille.