UHO Kromo

Achtung, achtung! Ei hyppimistä ja aina kypärä päähän. http://farm7.static.flickr.com/6155/6167916341_ed8d2f6cc9_b.jpg

Koska UHOn mukana tullut etuhaarukka on rumin koskaan näkemäni esine - ikinä, uskollinen Visp luovutti teräskeulansa uudelle perheenjäsenelle. Kuvassa näkyvää barspin enableria ei tämän rungon kanssa tarvita, joten otin sen pois.

Detskuja:

Paska kuva:

Koostumus:

Runko: UH Cro Mo 54cm
Keula: Teräksinen levarikeula Visalta
Laakeri: Ultimate Hardware Big Balls
Stemi: Savage BMX 50mm
Stonga: BMX 8" nousulla, Öuryt tiätty
Kahva: Keltanen
Jarruvehkeet: Shimanon satula, levy interneteistä
Kiekot: etu H+Son Formation Face, DT, Timeless, taka H+Son Formation Face, DT, Halo, 18 & 19t
Gummit: edessä Marathon Winter 35mm, takana sama 42mm
Keskiö: Sunrace 107mm
Veivit: Sturmey Archer 44t ja bashring
Ketju: Sram PC-1
Polkusimet: NS Bikes
Sträpit: Kyttyrä
Tolppa: Uno 27.2mm
Jakkara: WTB

Bravo :smiley: Harmaa on yllättävän tyylikäs.

Mut huh, oot kyllä oikeessa tosta keulasta - oikee keulojen Quasimodo :wink:

Kyl se ihan polkupyörältä tuntui. Näyttää huomattavasti siistimmältä kunnon valossa. Lisää mustia osia (penkki, tupit, polkimet) niin näyttäis viel paremmalta.

UHO on kyl potra poika:
Runko + satulatolpan panta + ohjainlaakerin kupit = 2570g
Orkkis haarukka = 1220g

Hei mitä vit…

Oliko se vaakaputki oikeesti 575mm? UHO:n kokotaulukko vähän ihmetyttää…

Minkä pituinen poika vallengrach olet? Tuo uhon huokeus kävi houkkuttamaan. Charge M-koon kuskina ja pienempään runkoon mieltyneenä haluis mielummin ala, kun ylä kanttiin rungon, mut tossa varmaan menis meikälle toi 57cm.

Edit: Niin ja tuleeks miten overläppiä?

On pervolla tavalla mukavan näkönen. Ite ehkä vaihtasin renkaat, ei rullaa kovin hyvin oman kokemuksen perusteella noi bilsun

visaxxx - 23:50, 21.9.2011 » Minkä pituinen poika vallengrach olet? Tuo uhon huokeus kävi houkkuttamaan. Charge M-koon kuskina ja pienempään runkoon mieltyneenä haluis mielummin ala, kun ylä kanttiin rungon, mut tossa varmaan menis meikälle toi 57cm. Edit: Niin ja tuleeks miten overläppiä?
183 tai 184 vähän päivästä ja krapulasta riippuen. Jalat, selkä ja kädet on melko lailla klassisen mittaiset suhteessa toisiinsa. Jos sulla on m-koon Plugi, en näe syytä miksi tarvitsisit tuon suurimman Uhon. Näillä asetuksilla ei tule varvasylitystä ja spinaukset lähtee aika vapautuneesti isoillakin fläteillä.

Kuullostaa hyvältä. Grimson taitaa lähteä.

Onko tämä nyt se vispin trikträk-veli?

TAHTOO!

Onks toi nyt sitten ees suorempi kuin useimmat vispit?

^mun vekotin on muuten suora, mutta keula ei ihan (joskin haarukanpäitä hitsatessa on jotain rotia ollut koska rengas istuu keskellä) ja toinen takahaarukanpää on hitsattu pari astetta jiiriin, mutta onneksi navan pultit kiristämällä ongelma katoaa kuin taikaiskusta.

Muutenhan nuo putket on räitty ihan hyviin kulmiin, vaikka BB droppia* onkin aika lailla enemmän kuin uusimman muodin mukaisissa fgfs-ruoskissa, ja barspin clearancea riittää vaikka nelikutonen kanootti lipsahtais polkimella vähän edemmäksikin. Pyörittelyä tuossa rajoittaa vain ohjainlaakerin virkaa toimittava kolmen yuanin viritys.

Reilusta sloupista johtuen efektiivinen vaakaputki on pari senttii pidempi kuin aktuaalinen (omassa se on melko tarkkaan 61 cm).

  • vajaat 6 senttiä**, eli jos unelmoi <25 mm kumeista, >170 mm kammista ja flättipolkimista, niin kannattaa varautua siihen että jossain vaiheessa kolisee. 35 mm kumeilla ja 170 mm kammilla en oo vielä onnistunut raapimaan polkimilla tannerta kiperistä käännöksistä huolimatta. Toisaalta, pysyyks sellasella pyörällä edes pystyssä, jossa keskiö on yli 30 sentin korkeudella maasta?

**näemmä suunnilleen saman verran kuin esim. Vigorellissa tai Nelssonissa,

myyty

kiitos peter.