Tuubit katukäytössä?

Heip,

tuossa on aluillaan yksi pyöräprojekti, johon voisi olla mahdollista säilyttää pyörän alkuperäinen tuubikiekko etukiekoksi. Taakse tulisi sitten fiksikiekko jossain vaiheessa, kunhan projekti etenee. Mites tuollaiset tuubit toimivat ihan katu/kaupunkikäytössä, kun ei ole minkäänlaista kokemusta? Millaiset pistosuojaukset tuubirenkaissa yleensä on? jne. jne.?

tudetski - 12:24, 13.2.2009 » Millaiset pistosuojaukset tuubirenkaissa yleensä on? jne. jne.?
Huonot. Eiks ne ole tarkoitettu maantielle ja radalle missä ei soraa eikä muutakaan ole...

Contin Gatorskin-tuubeja (jotka ei oo ihan halvat IMHO) lukuunottamatta pistosuojausta ei yleensä taida olla juuri lainkaan - yllämainitusta syystä.

mutta joo, itseäkin on alkanut vähän kiinnostaa tää aihe viime aikoina, lähinnä sen takia että kaikenlaisia vitsikkäitä aero-tuubietukiekkoja pistää välillä silmään ebayssä ja muualla.

jussi - 12:31, 13.2.2009 » [Contin Gatorskin-tuubeja](http://www.probikekit.com/display.php?code=Y1345) (jotka ei oo ihan halvat IMHO) lukuunottamatta pistosuojausta ei yleensä taida olla juuri lainkaan - yllämainitusta syystä.
Joo noita gatoreita ehdin jo vilkuilla eri nettikaupoista. Onkos ne siis kutakuinkin vastaavat suojauksiltaan jne. kuin ne normaalit gatorit (joista tyypeillä kai oli ihan hyviäkin kokemuksia)? Vaikuttais ainakin, mutta mene ja tiedä.

Tufo tekee käsittääkseni varsin kestäviä tuubeja, tosin hinnat on myös varsin kestävät.

Tufo S33 Pr,o bike24.de, 23,50€. Kesti kesäsepeliä ekat kolme vuotta ilman viiltoja. Sitten aika/aurinko haurastutti kumin ja viiltoja ilmaantui. Ei kuitenkaan ole puhjennut koskaan. Paikkausnestettä saa 4€:llä.