Turussa varastettu Bianchi löytynyt!

Torstaina hävisi lukossa ollut harmaa jalkajarrullinen sinkula Bianchi. Pyörässä on käsijarrut ja muita tuntomerkkejä siniset ketjut ja leveät 35 milliset renkaat (ei lokareita). http://ekoveikka.files.wordpress.com/2010/08/takarengas.jpg Kyseessä on siis samanlainen Bianchi kuin “Bianchi kestää isältä pojalle”- keskustelussa. http://ekoveikka.files.wordpress.com/2010/08/kaatis.jpg Ilimottakkee jos joku nähny.

Täytyy pitää silmät auki, on muuten samanlainen kuin meikällä on/oli.

Niin on/oli.

Jos saa ihan mielenkiinnosta varkaiden taito/välinetasoa ja yleistä turvallisuuspolitiikkaa silmällä pitäen tiedustella tarkempaa lukitsemismetodia niin tämä olisi kysymykseni.

Kiinnostaa myös näin noobiena mitä etua on tuplatakajarrusta?

Pidetään silmät auki.

Minuakin kiinnostaisi lukitsemistapa ja paikka?

Pyörä oli lukittu etupyörästä ja rungosta pyörätelineeseen. Joku näitä halpislukkoja. Periaatteessa semmosessa lukossa pitäisi kuitenkin vähän aikaa kestää nyhjätä se auki, mutta pyörä oli viety päivänvalossa siis periaatteessa ei otolliseen aikaan. Pyörätelinekin sijaitsee kerrostalon pihalla ja vastapäisestä kerrostalosta on hyvä näkyvyys paikalle. Tuntuu, että pihalla on niin paljon vilinää että siihen uskaltaa pyörän jättää, mutta kyllä nää röyhkeimmät vie pyörän mistä vain. Ja tältä paikalta on hävinnyt monta pyörää. Sori sen tarkempaa paikkaa en ilmoita. Halukaat Sherlokkia leikkien löytävät varmasti sijainnin, kuten epäilen tässä tapauksessa rosvonkin tehneen. Sen verran paljon ihmiset netissä itsestään kertoilevat, mistä varoituksen sana teillekin rakkaat yksivaihteisen ystävät.

Takarengas oli niin sanottua on/off mallia eli jarrutti joskus ja joskus ei. Eikä käsijarrutkaan ollut säädetty kovin hyvin. Siksi pidin käsijarrut pyörässä eli turvallisuuden vuoksi ikään kuin back uppina. Lisäksi tykkään ajella kädet käsijarruilla. Siitä saa hyvän asennon.

Ja vielä lisäksi pyörästä. Se oli roskiksesta alunperin pelastettu. Siksi uskalsin pitää varkauden uhalla sitä ulkona, koska ajattelin ettei se lähtisi. Harmittaa kuitenkin sen verran, että muutama oma varastosta löytynyt osa siinä oli kiinni ja lisäksi sen korjaamiseen käytin useita työtunteja. Eli koko pyörävarkaus siis omaa syytä, mutta se ei ole se pointti tässä vaan pointti on se, että joku on sen varastanut. Kiva kuulla, että pidätte silmiänne auki. Kiitos siitä teille!

Moi,

piti ihan tätä varten tänne luoda tunnus. Epäilyttävästi kyseisen näköisen pyörän näin tänään iltapäivällä talomme pihalla Turun keskustan tuntumassa. Etukiekko oli viety ja jollen väärin nähnyt niin ei ollu lukossa.

Laitan tänään lukkoon jahka töistä pääsen illalla, toivottavasti vielä on siinä.

Txt tai soita, niin kerron paikan tarkemmin. o_ 4_o__7_o _2_neljä_3_6_7

… Eli koko pyörävarkaus siis omaa syytä.

No tuota tuota… minäpä olen tästä asiasta vähän kovastikin kyllä toista mieltä. Pyörä kun oli lukossa, niin kyllä se varas sen ihan varastamalla varasti. Kyllä se varkaus on sen VARKAAN vika. Ja aivan kokonaan.

Jätän nyt kirjoittamatta, mikä se olisi se sopiva lääke tähän, kun heikkohermoiset vetäisisivät pussillisen herneitä nenäänsä ja liki tukehtuisivat niihin. - Rauhaa Teille.

Mutta asiat ovat menneet minusta jo aika lujasti helvettiin, kun varkauden ja pahanteon uhrille voidaan jotenkin uskotella, että varkauden kohteeksi joutuminen on yhtään mitenkään hänen “oma vikansa”. Voi helevetin helevetti.

Maailma on juuri semmoinen paikka, minkälaiseksi me sen itse teemme. Kaikki idootit jotka paapovat väärintekijöitä, ovat oikeastaan heidän puolellaan ja lähettävät vain viestiä siitä, että ko. toiminta on hyväksyttävää.

Tuure

-.-

Juu, ja pyörävarkauskin on vaan näpistys tai luvatomn käyttöönotto :frowning:

Pistin jh tekstarin.

Pyörä löytynyt. JII HAA eli j h. Kiitti sulle paljon. Pientä damagea ja eturengas (joka oli arvokkaampi kuin koko pyörä) hävisi, mutta sain pyöräni takaisin. Ilmoittelu yksivaihteessa toimii :slight_smile:

Erinomaista toimintaa nimimerkiltä JH.

Hienoa, että pyörä löysi takaisin omistajallensa!

Pistää miettimään, että olis itsekin voinut vuosi sitten ilmoitella tänne oman 38 v vanhan Peugeotin maantiepyörän häviämisestä… Alkaa olemaan vähän myöhästä :smiley:

jh - 11:40, 26.8.2010 » Hienoa, että pyörä löysi takaisin omistajallensa! Pistää miettimään, että olis itsekin voinut vuosi sitten ilmoitella tänne oman 38 v vanhan Peugeotin maantiepyörän häviämisestä... Alkaa olemaan vähän myöhästä :D
Ei välttämättä ole myöhäistä, täällä on aika paljon porukkaa jotka ovat seuranneet tuon ikäisten ja vähän muunkin ikäisten pösöjen liikehdintää markkinoilla. Laita kuvaa ja toivotaan parasta.

Hienoa että pyörä löytyi, vaikkakin eturengasta kevyempänä.

Tästä tuli hyvä mieli.

Jes, kerrankin näin päin.