Tunturi Retki Super

Tällainen tuli keskiviikkona ajokuntoon.

Vanhasta Tunturin raadosta kasattu yksivaihteinen. Muut osat dyykattuja paitsi ohjaustanko, jarrukahvat ja jarrut ovat käytettyjä, ja satula (joku 15 euron Bike attitude), kumit (Schwalbe Maraton Plus), polkimet (mitkä lie halvimmat metalliset paikallisesta), ketju ja vapaaratas (NOS Cyclo, oli hankala löytää ranskalaisten kierteiden takia) uutena ostettuja. Maali on tietysti myös uutta, jos oikein hauskaksi heittäydytään.

Pitäisi vielä uusia ketjuratas ja asentaa lokarit. Sitten olisi kai vuorossa rahan säästäminen fiksikiekkoon, niin pääsisi sitäkin riemua kokeilemaan.

Kato, vanha Retki Super. Siistii. Oma eka konversio oli kans samanlainen, mutta nyt siitä on jäljellä enää shimpan 600 kammet (jotka varmaan kandee säästää, jos Tuntsasta joskus aika jättää).

Tunturi on saanut vähän uutta palikkaa sitten viime kuvan. Tilavaan runkoon mahtuu hyvin paksut renkaat ja pitkät lokarit, joten olen speksaillut tästä talvipyörää itselleni.

Uudet palikat:
Jarrut: Tektro R556, vanhanaikainen pulttikiinnitys
Kiekot: kehät Mavic A119, pinnat DT, etunapa NOS Atom Maillard, takanapa On-one fix/fix, Surlyn 18t ratas käytössä ja 2007-Pistan 16t ratas toisella puolella. Ekat kasaamani kiekot.
Jarrukahvat: siistit “aero-malliset” kaatopaikalta, huput teipattu ruokottoman hajun takia
Lokarit Biltemasta
Fikkarinpidike Led Lenseriä varten, näkyy kuvassa tosi huonosti dropin ja kahvan välissä.

Toi satulaputken yläosa näyttäisi muuten olevan sellainen paikka, jonne OGOL-tarra hakeutuu ihan vaistomaisesti. Huomasin jälkikäteen, että tosi moni muukin tykkää että tarra kuuluu nimenomaan siihen.

En saa itse enää vaihdettua langan nimeä, joten voisiko joku ystävällinen mode vaihtaa sen vaikka Tunturi Retki Superiksi?

happo-orgiat - 20:55, 22.10.2009 » Jarrukahvat: siistit "aero-malliset" kaatopaikalta, huput teipattu ruokottoman hajun takia
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:gKTXx3gS4-vNmM:http://www.designofsignage.com/application/symbol/hands/image/600x600/hand-thumbs-up-2.jpg

Kyllähän toi on komia, täytyypä laittaa omaan prokkikseen vauhtia.

Talvikokoonpanossa “kotistudiossa”.

http://velospace.org/files/tunturi2.jpg
http://velospace.org/files/tunturi1.jpg