Tunturi Marcella -polokupyärä

Tänään kauppakamarilla on upeasti väritetty, suomalaisen laatutyön taidonnäyte! Pyörässä on kaksi vannetta, tanko ja kaikki muut herkut, joita kyseisen aikakauden laitteesta voi kuvitella löytyvän!

Tällä hetkellä sukkulassa ei ole kiinni vaihtajia, rimputikelloa, eikä vaihtajia. Kaikki nämä saat mukaan noutohetkellä näin halutessasi.

Satula on San Marco, jarrut Weinnmannia, loput osat muuten vain huippuja.

Hintapyyntö on vaivaiset 96087 Etelä-Korean valuuttaa tai 55 eurooppalaista yksikköä.

Tunturi asuu tällä hetkellä helsinkiläisen yksityisasunnon keittiössä.
Myydään allergian takia.

http://diipadaapa.eu/tuna.jpg

heitin privalla!

Olen myäs kiinnostunut jos ei LRM otakkaan.

Jees, mä kaivan LRM:lle ja miksei muillekin halukkaille mittoja tänään. Mulla ei ollut näköjään himassa erityisen tarkkoja mittavälineitä, mutta pystyputki on about viinipullo + 2x0,33l tölkkiä ja vaakaputkella mittaa pari senttiä lisää, noin äkkiä mitattuna.

vehvis - 6:49, 28.10.2009 » pystyputki on about viinipullo + 2x0,33l tölkkiä ja vaakaputkella mittaa pari senttiä lisää, noin äkkiä mitattuna.
Mä en juo viinaa. Paljon toi on tupakkiaskeissa?

Voin mitata illalla. Onko merkillä väliä?

vehvis - 6:55, 28.10.2009 » pystyputki on about viinipullo + 2x0,33l tölkkiä ja vaakaputkella mittaa pari senttiä lisää, noin äkkiä mitattuna.
että viinalla täällä mitataan, noh mitta kuin mitta, mutta hieman tarkempi olisi hyvä saada. Viinapullojakin on erikokoisia, oliko kyseessä 0,5cl, 0,75cl, 1L ja onhan noita vaikka minkäkokoisia..yritä nyt löyttää mitta tai jokin vähän sinne päin oleva tavara/asia.

A4-kokoinen paperi on 29,7 mm korkea ja 210 mm leveä.
A3-kokoinen puolestaan 420 mm korkea ja 29,7 mm leveä.

Älä vahingossakaan käytä mittaa.

onhan niitä vakiintuneitakin mittoja: vaaksa, kyynärä, jalka, tuuma… Ja etenkin jos sattuu olemaan saman kokoinen Sen Aikaisen Hallitsijan kanssa, jolta nuo mitat on otettu ja vakioitu, saa mittaustuloksesta täysin eksaktin :wink:

Pullo oli 0,75l, mutta älkää hätäilkö. Etsin tänään kaupasta mittanauhan tarkempia tutkimuksia varten.

Vaakaputkella on mittaa 58cm ja pystyputkella 55cm. +/- 1cm tarkkuudella.

Marlon, runko vapaana. Liian iso itselleni! (kuvassa näytti pienemmältä).

Jaha, Marlonkin peru hommat. Eli nyt ois jollekin hyvä pyörä oottamassa, viidellä kympillä saa!

Nonni, nyt meni huuto.netin puolelle, ostakaa sieltä. Yksivaihde.netin käyttäjille erikoistarjouksena 27e + koppa olutta.

vehvis - 18:43, 3.11.2009 » Nonni, nyt meni huuto.netin puolelle, ostakaa sieltä. Yksivaihde.netin käyttäjille erikoistarjouksena 27e + koppa olutta. http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=119266073
Voisi kiinnostaakin, jos pyörän mukana tulee 27 egeä ja kori kaljaa. Kunhan ostohinta ei nouse kovin korkealle. ;)

Kova poika tinkimään. :slight_smile:

^Olit muotoillut erikoishinnan niin houkuttelevasti, että näin jo mielessäni, kuinka pyörä louvutetaan sen ostaneelle foorumilaisella kylkiäisinä kori keppanaa ja riihikuivaa :stuck_out_tongue: (stemmi, lokasuojat ja kammet itseasiassa kiinnostaisivat, jos päädyt myymään osissa)

Tarjouksia kehiin vaan niin eiköhän tosta saa vaikka pinnoja yksitellen. :slight_smile:

Nyt jätkät oikeesti, ostakaa pois. 45e!