Tuntematon runkosetti

Löytyi sopiva diili tälläsestä vermeestä, ja hain sitten pois. Nyt kaipaisinkin jeesiä tuon rungon tunnistamiseen. Mahdollisesti tullut tehtaalta mustalla maalilla koristettuna, eikä bare alumiinisena. Näyttäis olevan käsin hitsailtu… Ihan hauska ajettava, ja perus nätti runko. Kovasti kiinnostelis löytää valmistaja.

fixie inc.

Muuten tuo onkin aika saman näkönen, mutta tästä meikäläisen rungosta uupuu juomapullotelineen pulttien paikat. Ainakaan googlen kuvahausta en löytänyt samanlaista runkoa fixie inc. hakusanalla.

krisutrack

voisin varmaan jatkaa tätä listaa pitempäänki. näyttää geneeriseltä kiinanrungolta, joita on kaupattu milloin milläkin merkillä.

https://webimg.secondhandapp.com/1.1/5761862bf33f0b2d66e79680

Ei tässäkää oo pullotelineen paikkaa

Mielenkiinnosta, koska mitään hitsaamisesta en ymmärrä:
Mistä näkee tällaisesta että on käsin hitsattu?

No kappas. Tuollainen se varmaankin sitten on. Laittelin haarukan vähän isommalla offsetillä, ja tästähän tuli ihan yllättävän hauska runko ajella.

Oli niin passeli diili että ostin tän edes näkemättä, ja aikaisempi omistaja sanoi rungon olevan orbea. lol

En voi olla miettimättä pyörävarkauksien kulta-aikana että onko tässä myös runkonumero/kuitti tallessa?

Eipä sitä mistään varmaksi näe. Usein vaan robolla tulee symmetrinen tasahitsi. Välillä näkee menevän jopa kouruhitsin puolelle. Tässä rungossa taasen on suurimmalta osin kupuhitsiä aika jyrkällä liittymisellä ja jonkin verran kateettipoikkeamaa, jotka viittaisi inhimillisiin “virheisiin”, mutta kyseessä taitaakin olla vaan kiinalaisen hieman huonosti säätämä robo.

1 Like

Runkonumero on tallessa, mutta kuittia ei ymmärrettävästi ole, koska tuossa ei muuta enää alkuperäisestä pyörästä ole kuin keskiölaakeri, runko ja haarukka.

1 Like

FSA Gossamer kammet ovat yllättävän kepeät ja nuo Feltin pyörät/kiekot (tai ainakin vanteet) sellaiset, joilla ajetaan radalla mm. SM-tasolla.

Lähinnä nuo palikat tuossa juuri kiinnostikin. Tosin tuosta etukiekosta ei ainakaan google hirveitä tietoja jaellut, ihan fiksulle sekin vaikuttaa kyllä. Ja onhan tossa kuitutolppa. Lol