Tunnistusapua ja hinta-arviota? Colnago

Moro,
Ostin muistaakseni 2011 saksan ebaysta tämän colnagon. Muutaman vuoden ajelin ja sitten jäi kellariin. Muistaakseni myytiin jonain anniversary mallina. Takakäsijarru pitäisi löytyä jostain.

Koska istuu tyhjänpanttina kellarissa ajattelin kysellä olisiko jollain hajua hinnasta jolla kannattaisi myydä pois?

Kiitos avusta!

Colnago Super Singlespeed, tais olla vuonna 2009 kun tuli markkinoille. Hintaa en lähde arvailemaan, uutena oli ehkä hieman hintava muihin vastaaviin verrattuna.

2 Likes

250e ota tai jätä

Yllättävän vähän just kyseisestä pelistä löytyy myynti-ilmoja suomen puolelta.

Laittaisin satasen tai kaks Iiron summaan lisää ja kattoisin alkaako puhelin pirisemään.

2 Likes

Vähän hankala kohde on. Tää nähtiin selkeänä “peak fixie”-vuosien rahastusyrityksenä jo ekasta lehdistötiedotteesta ja vaikka runko onkin selkeästi laadukkaampi vehje kuin aikalaisensa, niin muutamat low-end osat ja fixed gear gallerystä kopioitu muotokieli veti tän samaan ryhmään kaiken maailman Charge Plugien kanssa ja siinä kategoriassa £1400 OVH ei juurikaan kilpaillut. Ainakaan sun pyörässä ei oo sitä kauheeta droppitankoa, joten se on plussaa. Valitettavasti tästä ei tullut klassikkoa, joten oppirahoja joudut makselemaan. Ehkä 600€ lähtö ja katot tarjoaako joku jotain, jos pumppaat renkaat ja otat pyörälle oikeutta tekevät valokuvat palstalla olevien ohjeiden avulla. :slight_smile: Siitä sitten hintaa alespäin aina, kun ostajan odottelu alkaa tylsistyttää.

Ja vaihda hyvä ihminen tuo jarru oikealle puolelle. Kaiken maailman iirot luulee vielä, että oot joku prätkähemmo, joka ei tiedä pyöristä mitään ja yrittää kusettaa sulta sukat jalasta.

4 Likes