Treeniluola ! -Hän Cave Aka Hän_luola-

Elikkä näyttäkää missä reenaatte jos himasta löytyy jotain härveleitä millä jumppaatte ja hikoilette jne…

naiset saa myös laittaa kuvia

Hän_luola

Esimerkkiä näyttäen näin muka malli_kansalaisena

http://s23.postimg.org/7eh6kj3yz/WP_000592.jpg

Tässä ammutaan dunkkuja kauntteris.

^
BEST!
e: osta toinen näyttö nii vielä parempi !

^^ mulla on sama muumimuki

itellä melkeen samalla lailla runko pelinurkkauksen vieressä.

eli ? kaikki käy salilla tietämättä sitä että subaut sali maksu kuukauteen maksaa 50 € se tekee 600 € vuoteen, tolla 600 € voisitte ostaa penkin ja indoor trainerin vuoteen ?!?! haloo ?! minä en käytä lausetta " Mitä järkee " ( vain tämän kerran ) koska talous heikkenee näin on sanonut ministerin herrat.
E: vai olenko väärässä

Kemetillä on MIES_luolassa kyllä aika NAIS_painot penatangossa, teemaan sopivaa sanastoa käyttääkseni.

Välineiden kustannus on yksi asia, mutta niiden viemä tila on toinen asia ja se ei ole ilmaista. Sit johonki pikkuhuoneeseen pari juttua ei vielä ihan älyttömän monipuoliseen treenaamiseen riitä.

en penkkais tommosella penkillä vaikka joku painais ladatulla aseella ohimoon ja käskis.

tukehtuminen kun toi penkki romahtaa ja tanko kaulalle - priceless.

yks puolituttu rupes tekemään kotiin kunnon punttisalia. jossain 5000€ paikkeilla eli ennenkuin kaikki perusvehkeet oli kasassa totesi että hitot ne kamat kotiin mahdu ja annetaan olla. plus maastaveto kuningasliike kerrostalossa kyllä :wink:

OK itse painelen 5 kg penkistä ja kun kunnolla treenaa niin 34 kg enempää painoja ei oo eikä mitään hätää.

Tulin kertomaan että oikeesti tykkäilen Kemetissä heränneestä tasa-arvon hengestä sekä siitä ettei se valehtele hirmupainoja vaan treenaa sillä mitä on.

Hyvä luola, ja omasta otan kuvan kunhan kerkiän.

naic naic ! kuvassa on 24 kg jaloille ja rintaan tangossa 2,5 kg ja sit noi ihmeen oudot jutut niin niissä on myös 2,5 kg. löytyy vielä 4 kg käsipainot joilla teen sitä onko se “wings” mä en tiedä ? mikä lie.

E: 1 meni sekasin muistin väärin.
E: 2,5 kg

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/t31.0-8/11893762_10153116853616149_434542159688715516_o.jpg

Kemet - 20:07, 2.12.2015 » OK itse painelen 5 kg penkistä ja kun kunnolla treenaa niin 34 kg enempää painoja ei oo eikä mitään hätää.
pääsisit halvemmalla kun myyt ton ja ostat leuanvetotangon tilalle. sit punnertelet ja vedät leukoja eri leveyksillä ja pääset vähintään samaan lopputulokseen.
Kemet - 19:58, 2.12.2015 » eli ? kaikki käy salilla tietämättä sitä että subaut sali maksu kuukauteen maksaa 50 € se tekee 600 € vuoteen, tolla 600 € voisitte ostaa penkin ja indoor trainerin vuoteen ?!?! haloo ?! minä en käytä lausetta " Mitä järkee " ( vain tämän kerran ) koska talous heikkenee näin on sanonut ministerin herrat. E: vai olenko väärässä
kiitos kaikki kerrostaloissa painoilla treenaavat vitun häviäjät. erityisterveisiä yläkertaan. hankin just isommat genelecit ihan sua varten ja vitamix joulupukin lahjalistalla.

yst. terv. aamuyön smoothiemies

Miks Kemetti sä oot noin vihamielinen koko ajan? Siitä ettei kahessa tunnissa tuu ku pari vastausta ei voi tehä tuollaisia päätelmiä. Ehkä porukkaa ei vaan kiinnosta tai sitte bussista postatessa ei oikeen voi ottaa kuvaa olohuoneen nurkasta…

Rauhoitu vähän ja korjaa toi seksismi tosta otsikosta tai lukotan tän.

asb - 22:47, 2.12.2015 » Miks Kemetti sä oot noin vihamielinen koko ajan?
http://api.ning.com/files/rYXJV*jyRSnuuwApfd1B9LkZalGC53*UwnpC11i3-R1Nb4pqjxFuOdmsXannAlkYSpXcEuZ5nUFOLTOf9ssfFgmVIHVtqEqw/saywhat1.jpg

Hän-cave on hyvä termi.

Olikos tää nysimumin keksimä?

Mulla on ainaki mäncave. Eikä mikään häncave. Siellä ei ämmät pyöri paitsi jos ne tulee siivoon tai oleen sexikkäitä. Siellä ei myöskään nostella viiden kilon painoja tai homoilla muutenkaan. Siellä miehet on miehiä ja naisia vaan tissikalentereissa seinillä vittu.

se o just näim

Näim vittu om. Voi vittu joku varmaan vittu virkkaaki jossain omassa mestassaan joka on joku homocave.