Touring-leiri 11.-12.6. #yvleiri

Kössin kans tästä touring-topikissa chattailtiin, mut laitetaas homma alulle. Itselle sopis tuo ensi viikon viikonloppu ja sit onkin jo planit varsin selvät elokuun puoleenväliin asti. Eli homma lähti siitä, et ajettais päivämatkat Turusta ja Helsingistä samaan paikkaan ja tehtäis leiri ja sit aamulla takas. Mitä mieltä? Ketä messissä? Mihin mennään?

Itse katselin, et esim Fiskari vois olla passeli lokaatio tai sit vähän pohjoisemmaksi tuonne Someron suunnalle. Tai sit ois liesjärven kansallispuisto, jossa ois sit varmasti paremmin leiri-infraa ja jos esim Tampereeltakin joku tulis, niin ei ois niin poispäin.

#leirivibat #yvleiri

Rautanen idea.

Tuleehan joku fiksillä?

Ehdotan Forssaa.

Uuu, kyllä, sopii omaan kalenteriin ja kiinnostaa

Tsekkailin tuota Liesjärveä vähän lisää. Sanoisin, et sinne mennään, mut ei mitään savusaunaa aleta bookkailemaan. Vessa- ja halkohuolto riittäköön.

Liesjärven mestat on kivoja. On tullut siellä retkeiltyä aika useasti.

Ainut viikonloppu kesä-heinäkuussa kun mulla on ns peruuttamaton meno. :frowning:

Kakkoscamppia sit joku toinen vkoloppu myös.

no höh.

Kiinnostais kyl, mut koska duuni “virkistyspäivä” just perjantaina ni epäilyttää launtain kunto. Millasella tahdilla tonne ajettas ja mihin aikaan olis lähtöö?

Leirihommat = <3

tnts - 9:24, 30.5.2016 » no höh.

Nojuu. Kiinnostelee kyllä

k-0ne - 10:24, 30.5.2016 » Kiinnostais kyl, mut koska duuni "virkistyspäivä" just perjantaina ni epäilyttää launtain kunto. Millasella tahdilla tonne ajettas ja mihin aikaan olis lähtöö? Leirihommat = <3
ajattelin tän niin, et itse tapahtuma tapahtuu tuolla ja reittien, ajoseuran ja aikojen suhteen kaikki voi speksailla itte. mut taatusti ryhmittymiä aka junia tulisi syntymään. eli ei muuta kuin krapulajunaa järkkäämään!

onko tuon paikan suhteeen ehdotuksia vai lukitaanko liesjärvi? Tarkemman lokaation voi päättää sit lähempänä tai vasta paikan päällä.

Täällähän on hyviä juonia. Kiinnosta! Melkuttimetkin on tossa lähistöllä jos haluaa koukata sitä kautta.

itselläni on suunnitelma lähteä matkaan jo perjantaina ja olla eka yö esim Nuuksiossa ja jatkaa siitä lauantaina kohti Liesjärveä. pitää reittiä speksailla siitä sit pikkuteitä suosivana.

Perjantailähtöä mietin myös. Maximum camping!

Camp it to the max!

Jaha uskaltaiskohan tämmönen nuorison jäsen tämmösiin hommiin. Kiinnostelee, pitää kattoa miten työt antaa periksi.

TTU firman kesäreissusta kotiutuminen just lähtöpäivänä ja kun vanhat merkit pitää paikkansa toipuminen kestää seuraavalle viikolle. Miks kaikki kiva on aina päällekkäistä. :frowning:

matalan kynnyksen kimppaleireilyä varmaan saa järjestettyä ihan huutelemalla palstalla kuten tässäkin

näyttäis useampikin kala tarttuvan koukkuun eli oletettavasti ns. menohaluja löytynee myöhemminkin.

#jokavitunviikonloppumetsässäkesä2016

Jos tänne pääsy estyy, kuten itselläni, ei hätää. Touring camp II pidetään samoissa Someron pöpeliköissä myös viikkoa myöhemmin eli 18-19.06.

Yleinen Touringseuranhakukeskustelu