( Tosi ) miesten Tunturi Urban

Taas fillareita lähemmäksi kahtakymmentä. Ei pitäisi ottaa enempää projekteja, mutta joku tässä iski heti. Olisiko se tuo väri. On se.

Tangen ohennettua putkea. Ofmegaa aerotolpasta lähtien. Tuubikiekot on aika huonossa hapessa. Ketjun laitoin liuottimeen. Pullotelineen ja muovisen takalokasuojan irroitin.

Mitähän tälle keksisi ?

Sinkulointi kävi mielessä ja jotkut toiset kiekot. Vaihdeosat tosin tallella ja ihan laadukkailta vaikuttaisivat. Ei vaan oikein jaksa noita vipuvaihtajia tai vaihteita yleensäkkään perusfillareissa. Väri on jotakin niin kauheaa, että sen voisi säilyttää jälkipolville ihmeteltäväksi.

Kuva: http://aijaa.com/v.php?i=000338189584.jpg

http://aijaa.com/v.php?i=000338189584.jpg

Mulla on samanlainen jarruttomana jokapäiväisessä ajossa!! Alkuperäisestä kokoonpanosta on jäljellä vain Ofmegan kammet ja ohjainlaakeri. Herättää sopivasti hilpeyttä kadulla.

Väri on IHQ (ja kuva on photo)! Mutta minä luulin että noi oli Columbus Cromoria (ja eikö tossa ole haarukassa columbus-tarra?). Ehkä tämä on vuosimallista kiinni?

Mun runko on ainakin Cromoria. Eikä mulla kyllä ollut aero tolppaakaan.

Kyselin joskus tunrilta näistä ja sain vastaukseksi, että tätä miesten mallia on tehty vain pieni erä vuonna 1989. Naisten mallia on kuulemma tehty kolme vuotta.

Tämän näköinen suurinpiirtein. Ohjaamo on tällä hetkellä Cinelli valkoisilla teipeillä. Pitänyt AMA lankakin joskus tehdä, mutta jäänyt väliin.

Putket cromoria, dropoutit tangen. Mullakin on samanlainen.

Santero - 2:39, 15.6.2011 » Kuva: http://aijaa.com/v.php?i=000338189584.jpg http://aijaa.com/v.php?i=000338189584.jpg
mitämitä ihmettä, mites toi fillari on sekaantunut rumpusettiin. Hieno setti muuten onkin!

Joo meni putket sekaisin. Columbus Cromor on haarukassa ja varmaan samanlainen tarra kuluneena rungossa.

Kun näin tuon hirvityksen, tuli bronton avatar fläsärinä mieleen. Naisten malleja olen nähnyt monia, mutta tää ole eka miesten.

Voin kuvitella sen ostotilanteen pyöräkaupassa vuonna 1989. On lähdetty saleteissa takatukka hulmuten purkkarit jalassa ilman sukkia kiiltävä tuntska alla.

Oli yö kun tuota kuvasin ja kännykällä tuo on otettu, niin ei ulos voinut mennä. Saunassa, olohuoneessa, pyöräkellarissa ja keittiössä oli jo filo tai kaksi niin noiden Rolandien viereen tuo mahtui. Eka kuva niistä, mitä olen julkaissut. Vähän piilotellut noita kolmion muotoisia PD-21 pädejä 80-luvulta. Rekvisiitaksi NOS Ambervisionit, Falcon tupla ja Hasselhoffin Very Best Of. Näkyy myös 11e kylmäspray polkimien irroitusta varten. Halvemmalla pääsisi, kun asentaessa polkimia laittaisi sitä vaseliinia .

Mullon tommonen samanlainen Carlsbron pikku bassokombo trenarilla varavahvistimen varalla.

Just throw away those expensive goggles. Ambervision. One size fits all.

Ekan mainoksen mitä muistan kun tv-shop alkoi näkyä. Ostin 10 lasit markan / kpl joskus vuosituhannen vaihteessa Jyväskylän Minimanista. Tyyppivikana sankojen liitos niin jonkun parin vielä joutui hakemaan ennen kuin ne loppui. On oikeasti erikoisen hyvät linssit noissa. Mainos muutenkin 100% trü . Hintakin noussut Ebayssä. Vähän aiheen vierestä mutta oli pakko.