-

Moderaattorit lienevät pelaamassa pooloa mutta mikäs olikaan - taas kerran - tämän foorumin nimi?

aloin jo kommentoimaan, mut ei oikein jaksa enää ja sit tulikin db-error. tuntuu et jengi vittuilee näillä vaihdevipumyynneillään. eikö muuta paikkaa ole näiden luukuttamiselle?

ja sama pätee viesteihin, joiden sisältö on pelkkä “PM”, vaikka niistäkin on sovittu luovuttavan.

Puntaroin kyllä kovasti retrokilpurit foorumia minne rekkailin, mutta tuli sellainen olo että ei näissä kovin paljon vintagea ole. On kuitenkin tosiasia että monella meistä on täällä lenkkifillarit erikseen, ja saman porukan tavoittaminen ei onnistu vaikka huuto.net:in tai vastaavan palvelun puolelta. Ennemminkin olisin kiittämässä erittäin hyvästä foorumista kuin vittuilemassa/luukuttamassa näillä kellekkään :slight_smile: jussi:n kanssa ollaan taidettu aiemminkin vääntää kättä, nyt ei sentään ole “romua” myynnissä vai? :wink: Mulle tärkeintä on saada hyvä kampe kiertoon muillekkin kuin fillarilehden tilaajille. Tämän enemmän mulla ei uudempaa vaihdeosaa olekaan nurkissa enää, joten loput, vanhemmat osaset laitan luonnollisesti retrokipurit foorumin puolelle myyntiin.

tnts - 21:00, 6.6.2011 » tuntuu et jengi vittuilee näillä vaihdevipumyynneillään. eikö muuta paikkaa ole näiden luukuttamiselle?
Näin.

Kyseiselle tavaralle on kuitenkin olemassa nimenomaan sille tarkoitettu ilmainen myyntipaikka:

Kiitos jussi vinkistä, tulevaisuudessa jatkan sillä puolella tarpeen mukaan!

Kysehän on nyt vaan siitä, että kun on päätetty että vaihdeosien kaupittelu on täällä päättynyt niin se koskee kaikkia, ja aivan sama onko ne palikat helmiäisgamagooloa vai positron-silppua vai mitä.

Toivottavasti saa kuitenkin myydä esim. kampia tuplarattailla(joista voi väsätä kuitenkin singlet)… Täällä on pyörien rakentajia varmaan eniten, joten myöskään ei ole varmaan ihan kauheaa jos joku myy vaihteellista pyörää/projektia josta voi rakentaa sinkulan/fiksin mielensä mukaan?