Töölön Pyörä

Töölössä vuodesta 1982, nyt myös yksivaihdenetissä!


Linnankoskenkatu 2:ssa sijaitsevaa Töölön Pyörää pyörittää nykyään meidän seitsenhenkinen osuuskunta. Reilun vuoden verran ollaan nyt tätä projektia työstetty ja asiat alkaa pikkuhiljaa rullata. Nyt on sitten aikaa esittäytyä täälläkin =)

Pääpaino meillä on huollossa, ja otammekin iloisesti vastaan kaikenlaiset pyörät. Myös erikoisemmat operaatiot onnistuu, esimerkkeinä näistä vaikka rungon feissaus ja kierteiden rotsaus, kovia kokeneiden vanhojen runkojen suoristukset, dynamovalojärjestelmien asennukset, kiekkojen kasaukset jne. Autamme mieluusti myös pyörien rakenteluprojekteissa osien, vinkkien tai avun muodossa.

Palstalta tuttujakin henkilöitä on mukana joten yksivaihdespesifiä kamaa löytyy vähintäänkin perustarpeisiin.

Perusosien ja -tarvikkeiden lisäksi erikoisempaa kamaa kertyy hyllyyn tasaista tahtia, mutta vaikka ollaankin nuoria ja dynaamisia niin ei olla ihan internetajan tasalla ja uudet nettisivut tuotelistauksineen on vielä nurkan takana.

Tuotemerkeistä edustettuna esimerkiksi Surly, Schwalbe, Nitto, Kryptonite, Panaracer, Tubus, Ortlieb, Ostrich, Kool Stop, Fibrax, KMC, Shutter-Precision, Moon, Juin Tech, Park Tool, Tip-Top

Erikoisratkaisuihin löytyy paljon osia kuten erilaisia tankoja, tangonpäävaihtajia, droppitankoon sopivia jarrukahvoja v-jarrulle, ranskiskeskiöön kuppeja, kokoelma vanteita: 559-584-622, dynamonapoja, vaijeriohjureita… Tykätään kaikesta tollasesta =) Uusien ja käytettyjen osien lisäksi myös historiallisen Töölön Pyörän aarteita löytyy laatikoista runsaasti, eli esim vanhojen kappavaihteiden osia.

Jos tulee kysyttävää niin vastaamme mieluusti!

Lämpimästi tervetuloa käymään!

Töölön Pyörä

Linnankoskenkatu 2

00250 Hki

info@toolonpyora.fi

puh. 044-7909090

Konsta - 14:15, 20.1.2017 » Oon jo pitkään halunnu kovasti käydä Töölön pyörässä mutta en koskaan pääse sinne!
Nyt kyllä täytyy korjata asia!

töölön pyörä: jatkoon.

osuuskuntatoiminta: jatkoon.

AAH tämmönen LBS, kelpaa!

ihana valikoima erikoiskamaa kuten nittoa ja hyviä renkaita, pari kovaa kompliittia myös all cityltä ja surlyltä

rento meininki ja mukavat myyjät

Olen asioinut sekä vanhassa että uudessa.

Muutoksen suunta: Erittäin positiivinen

töölössä kovimmat kivijalat

Mega salut tälle.

Onnistuisko teillä teräshaarukan suoristus?

Aivam hyvä mesta kovin indeskriptiivisestä nimestä huolimatta. Mikä kyllä on aivan hyvä nimi, jos tarkastellaan liikettä myös jonkinlaisen jatkumofiilistelyn lähteenä.

Uomo - 22:47, 3.2.2017 » Onnistuisko teillä teräshaarukan suoristus?
Olen itse tästä saanut ristiriitaisen signaalin, mutta ehkä käytännöt ovat muuttuneet kun johdannossakin viitataan tähän mahdollisuuden. Kysyisin samaa.

Tai oks teil nineriforkkilaista tarjolla?

Uomo - 22:47, 3.2.2017 » Onnistuisko teillä teräshaarukan suoristus?
Haarukanpäitä pystytään suoristamaan/kohdistamaan, mutta taipuneiden haarukan putkien suoristus ei nykyisillä työkaluilla tarkasti onnistu. Ehkä tulevaisuudessa.
Tai oks teil nineriforkkilaista tarjolla?
Hyllystä ei taida suoraan suoraan löytyä 29er keulaa, mutta tilaamalla kyllä saadaan. Tule vaikka käymään tai soita niin voidaan katsella tarkempia speksejä =)
tutam - 22:45, 3.2.2017 » Mega salut tälle.
tutam - 22:45, 3.2.2017 » Mega salut tälle.

Tervetuloa juhlimaan Töölön pyörän 2 v. syntymäpäiviä lauantaina! Tarjolla munkkia, kahvia ja hauskaa tunnelmaa. Welcome to Töölön pyörä 2 year anniversary celebration on Saturday, coffee and munck on the house!

Olemme auki 12-16! We’re open 12-16

http://i9.aijaa.com/m/00244/14478053.jpg

2v? mielestäni oon asioinut täällä joskus 2009 ensimmäisen kerran mutta voi olla eri töölön pyörä linnakoskenkatu 2:ssa

ainii tosiaan jotenki ajatellaan tätä niin omana juttuna että välillä unohtuu kauppamme kaunis historia. Tosiaan 1982 jonkinlainen esiaste on perustettu

siis osuuskunta osuuspyörän pyörittämän töölön pyörän synttärit =)

Kiitti vastauksesta ja anteeks etten esim. tajunnut rullata ekana postaukseen :smiley:

Piti hetken tihrustaa päivämääristä että onks tää joku vanha jutska ku tommosta vappukuvastoa.

Kehutaan nyt täälläkin tätä kauppaa. Kävin tällä viikolla vasta ekaa kertaa kun ei oikein osu omalle reitille normaalisti. Helkkarin hyvä valikoima ja mukavaa asiakaspalvelua - käyn ehdottomasti toistekin!