Teivon Velodrom

Varmaan harva tietää edes Tampereella, että Teivosta löytyy velodrom. Kävin viikonloppuna sielä ja otin pari kuvaa. Ovaali on tosi pahassa kunnossa. Löysin netistä tiedotteen jossa kerrottiin, että Ylöjärven kunta on päättänyt purkaa velodromin kesän aikana.

http://www.herem.net/velo2.jpg
http://www.herem.net/velo3.jpg

Juuh, aika “mielenkiintoiset” olosuhteet oli ensikertalaiselle pyörähdellä. Kaarteeseen ajamista enemmän tais jännnittää kestääkö rata alla vai uppooko etukiekko vanerista. Aikamoista rynkytystä ja törröttävien ruuvien väistelemistä tuolla ajaminen on.

Ilmeisesti jotain suunnitelmia on rakentaa uusi? velodromi Tampereelle, mutta jotenkin tuntuu uskomattomalta, että moista ainakaan lähivuosina tapahtuisi.

Kukaan käynyt nyt kesällä katsomassa kuntoa? Mihin kohtaan Ylöjärveä tämä sijoittuu? Aivan miellenkiinnosta voisi paikan käydä katsastamassa.

Maps

Tuolla ilmeisesti. Itseäni kiinnostaa tuo myös suuresti. Kolme vuotta vanhat videot on jo aika karuja, voi vaan kuvitella missä kunnossa on nyt.

Tuolla Tampere-topsun puolella oli ajankohtaisempaa kuntoinfoo velolta ja huhuja uuden betonivelon rakentamisesta. Vissiin toisesta kaarteesta puuttuu vaneri tai pari, joten minkäänmoinen ajaminen taitaa olla mahdotonta tai ainakin hyvin vaarallista.