Tarrat ja maali kuningaskulkuriin

Nurkissa pyörii siis suomalaisen pyöräteollisuuden klassikko, jonka maalipinta on melko heikossa hapessa. Ensin tarkoituksena oli maalauttaa runko valkoiseksi, mutta sitten alkoi mietityttää josko joku saisi aikaan alkuperäisen kultamaalin metalliflakeilla. Ja jos sellainen onnistuisi (siis järkihintaan), niin uudet, alkuperäisien näköiset tarrathan runkoon pitäisi saada.
Onko touhussa siis mitään järkeä, onnistuuko maalaus ja etenkin tarrojen saaminen? Kokemuksia ja mielipiteitä? …niin ja fillarihan sijaitsee Hämeenlinnassa, eli jos osaava maalarimestari löytyisi lähistöltä, niin aina paree.
-don

Ootko kokeillut pistää postia Helkaman suuntaan?

Laitetaan kinppa pystyyn - nimittäin ainakin tarrat kiinnostaa. Se Helkamansininen maalipinta ei niinkään…

Helkaman tarrat tekee Nelostuote Porissa, oliskohan sinne jäänyt johkin laatikon pohjalle vanhoja tarroja? Ei kai ne periaatteessa sais asiakkaan tuotteita antaa, mutta kannattaisko kysyä sieltä?

…jaahas. Tattis vaan ehdotuksista tarrojen suhteen. Täytynee soitella ainakin tuonne Nelostuottelle, jos sattuisi natsaamaan! Vielä kun tuon maalauspuolen sais pohdittua kuntoon, niin avot. Saattaa tosin olla, et joutuu kallistumaan ihan tavanmiesten maaleihin. Nähtäväksi jää.

Löytyikö Nelostuotteelta tarroja?

En koskaan saanut aikaiseksi soitella tonne Nelostuotteelle. Noi etsimäni tarrat/maali oli tulossa toiseen Kuningaskulkuriin (todella huonossa maalissa olleeseen), kunnes tältä foorumilta löytyi oikeammankokoinen Kunkku, vieläpä loistavassa maalissa oleva. Tuostakin tosin uupuu noi tarrat, joten ehkä täytyy soitella tarrojen perään kunhan saan fillarin muuten kasaan. Katsotaan nyt miten sitä saa aikaiseksi. Välillä kun tuppaa olemaan niin pirun saamaton. Varsinkin kun ulkona on pimeää ja kaapissa on hyvää kaljaa.