tarraleikkuri

onko jollain foorumilaisella tarraleikuria käytössä? (PC+softat)
tulevaan projektiin pitäisi saada muutama tarra leikattua, kuvat löytyvät koneelta. jos ei keneltäkään löydy niin voiko joku suositella jotain paikkaa jossa on ko. toimenpiteen joskus tehnyt? ja minkälaiseen hintaan?

tietoa tarroista:

-Tarroihin tulee vain ja ainoastaan teksti.

 • Tekstin värinä tulee alustavasti olemaan perineinen valkoinen.
 • Tarrojen tulisi olla säänkestäviä eli sellaisia, jotka pysyisivät kiinni mahdollisimman hyvin.
 • Tarroja tulisi voida tehdä läpinäkyvälle taustalle. Eli jos on vaikka tumma pinta, niin siihen voisi laittaa valkoisella tekstillä olevan tarran. Läpinäkyvän pohjan ansiosta vain teksti näkyisi.
 • Tarroja tulisi voida painattaa yhtä tai kahta erilaista kokoa.
  => pieni - (noin 5-10cm leveä ja 1-3cm korkea)
  -tarroja tulisi vain 4 kappaletta. (2 erilaista tarraa erilaisella tekstillä)
LRM - 20:37, 6.11.2009 » onko jollain foorumilaisella tarraleikuria käytössä? (PC+softat) tulevaan projektiin pitäisi saada muutama tarra leikattua, kuvat löytyvät koneelta. jos ei keneltäkään löydy niin voiko joku suositella jotain paikkaa jossa on ko. toimenpiteen joskus tehnyt? ja minkälaiseen hintaan? tietoa tarroista: -Tarroihin tulee vain ja ainoastaan teksti. - Tekstin värinä tulee alustavasti olemaan perineinen valkoinen. - Tarrojen tulisi olla säänkestäviä eli sellaisia, jotka pysyisivät kiinni mahdollisimman hyvin. - Tarroja tulisi voida tehdä läpinäkyvälle taustalle. Eli jos on vaikka tumma pinta, niin siihen voisi laittaa valkoisella tekstillä olevan tarran. Läpinäkyvän pohjan ansiosta vain teksti näkyisi.

Eiks tällanen periaattees kävis
http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=3360

Sit on kans yks mahollisuus mihi ei tarvii tarroja, vaan jos maalipinnan päälle pistämäs niin Lakan avulla voi kuvia kiinnittää, ja kyllä pysyy.
löytyy ohje vissii jostain päin pirkkaniksejä, mut kokeile guuglea

 • Tarroja tulisi voida painattaa yhtä tai kahta erilaista kokoa.
  => pieni - (noin 5-10cm leveä ja 1-3cm korkea)
  -tarroja tulisi vain 4 kappaletta. (2 erilaista tarraa erilaisella tekstillä)

Eihän tuo verkkokaupan homma vastaa viestiin alkuunkaan.
Nuo on arkkeja, ei leikkuri, nuo arkit eivät ole läpinäkyviä, eivätkä säänkestäviä ja noita arkkeja on sata, kun suunnitellut neljä tarraa mahtunevat yhdelle arkille… Muuten hyvä.

MrHat - 11:44, 7.11.2009 » Eihän tuo verkkokaupan homma vastaa viestiin alkuunkaan. Nuo on arkkeja, ei leikkuri, nuo arkit eivät ole läpinäkyviä, eivätkä säänkestäviä ja noita arkkeja on sata, kun suunnitellut neljä tarraa mahtunevat yhdelle arkille... Muuten hyvä.
tarra ku tarra kestää säätä ku liima sen oikein ;D, mut joo upsis luin vissii vahingos et olis ollu läpinäkyvä, ja ei noita varmaan tarvii ostaa joka kaupast 100kpl verkkokaupast vaa löytää tuotteet helpommin :)

Nyt on puurot ja vellit sekaisin, Leikkurilla muotoonleikatut tarrat tulevat kiinnitysteipin kanssa ja niissä valkoinen on läpivärjättyä tarramateriaalia.

On ihan eri asia tulostaa tai painaa kirkkaalle tarralle valkoisella värillä, ja tällöin tarrat ovat yleensä suorakulmion muotoisia.

Tarrat tulevat ilmeisesti fillariin? Suosittelen ensiksi mainittua menetelmää… Tarrat voi teettää vaikka www.seripiste.fi

tai jos löytyy sopiva fontti niin www.tarratehdas.fi